CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Fathia Latiff Cari Kekuatan Pakai Hijab Sepenuhnya

25-2-2016 12:04 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 31239| Komen: 191

Description: Sewaktu penjalani penggambaran di luar negara lagi...


Oleh Fyruz Hanna

Sewaktu penjalani penggambaran di luar negara lagi, Fathia Latiff tergerak hati untuk memakai hijab sepenuhnya.

“Alhamdulillah, Allah memberikan hidayah kepada saya untuk belajar perlahan-lahan memakai tudung. Jika diikutkan, sejak menjalani penggambaran di luar negara lagi saya mencuba berhijab”

“Cuma saya meminta ruang kepada semua pihak untuk memberikan saya masa membetulkan tingkah-laku dan sekali gus menetapkan hati andai kata saya membuat keputusan untuk bertudung”


“Bagi saya, ia adalah langkah yang besar dan saya tidak mahu memperlekehkan sebarang penghijrahan yang dibuat. Saya mahu istiqamah dengan keputusan bertudung setelah memilih jalan untuk berhijrah,” jelas kepada Rotikaya.

Apapun, didoakan semoga terbuka hati untuk berjihab sepenuhnya dan mungkin bertemu jodoh barangkali. Siapa tahu?-CARI Infonet.

Sumber: rotikaya
6

Bagus
9

Marah
16

Terkejut
23

Sedih
9

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (77 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ayu_midori 25-2-2016 09:59 AM
Sheols ni.. pakai ke tak pakai ke.. dua2 pun cantik
Quote little_sis 25-2-2016 10:01 AM
dia ni mmg cantik.. cam x jemu mata memandang..
Quote manehnya 25-2-2016 10:02 AM
dia lawa sangat.. semoga cepat bertemu jodoh, buang masa ja ngan eman tu
Quote prizadane 25-2-2016 10:08 AM
dia cantik. kalau dalam TV lagi cantik. okay la dia nak istiqamah lepas pakai. jangan jadi cam artis lain yg pakai utk tutup aib or semata-mata kerana bisnes.
Btw, gambar atas sekali tu macam muka neelofa je. ke mata aku yang kero?
Quote mokcikKSKB 25-2-2016 10:10 AM
Asal pakai tudung terus dpt hidayah uols...
Quote kenarihitam 25-2-2016 10:10 AM
Lawa la fathia ni.suka tgk muka dia.
Quote weirdwaniey 25-2-2016 10:12 AM
Dia ni first aku tgk dlm cite ape ntah jd kwn kpd sape pn aku xingat. Cite nur kasih ke ek? Kwn tizz zaqyah ke ek. Ke aku merapu ni. Yg aku ingt mse tu di uni. Aku tgk dia cntik sgt btudng. Mati2 aku ingat dia mmg btudung
Quote rospinki 25-2-2016 10:12 AM
tak lama nanti keluarla pesen tudung fathialatiff
Quote reenz013 25-2-2016 10:14 AM
weirdwaniey replied at 25-2-2016 10:12 AM
Dia ni first aku tgk dlm cite ape ntah jd kwn kpd sape pn aku xingat. Cite nur kasih ke ek? Kwn tizz ...

betullah...cite nur kasih kan..kawan tiz...aku pun igt dia bertudung

Quote MissMamamia75 25-2-2016 10:19 AM
InsyaAllah...moga dipermudahkn semuanya...

Quote Glass_shoes 25-2-2016 10:19 AM
Patutlah iklan k colly npk sheols bertudung..ingat ke iklan tu shoot kt serambi mekoh
Quote hotmak 25-2-2016 10:22 AM
Lawanya lahai dgn kurus tingginya, eh ada ke gambar dia tak mekap
Quote misslinkpk85 25-2-2016 10:26 AM
Ya ampun...lawanya muka kau fathiya. Aku yg pompuan pun tgk pic ko ni lebih 3 saat
Quote taksukapeanut 25-2-2016 10:28 AM
reenz013 replied at 25-2-2016 10:14 AM
betullah...cite nur kasih kan..kawan tiz...aku pun igt dia bertudung

oo dia ke yang kawan si tiz tu.. memang lawa la.. pakai tudung lagi lawa dari free hair.. ayu betul muka dia masa tu. nampak suci.. hehe
Quote 311gurl 25-2-2016 10:29 AM
dia ni lawa.. harap sheols dpt more magazine covers.. boleh jadi fashion icon mcm fazura.. ganti fazura ke
Quote orenmango 25-2-2016 10:30 AM
Masya Allah lawanya... nampak sgt manis bertudung
Quote suterabiru123 25-2-2016 10:31 AM
memula jgn la labuh lps tu makin lama makin singkat ..baju pon klu boleh tutup la tundun .....
Quote mrseller 25-2-2016 10:33 AM
Few artiss yg cantik dan x jemu memandang bagi aku. Among few..
Quote rayhan 25-2-2016 10:37 AM
reenz013 replied at 25-2-2016 10:14 AM
betullah...cite nur kasih kan..kawan tiz...aku pun igt dia bertudung

ms tu pun dia shoot iklan sunsilk pakai tudung jgk kan? lawa sgt dalam iklan tu

Lihat semua komen(191)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 05:48 AM GMT+8 , Processed in 0.065878 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top