CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Akui Single, Tapi Kini Siti Nordiana Bercinta Dengan Pengurus Sendiri

26-2-2016 10:04 AM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 18076| Komen: 61

Description: Jika dilihat kepada beberapa kenyataan Siti Nordiana sebelum ini, dia mengakui masih lagi single.
Oleh Izzah Abbasy

Senyap-senyap Siti Nordiana rupanya telah lama menjalinkan cinta dengan pengurusnya sendiri.

Walaupun kisah ini sedang hangat diperkatakan di portal Astro Gempak, namun Siti Nordiana sendiri belum mengeluarkan sebarang kenyataan.

Jika dilihat kepada beberapa kenyataan Siti Nordiana sebelum ini, dia mengakui masih lagi single.

Apapun, doakan yang baik-baik untuk Nana dan sesiapa sahaja yang bakal menjadi pilihannya. Siti Nordiana juga seperti orang lain yang inginkan teman hidup. - CARI Infonet






18

Bagus
13

Marah
12

Terkejut
14

Sedih
5

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (70 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sepitsiput 25-2-2016 12:24 PM
Mintak maaf cakap...tp fesyen Nana kt dlm gambar tu apsal hauk sgt? Dah mcm Siti Chubby dlm filem Cun! gayanya...mcm akak menjaja kt pasar pun ya
Quote krustykrab 25-2-2016 12:25 PM
boipren dia perut buncit ke tu?
Quote suterabiru123 25-2-2016 12:31 PM
dah lama pon single..elok le cr peganti..jgn ambik laki org sudah ler
Quote Siputjelly 25-2-2016 12:31 PM
nampak gemok lah nana dress cemtu. hmmm.
Quote epis 25-2-2016 12:32 PM
coach..           
Quote amyainsamad 25-2-2016 12:33 PM
maxim...np ada cendawan kt mulut fakezura tu
Quote whadda 25-2-2016 01:00 PM
siti nordiana ke tuh.. apesal PPRT sangat fesyen.. macam baru sampai nak susun buah buahan kat pasar malam je...
Quote Lorra2411 25-2-2016 01:06 PM
nana? asal mcm lain je
Quote fifie_olin 25-2-2016 01:11 PM
pki tudung bawal...
pic lama kot
sepadan gak dgn nana
Quote sunshinelady 25-2-2016 01:12 PM
lawa je aku tengok style dia.
cuma partnernye perut agak buncit. bahagia kot
Quote Lavender_Violet 25-2-2016 01:19 PM
sepitsiput replied at 25-2-2016 12:24 PM
Mintak maaf cakap...tp fesyen Nana kt dlm gambar tu apsal hauk sgt? Dah mcm Siti Chubby dlm filem Cu ...

Off TV katanyer.....
Pakai biasa2 sudeh
Quote cucuq 25-2-2016 01:20 PM
tahniahlah kalo betul..comel perut pakwe nana ni huhu...
Quote hotmak 25-2-2016 01:21 PM
Betullah single, belum menikah kan

Kalau berjodohan dgn manager senang lah
Quote mizzmimi 25-2-2016 01:30 PM
takpelah. senang. ko urus aku, aku urus ko

jangan bergaduh terus sendu sudah noks..
Quote mizzmimi 25-2-2016 01:38 PM
perut tu cam ilusi optik je. macam tali sling bag kaler hitam
Quote crossfire 25-2-2016 02:10 PM
siti nordiana nie elok kawin cepat
Quote mrssparrow 25-2-2016 02:13 PM
mcm gmbar lama jah
Quote kuzaime 25-2-2016 02:23 PM
bertabahlah Abam..
Quote manehnya 25-2-2016 02:29 PM
pengurusnya kelihatan.. seperti muda dari dia?

Lihat semua komen(61)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 07:19 AM GMT+8 , Processed in 0.071974 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top