CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'Sweet' Sangat! Ucapan Ulangtahun Perkahwinan Aeril Kepada Wawa Zainal

27-2-2016 10:43 AM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 18034| Komen: 56

Description: "Perjalanan kita dan pelayaran bahtera perkahwinan masih jauh dan mudah mudahan tetap utuh"
Oleh Izzah Abbasy

Aeril Zafril dan Wawa Zainal memang pasangan yang sama padan. Ditambah lagi dengan gelagat mereka  yang suka berangan dengan lagu Hindustan, pergh sweet gila kot, macam pasangan yang baru bercinta lah pulak. Tidak terlalu exposed, tidak mengejar populariti, merendah diri, itulah sifat yang boleh dilihat menerusi dua pasangan romantik ini.


Tanggal 24 Februari 2016, genap 4 tahun pasangan ini berkahwin. Aeril ada memuat naik satu video berserta dengan status yang sangat menyentuh hati. Untung Wawa Zainal.



Selamat Ulangtahun ke-4 Pernikahan Kita : @waw4_zainal ......

Rupanya waktu dan tanggal yang sama ini, masih basah kenangan 2012 itu - saat dikau kuperisterikan dengan penuh cinta kasih dan itu tak kan pernah berubah dan terkurang. Melainkan kian bertambah bila kita diamanahkan putera-puteri untuk dididik mencintai ALLAH & RASUL serta menyayangi agamanya.

Terima kasih sayang kerna sudi terima diri ini menjadi pembimbing zahir batinmu. Perjalanan kita dan pelayaran bahtera perkahwinan masih jauh dan mudah mudahan tetap utuh. Doakanlah diri ini kelak dapat menuntun dirimu bersama anak anak kita menuju dan masuk ke SURGA ABADI nanti.

Kehadiran Ahmad Fakhruddin Atta yang berusia 3 tahun dan juga anak perempuannya Hayla Maghfirahtul Adzkiyaa yang sudah berusia 6 bulan ni melengkapkan lagi kehidupan Aeril Zafril dan juga Wawa Zainal.

Selamat meraikan ulangtahun yang ke-4 buat Aeril Zafril dan Wawa Zainal, semoga hubungan suami isteri itu kekal bahagia selama-lamanya. - CARI Infonet




Kredit : erafm

13

Bagus
9

Marah
11

Terkejut
11

Sedih
15

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (65 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote HannahMontana 26-2-2016 04:40 PM
bukan menafikan ko tu sygkan wawa

tp aku merasakan bhw yg ko tulis tu hanya propa


tahi propa !
Quote krustykrab 26-2-2016 04:40 PM
sweet betul couple ni, sama cantik sama padan...btw anak girl dia tu comel
Quote mamaida28 26-2-2016 04:46 PM
amin..semoga bahagia hingga ke Syurga..
Quote chaintea 26-2-2016 04:48 PM
er...ckp je kt bini xleh..perlukah

Quote siti_kus 26-2-2016 04:50 PM
perlu ke update ig?
Quote hanydean 26-2-2016 04:54 PM
antar note tu ke wassap je xbleh ke?
Quote mokcikKSKB 26-2-2016 04:57 PM
Apasal mamat ni dh serupa paki aku tgk?geli nengok jambang x terurus dia
Quote mokcikKSKB 26-2-2016 04:59 PM
Biarlah dia nk romantik kat bini dia...untunglah.laki kita2 porumer ni xdenye nk wish publicly camtu...bukannye dia pda pong..
Quote msrosse 26-2-2016 05:02 PM
dorang nih pjj ker? satu kat kutub utara ... satu lagik kat kutub selatan ... balik ghumah nnti cakap jer time depan2 tak boleh ke? kata nak masuk surga abadi ... cenggini ke cara pemikiran pemimpin surga abadi
Quote shara154 26-2-2016 05:13 PM
Wah whatsapp sms x boleh guna ke?
Quote owhgee 26-2-2016 05:24 PM
Still tak boleh lupa time dorang tipu kahwin tuh sampai nikah 2 kali tuh. Kalau dah propa tetap la propa. Gigih nak dpt pujian dari org tuh pasal kena upload kat ig. Sweet la romantikla. Duhhhhh.
Quote lizaliza 26-2-2016 05:43 PM
teringat hani Mohsin dan tiara di suatu ketika dulu
Quote whadda 26-2-2016 05:43 PM
sebut nama anak2 dia rase cam tengah belajar idgham bilaghunnah bagai...


moga bahagia la.. harap seiring la ape dipropakan kat social media ni... jgn hujan ditengahari pulak...
Quote toteng 26-2-2016 05:47 PM
Acah2 bahagia
Quote Adeakukesah11 26-2-2016 05:52 PM
Dulu mcm sweet depa
Tapi dulu jela
Quote BuBuComey 26-2-2016 06:15 PM
Nama ada 1st tu ok tp yg 2nd tu awatnya lagu tu..sian kat cikgu cikgi beliau nanti nak ngeja nama anak
Quote AprilLova 26-2-2016 06:19 PM
tapi wawa ni cantikk lembut muka beliau
Quote virgo19 26-2-2016 06:49 PM
Aeril zafrel ni gaya mcm alim.. berserban bagai. Kat ig pun penuh kata2 islamik. Tapi tetaplah gigih berlakun, bercampur lelaki pompuan. Apa yg dia nak dalam hidup ni sebenarnya? Konfius aku..
Quote awaynepian 26-2-2016 07:05 PM
Adakah dia the next 'ustaz jadian'????juz wait n c...

Lihat semua komen(56)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 09:35 PM GMT+8 , Processed in 0.201148 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top