CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Emma Maembong, Kamal Adli Naik Pelamin Jika Dapat Restu Ayah

12-2-2016 10:36 AM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 15026| Komen: 89

Description: Jika diberikan restu, esok juga saya akan berkahwin
Oleh Izzah Abbasy

Emma Maembong dan Kamal Adli rupanya akan melangkah ke fasa yang lebih serius dalam hubungan mereka apabila memberitahu bakal mendirikan rumah tangga.

Bagaimanapun, Emma menjelaskan melalui BH Plus, segalanya terletak pada restu bapanya yang dipanggil ayoh.

“Saya adalah antara anak yang paling rapat dengan ayoh. Mungkin dia melihat saya belum bersedia untuk berkeluarga. Ini kerana di matanya, saya masih lagi anak kecil”

“Kamal faham situasi itu… Dia bersedia menanti restu dari ayoh. Jika diberikan restu, esok juga saya akan berkahwin. Saya yakin, ayoh lebih mengetahui apa yang terbaik untuk anak perempuannya ini,”


Tahniah buat mereka berdua. Semoga ayoh Emma merestui perhubungannya dengan Kamal Adli. Cepat-cepat jamu nasi minyak ya! - CARI Infonet






22

Bagus
30

Marah
18

Terkejut
20

Sedih
13

Lawak
20

Bosan

Friends Rank (123 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cik_tonggek 11-2-2016 11:52 AM
akak teringat kat intan plak
apa kabar sheols skang ni
lama tak kuar tv
Quote krustykrab 11-2-2016 11:56 AM
kamal adli ni hensem tp kenapa aku nampak cam busuk
Quote froggy_frog 11-2-2016 11:58 AM
krustykrab replied at 11-2-2016 11:56 AM
kamal adli ni hensem tp kenapa aku nampak cam busuk

tau tkpe . kejap busuk kejap hensem . aku minat jugak die tpi tulah kdng2 mcm selebet
Quote mawar_pink 11-2-2016 12:08 PM
Okla dua org ni..nmpk padan
Quote mzzenma 11-2-2016 12:14 PM
Bagi je lah emma tu kahwin. Kamal tu pun not bad..tapi at least berjuta kali better than jijan rasanya. Kadang2 ja nampak busuk..other times nampak ok.

Kalau ayoh tak nak bagi restu acane? Rasanya ayoh nya tak ada lah memilih sgt.
Quote Jajabeans 11-2-2016 12:31 PM
nape ngn ema ni trus si kamal ni nak kawen. Ngan intan punye laa 8 taun becinta tak pulak nk diajak kawen
Quote smurfetz 11-2-2016 12:34 PM
ai baca thread ni pun tetiba kesian kat intan.. apa le perasaan dia, kawan punya lama tapi tak kawin2.. yg ngan emma, kejap jer kawan terus nak kawin

tak de jodoh tul
Quote HOTCILI 11-2-2016 12:42 PM
Insyaallah Ayoh mesti setuju!!!! Kalau nk banding dgn Jijang tu bior leeerrr si Kamal ni walopon sama2 busuk... Kihkihkih. Semoga berjodohan hendaknya.
Quote fifie_olin 11-2-2016 12:46 PM
kira dh serius ke ni...beriya2 tggu restu ayoh segala...
anak dara rmi ...syg nk kasi lepas...
hrp kamal ni leh jd somi yg baik..wpon nmpk busuk
yg aku prasan lps berhijb emma pon turut sama nmpk busuk...apekahhhh
Quote fifie_olin 11-2-2016 12:50 PM
smurfetz replied at 11-2-2016 12:34 PM
ai baca thread ni pun tetiba kesian kat intan.. apa le perasaan dia, kawan punya lama tapi tak kawin ...

lom tentu kawin nya nok...ayoh pon lom restu,....pe kes
Quote Lavender_Violet 11-2-2016 12:54 PM
Gedik beno Emma komen mcm tu
Kalau ayoh bg restu ESOK jugak nak kawin
Bawak2 bersabo Emma...jgn ulangi kesilapan nak tunjuk segala kat public
Quote noraidil_06 11-2-2016 12:56 PM
Propa sgt ayoh mung mek.rela org usung anok ke hulu ke hilir dr buwe menikoh.:zz
Quote meeza83 11-2-2016 12:57 PM
moga selamat dan cepat dinikahkan aamiin
Quote taksukapeanut 11-2-2016 01:06 PM
Lavender_Violet replied at 11-2-2016 12:54 PM
Gedik beno Emma komen mcm tu
Kalau ayoh bg restu ESOK jugak nak kawin
Bawak2 bersabo Emma...jgn ul ...

tak amik pengajaran si emma ni pun

Quote mommymonster82 11-2-2016 01:07 PM
Bagusla adli...mungkin da amik pengajaran kes ngan intan..tunggu lama2 sangat...
Quote kukukatablog 11-2-2016 01:18 PM
menyampah ngan si ayoh yang bajet good2...
Quote bambimbom 11-2-2016 01:20 PM
moga2 direstui la oleh si ayoh!! ape pun tetap x suke kapel ni....
iolls prefer KA yg busuk ni dgn minah hijab yg lain....
yg bukan retis..
Quote pngky 11-2-2016 01:27 PM
dua2 nampak bushukkk
Quote kucen_miang 11-2-2016 01:33 PM
smurfetz replied at 11-2-2016 12:34 PM
ai baca thread ni pun tetiba kesian kat intan.. apa le perasaan dia, kawan punya lama tapi tak kawin ...

kena buang sikap berlagak tu dulu kot.

Lihat semua komen(89)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 07:03 AM GMT+8 , Processed in 0.166782 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top