CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 29544|Reply: 149

fathia latiff dan baim wong bercinta ke?

[Copy link]
Post time 25-2-2016 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
JAKARTA -Baim Wong siap menikah tahun depan. Baim Wong pun meminta masyarakat untuk mendoakannya.
"Doain aja ya, tahun ini atau tahun depan saya menikah," ujar Baim kepada awak media di Jakarta Selatan, Minggu (21/2/2016).

Meski begitu, Baim sendiri masih menyimpan rapat-rapat siapa calon pendampingnya tersebut. Sebelumnya, Baim memang dikabarkan dekat dengan Ayu Ting Ting dan seorang artis Malaysia. Bahkan, Baim sendiri juga sempat mengunggah foto artis Malaysia tersebut, dan menyebutnya sebagai calon istri.
"Sebentar lagi saya yakin akan dipertemukan dengan jodoh saya," tutupnya. (fik)
  *
http://www.okezone.com/read/2016 ... p-nikah-tahun-depan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-2-2016 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
apa plak Fathia...??? Elfira Loy laaa...
Baim nu buaya tembaga...ntah iye ke tak nk kawen nxt yr tu...
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2016 05:23 PM | Show all posts
la.. bukan main baik dengan elfira loy, ke fathia pulak si baim ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-2-2016 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN posted on 25-2-2016 05:22 PM
apa plak Fathia...??? Elfira Loy laaa...
Baim nu buaya tembaga...ntah iye ke tak nk kawen nxt yr tu ...

Uols, ni gosip baru lah.. Cuba klik links i letak tu, nanti uols tahu..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2016 05:25 PM | Show all posts
bukan bercinta dgn elfira ke
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2016 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Selagi takde gambar nikah tak caye..nyampah kena mainan perasaan masa dengan elfira ...
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2016 05:28 PM | Show all posts
promote website ke apa ni?
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2016 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko ni tt mengarut je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 25-2-2016 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
sweetfasha posted on 25-2-2016 05:25 PM
bukan bercinta dgn elfira ke

Ni gosip baru lah..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-2-2016 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
JDT posted on 25-2-2016 05:27 PM
Selagi takde gambar nikah tak caye..nyampah kena mainan perasaan masa dengan elfira ...

Korang cuba check website tu, gambar baim dan fathia okey.. Dan artikel ni kuar empat hari yg lalu
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2016 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Ngn elfira pon dia dh clash lahhh. Hishhh korg ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2016 05:32 PM | Show all posts
klu setakat thn dpn..xyah la dok umum..ni bru bln 2...thn dpn tu lme lg..so boring la laki ni..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2016 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
iols tolong screencap untuk korang..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2016 05:36 PM | Show all posts
aku da tgk link tu..mungkin gambar mase shooting jer..

kalo betol bercinta pn, aiman ngan baim baik ambik aiman jer..sekian..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2016 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Hamboi gambo berdua dengan fathia pulak? Playboya betul baim nie
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2016 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan ke diorang berlakon bersama ke utk cerita apa ntah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-2-2016 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
awambiru replied at 25-2-2016 05:31 PM
Korang cuba check website tu, gambar baim dan fathia okey.. Dan artikel ni kuar empat hari yg lalu

ye ke? waaa ni good news..tp Baim tu pendek dr Fathia..mcm x kena je. Iols nunggu2 klu Afgan or Nico shahputra meminang Fathia...kuikuikui
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2016 05:39 PM | Show all posts
awambiru replied at 25-2-2016 05:31 PM
Korang cuba check website tu, gambar baim dan fathia okey.. Dan artikel ni kuar empat hari yg lalu

tapi ni fathia betul ke nih? bukan ke heboh dengan elfira?

Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2016 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Propa je nih..ada film baru..ada la gosip dia..nak up kan cite ni la tu..cite diorg p oversea ngn remi isyak ngn nora danish
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-2-2016 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN posted on 25-2-2016 05:39 PM
ye ke? waaa ni good news..tp Baim tu pendek dr Fathia..mcm x kena je. Iols nunggu2 klu Afgan or Ni ...

Afgan tu tinggi ke, rasa nya lg pendek dr baim..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 10:22 AM GMT+8 , Processed in 0.367600 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list