CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Kasih Kepada Suami, Anzalna Nasir Cuti Berlakon 5 Bulan

27-2-2016 11:44 AM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 14495| Komen: 35

Description: Saya dah start berehat daripada menjalani apa-apa penggambaran drama sejak Disember tahun lalu
Oleh Izzah Abbasy

Anzalna Nasir akui sedang berehat dan bercuti daripada sebarang penggambaran hingga Mei ini demi kasih kepada suami Hanif Zaki.






Pengantin baru dan juga pelakon yang popular dengan drama Memori Cinta Suraya itu memberitahu dia mengambil kesempatan untuk bercuti selepas berkahwin adalah untuk berehat dan menjalankan tanggungjawab sebagai seorang isteri.


“Saya dah start berehat daripada menjalani apa-apa penggambaran drama sejak Disember tahun lalu.

“Saya memang dah lama hendak bercuti panjang tetapi baru kini berkesempatan. Saya cuma mahu berehat dan meluangkan lebih masa dengan yang tersayang.

“Mungkin saya akan kembali berlakon Mei ini selepas kami sama honeymoon dijangka April.

“Pun begitu saya akan tetap keluar dalam mana-mana majlis hiburan dan aktiviti hiburan lain,” katanya.



Anzalna memberitahu dia dan suami merancang untuk melawat dan berbulan madu ke beberapa tempat di Amerika Syarikat.

Jangan lupa saksikan majlis resepsi Anzalna dan Hanif di Grand Hyatt, Kuala Lumpur pada malam ini. - CARI Infonet

Kredit : Murai


15

Bagus
18

Marah
13

Terkejut
14

Sedih
13

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (88 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote HannahMontana 26-2-2016 05:22 PM
pencen terus pun xpe.......
Quote Adeakukesah11 26-2-2016 05:24 PM
Bukan best sgt lah dia ni berlakun. Dont know why.
sory karats
Quote Glass_shoes 26-2-2016 05:29 PM
Mcm photoshoot iklan perfume international gmbr belah kiri...curlast
Quote rayna_raynes 26-2-2016 05:32 PM
cun gila anzalna ni. muka eksotik
Quote prettyuglybabe 26-2-2016 05:34 PM
cuti terus pun tak pe aih..
tak dak orang heran pun..
Quote sepitsiput 26-2-2016 06:11 PM
meols x nk hencap anzalna..

meols just nk hencap suami sheols & penaja jubah suami sheols... its like wtf moment sgt bila tgk koleksi jubah yg sponsor laki sheols time kawen tu..especially the dulang boys yg gigih pakai

(mood: malas nk bukak thread baru ler sbb isu hencap jubah hipster ni come and go gitu)








Quote CARI-IIN 26-2-2016 06:39 PM
sepitsiput replied at 26-2-2016 06:11 PM
meols x nk hencap anzalna..

meols just nk hencap suami sheols & penaja jubah suami sheols... its ...

putus selera tgk kan... tiba2 terselit mak iti.. sama ke tu?? oh nooo mak iti cantikk
Quote pichee 26-2-2016 06:44 PM
nper jubah color gitu..
Quote sepitsiput 26-2-2016 06:53 PM
CARI-IIN replied at 26-2-2016 06:39 PM
putus selera tgk kan... tiba2 terselit mak iti.. sama ke tu?? oh nooo mak iti cantikk

abam2 sado semua nk caras tok ti... tok ti pakai berjenis la jugek... pling cantik dlm byk2 baju sheols

Quote weirdwaniey 26-2-2016 07:13 PM
Anzalna blakon boleh tahan..
Quote cahayahati 26-2-2016 07:21 PM
sepitsiput replied at 26-2-2016 06:11 PM
meols x nk hencap anzalna..

meols just nk hencap suami sheols & penaja jubah suami sheols... its ...

euwwww! allergic betul tgk lelaki style mcm ni dgn warna terang benderang mcm ni...
geli betul! dah mcm pkai baju pinjam hat adik perempuan punye je...
Quote cikperiukkera 26-2-2016 07:37 PM
sepitsiput replied at 26-2-2016 06:11 PM
meols x nk hencap anzalna..

meols just nk hencap suami sheols & penaja jubah suami sheols... its ...

Pada mata meols yg buta pesennnnn laki anzel & the dulang boys ok je pakai jubah tu kaka sepitsiputa, masalahnya abam2 sado yg wtf ko pakai maxidress hakakkkk ngko ke banggg,? Sedehhhhhhhh tgk.
P/s meols suka tgk baju mek iti yg ni,rasanya ni yg terpalinggggggg effortless tp cantik terletak di tubuh heshe compared to skrg pesennya maha hazab biar uang berkepok.
Quote sepitsiput 26-2-2016 07:43 PM
Edited by sepitsiput at 26-2-2016 07:45 PM
cikperiukkera replied at 26-2-2016 07:37 PM
Pada mata meols yg buta pesennnnn laki anzel & the dulang boys ok je pakai jubah tu kaka sepitsipu ...


Sekali pandang laki anzalna & the boys mcm pekerja spa ya.. yes baju gaun biru tu paling meols igt sbb simple & xde kerawang kampung...plus sheols nmpk young & evergreen dlm pic tu.
Quote KarinaKapur 26-2-2016 08:53 PM
sepitsiput posted on 26-2-2016 06:11 PM
meols x nk hencap anzalna..

meols just nk hencap suami sheols & penaja jubah suami sheols... its ...

Dah mcm baju hospital dah.. buruk nyaaa
Quote ALDRIN 26-2-2016 09:08 PM
Haruslaah cuti panjang. MCS yg 130 epi tu dengornya dpt 250k. Hisyam lagi laa masyuk..kayo jd retis skrg nih
Quote menjad 26-2-2016 09:17 PM
kai jubah tapi nmpk bentuk ball masing2...puiiii
Quote Incanto 26-2-2016 09:44 PM
sepitsiput replied at 26-2-2016 06:11 PM
meols x nk hencap anzalna..

meols just nk hencap suami sheols & penaja jubah suami sheols... its ...

euww... macam pak bidan
Quote Bm7add9 26-2-2016 11:34 PM
sepitsiput replied at 26-2-2016 06:11 PM
meols x nk hencap anzalna..

meols just nk hencap suami sheols & penaja jubah suami sheols... its ...



Tak sangka Siti pernah kurus..
Quote alyafea 27-2-2016 12:00 AM
Edited by alyafea at 27-2-2016 12:02 AM

Ya Allah dh knp jantan2 ni pki evening gown ..  Tersedak2 iols gelak tgk gmbr dorang ..

Lihat semua komen(35)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 07:16 AM GMT+8 , Processed in 0.095620 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top