CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Neelofa 'Sorok' Kemewahan, Sambut Hari Jadi Kek Harga 6 Ribu Je

12-2-2016 10:08 AM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 61264| Komen: 583

Description: Neelofa turut memuat naik gambar dan status hari jadi beliau dengan kek yang tampak cukup mewah dan eksklusif
Oleh Izzah Abbasy

Bekas Juara Dewi Remaja dan juga pengacara serta pelakon popular ini telah meraikan hari jadi yang ke 27 tahun pada 10 Februari lepas.

Majlis tersebut diraikan oleh adik-beradiknya serta rakan karib di hotel JW Marriot Kuala Lumpur.

Sebelum ini, Neelofa telah 'unfollow' rakan-rakannya di Instagram kerana sering menayangkan atau memuatnaik gambar dan status kemewahan.

Namun, kali ini Neelofa turut memuat naik gambar dan status hari jadi beliau dengan kek yang tampak cukup mewah dan eksklusif dengan taburan ribuan kristal Swarovski.

Malah Neelofa juga ada menggunakan hashtag #kenyangtigaharimakankekenamribu

Thanks to all my friends for the swarovski cake #kenyangtigaharimakankekenamribu

Menurut portal BH ONLINE, kek tersebut diilhamkan daripada kasut jenama mewah kegemaran Neelofa dan ia mengambil masa sehingga 20 jam untuk disiapkan.

Kek Neelofa menjadi viral apabila adiknya memuat naik foto kek berkenaan di Instagram dan memberitahu ia  bernilai RM 6,000.- CARI Infonet




















12

Bagus
34

Marah
13

Terkejut
15

Sedih
17

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (101 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nellyberry 12-2-2016 09:46 AM
Edited by nellyberry at 12-2-2016 09:47 AM

Dah dia mampu, biar lah.
Tapi Iols rasa, nak makan pun sayang kalau tau harga RM6K.
Untung jadi orang kaya.Work hard, play harder kekdahnya.
Quote MistrezHermanaz 12-2-2016 09:47 AM
unfollow kwn2 yg menunjuk tp diri sendiri?hmmm
Quote dejure 12-2-2016 09:47 AM
Edited by dejure at 12-2-2016 09:51 AM

Dia ni ckp x serupa bikin lahh.
Quote GUNDUT 12-2-2016 09:51 AM
Berak keluar kristal... Perghh
Quote aechae 12-2-2016 09:51 AM
Kristal swarovski tu edible eh?
Quote skinsandstars 12-2-2016 09:52 AM
amboi hashtag dia tu.
Quote chaintea 12-2-2016 09:53 AM
Org kaya...kuar duit rm6k xde apa...
Quote putehkundor 12-2-2016 09:53 AM
Jap gi karatz masuk mai bekap...jangan risau ya lopak!
Kau kan NAIF dan JUJUR(bak kata karatzzzzzz)
Quote budakmanentah 12-2-2016 09:54 AM
6k? perghhhhhh....ini kalau org2 yg memerlukan dengar...kompom kluar air mata
Quote spenderterselit 12-2-2016 09:54 AM
Tak pernah minat kat nelopak sbb to me pmpuan ni sangat hipokrit.
Quote LuLu^Lost 12-2-2016 10:00 AM
Xmo ckp pasal kemampuan neelofa atau kek mahal.

Cuma nak cakap,  geli plak tgk permukaan keliling kek yg berbintat2 gitu. org panggil fobia ape entah. Hehe..
Quote hotmak 12-2-2016 10:02 AM
Ermmm 6k tu, sayangnya lah dah potong kek tu pastu kristal tu buang je ke?
Quote epis 12-2-2016 10:03 AM
kristal swarovski tu boleh dimakan ke??
Quote Lorra2411 12-2-2016 10:05 AM
lol, beriya unfollow rakan artis sebab katanya suka menunjuk. dia tu? blurghh
Quote Lorra2411 12-2-2016 10:06 AM
mana karatz lopak? tak mau mencemar duli ke?
Quote alieyrina 12-2-2016 10:06 AM
Apalah sgt.6k mcm 16 hengget utk org2 kaya  
Quote harkktuih 12-2-2016 10:07 AM
maybe tak lama lagi ada yg unfollow beliau atas alasan sama beliau unfollow rakan2 lain..
Quote ubat_batok 12-2-2016 10:09 AM
nellyberry replied at 12-2-2016 09:46 AM
Dah dia mampu, biar lah.
Tapi Iols rasa, nak makan pun sayang kalau tau harga RM6K.
Untung jadi or ...

bila masa sempat u ni komen.. bukan ke kita breakfast sesame tadi..hahaha.
untunglah kek 6ribu tapi sebab dia mampu.


Quote mamapea 12-2-2016 10:10 AM
kata kt org diri sndr lg teruk rasanya

Lihat semua komen(583)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 06:17 AM GMT+8 , Processed in 0.073896 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top