CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Esok!! Konsert 5 Divo Bakal Satukan Vokal Lelaki Terhebat

12-2-2016 11:55 AM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 15981| Komen: 105

Description: Konsert 5 Divo yang bakal dipimpin oleh Dato’ Ramli MS yang akan diiringi orkestranya
Oleh Izzah Abbasy

Kurang 24 jam sahaja lagi bakal menyaksikan lima vokal lelaki terhebat dari tiga buah negara bergabung dalam aroma cinta yang berirama mesra bersama peminat setia mereka.


Konsert 5 Divo yang bakal dipimpin oleh Dato’ Ramli MS yang akan diiringi orkestranya akan membuatkan konsert penuh cinta ini kaya dengan susunan muzik dan disokong dengan system cahaya, visual dan bunyi yang gah.


5 Divo dianjurkan dengan sokongan Gerakan Belia Gagasan 1Malaysia ini juga mendapat kerjasama dari pihak Era FM selaku radio rasmi, Budiey.com sebagai blogger rasmi, H Live (program tv rasmi) dan Ticket Pro (www.ticketpro.com.my) selaku tiket rasmi.


Pihak Lol Entertainment dengan bangganya mengumumkan pihak Kementerian Pelancongan dan Kebudayaan Malaysia selaku penaja utama serta Mastercard selaku kad kredit rasmi. Turut menjadi penaja konsert istimewa ini ialah Flexis Printing Shah Alam (percetakan rasmi), Dtandoor (makanan rasmi), Malaysia Airlines (penerbangan rasmi) dan Miracle Maria (pengangkutan rasmi).


Jom, ramai-ramai serbu Stadium Malawati, Shah Alam esok!





Kredit : www.budiey.com
13

Bagus
12

Marah
16

Terkejut
21

Sedih
23

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (97 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote putehkundor 12-2-2016 11:04 AM
Pompuan =diva
Laki=divo

Gitu ke chuolss?
Quote aireen24 12-2-2016 11:14 AM
putehkundor replied at 12-2-2016 03:04 AM
Pompuan =diva
Laki=divo


betul le kak..
Quote jelitaqasyah 12-2-2016 11:14 AM

gitu laaa... meols nak tgk judika n hafiz aje.. hehehe divo sgt
Quote katibism 12-2-2016 11:16 AM
Nk tengok Dafirina...hahaha
Quote Adeakukesah11 12-2-2016 11:16 AM
Divo pun divo lahh
Quote ramaramu 12-2-2016 11:36 AM
knp x tau pun ada konsert ni!! alahaiii melepas tgk afgan!
Quote minahmanja 12-2-2016 11:36 AM
judika.... bestnyeeee....
Quote c===8 12-2-2016 11:40 AM
dalam ramai2 tu gua paling geli dgr suara taufik batishah
Quote danang_pondan 12-2-2016 11:43 AM
Edited by danang_pondan at 12-2-2016 10:45 AM

bila yang pompoan lagi...

nana sheme , tasya mansyahar , isyana sarasvati , Raisa dan aisyah aziz

kehekehekeh.....
Quote AprilLova 12-2-2016 11:47 AM
danang_pondan replied at 12-2-2016 11:43 AM
bila yang pompoan lagi...

nana sheme , tasya mansyahar , isyana sarasvati , Raisa dan aisyah aziz ...

1000xya untuk Raisa
nana sheme
Quote danang_pondan 12-2-2016 11:53 AM
AprilLova replied at 12-2-2016 10:47 AM
1000xya untuk Raisa  
nana sheme

shakehand for Raisa...

nana shame penyanyi hantu atau buaya tu,, kahakahakah...

kalau tak , ganti eleena harris jeeee , cherlalu rinju........ cherlalu rinju... kahakhakah....
Quote Jajabeans 12-2-2016 11:55 AM
semua aku tak minat
Quote Babycomel84 12-2-2016 11:57 AM
Mahalnya ticket...
Quote Mary_jane 12-2-2016 11:58 AM
Bestnya ada taufiq & hazama.
Quote danang_pondan 12-2-2016 12:05 PM
bagi aku sepatutnya judika itu ganti kunto aji or tulus sekali...
Quote Lavender_Violet 12-2-2016 12:50 PM
Iols suka Judika & Afghan
Mohtep pilihan iols mamat Indon sahaja???
Quote owhgee 12-2-2016 01:40 PM
danang_pondan replied at 12-2-2016 12:05 PM
bagi aku sepatutnya judika itu ganti kunto aji or tulus sekali...

Kenapa? Judika tak best ke?
Quote hanamunir 12-2-2016 02:05 PM
harus lah afgan..
terima kasih cintaaaaa,
untuk segalanyaaaaaa..
Quote danang_pondan 12-2-2016 02:15 PM
Lavender_Violet replied at 12-2-2016 11:50 AM
Iols suka Judika & Afghan
Mohtep pilihan iols mamat Indon sahaja???

terlalu kertu bagi ai..

lagipun kurang kekinian dengan selera anak muda indon sekarang...

kurang update rasanyo...

Lihat semua komen(105)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 06:09 AM GMT+8 , Processed in 0.074161 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top