CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Aeril Zafrel Dan Nazim Othman Bakal Bergandingan Dalam Filem Gay?

11-2-2016 01:19 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 53896| Komen: 201

Description: Dunia perfileman tempatan tidak lama lagi mungkin dikejutkan dengan sebuah filem yang mengisahkan kehidupan Gay di Malaysia.

Oleh : Dean BZ


Dunia perfileman tempatan tidak lama lagi mungkin dikejutkan dengan sebuah filem yang mengisahkan kehidupan Gay di Malaysia.

Berita itu disampaikan sendiri oleh Aeril Zafrel yang memuat naik status dan gambar di Instagramnya. Difahamkan, filem itu merupakan filem kedua arahan Aeril berjudul 'Crystal Soul' dengan teaser poster yang menampakkan kelibat dua lelaki sedang mandi dan berpelukan.

'Crystal Soul' bakal menampilkan Nazim Othman dan Aeril sendiri sebagai pelakon utama.

Akibat menerima banyak kritikan oleh nitizen, gambar tersebut telah dipadamkan di Instagramnya. - CARI Infonet.



7

Bagus
17

Marah
38

Terkejut
33

Sedih
15

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (120 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote enchikfitz 9-2-2016 07:25 PM
Pegang zantan x berdosa sis

Ok gurau, motip????????
Quote pauliza 9-2-2016 07:31 PM
pantas kak sepit .iols baru ter scroll di ig aeril
Quote sepitsiput 9-2-2016 07:33 PM
pauliza replied at 9-2-2016 07:31 PM
pantas kak sepit .iols baru ter scroll di ig aeril

Berdosa sgt meols..gigih bukak thread sementara tunggu maghrib khuenn?
Quote pauliza 9-2-2016 07:33 PM
Ni komen diaorg seblm post yg kat atas ni .
Quote AprilLova 9-2-2016 07:39 PM
wow poster yang bakal meletop di media sosial

Quote jetrofa 9-2-2016 07:40 PM
tajuk inggeris...so theyol spiking london ka
Quote ellejo 9-2-2016 07:41 PM
kalo kluar harusla tunang meols bersorak sorai bergenang air mata meraikan cerita2 gayah sebegini.

Quote sepitsiput 9-2-2016 07:43 PM
pauliza replied at 9-2-2016 07:33 PM
Ni komen diaorg seblm post yg kat atas ni .

img1455017857764.jpg

Beberapa minggu lepas..time meols lmbt tido gara2 DAA Indonesia.... cc @Rhyno @idolfan, meols berjaya screenshot aeril post benda ni...tp lps tu dia delete konon2 kene hacked... meols speku time tu dia tgh menelaah skrip gayah kot sampai terupload pic sado kt IG.
Quote enchikfitz 9-2-2016 07:43 PM
kekdahnya udah out from the closet gituh. Kan dua2 ni dulu ada gosip gayah2 khen??

cc @sepitsiput
Quote Changa 9-2-2016 07:47 PM
Bagi akak remy ishak adalah pelopor pelakon filem rogayah.
Quote Changa 9-2-2016 07:48 PM
pauliza replied at 9-2-2016 07:33 PM
Ni komen diaorg seblm post yg kat atas ni .

Airil ini bukan yg acah acah nikah cikki senyap2 sebab dah preggy ke sis? Kalau trngok tulisan ig heshe mmg rogayah sangat
Quote katibism 9-2-2016 07:50 PM
Haiyo...Cikgu Suraya terang2an MELESBO...
Quote katibism 9-2-2016 07:52 PM
Aeril dah kawen anak 2.. Nazimah pula fiance kpd Bella... lantas memasing "nk keluar"..adakah theyoul spesis 2 alam??
Quote jetrofa 9-2-2016 07:53 PM
tak sangka makin menyerlah kegayahan aeril lepas kawin..bukanka hri tu x nak buat itula..inila...
Quote cauliflower 9-2-2016 07:59 PM
kan sis.....aeril dah keluar almari....anda bila lagi?
Quote Themilo 9-2-2016 08:04 PM
Teringat pulak aeril zaman remaja dulu2 sis. Walau keding hauk rentung, tetap juga nak pose rogayah sendu..
Quote katibism 9-2-2016 08:10 PM
Jom teka...sape T sape B..
I saspek Aeril mesti Top...n opkoz Nazimah rogayah che Tom
Quote merahrose 9-2-2016 08:12 PM
so aeril zafril pkai jubah + serban untk coverina je la..ingtkn insaf btl..
ksian bini
Quote kelapaparut 9-2-2016 08:19 PM
Beraninye derang buat pilem cenggini, ummah pasti histeria..teringat cerite chukang, roslan shah berlakon dgn azam pitt, mmg kontroversi mase tu sbb ummah blom bsedia menerima kejutan ni

Lihat semua komen(201)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 06:12 AM GMT+8 , Processed in 0.076506 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top