CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ziana Zain Sakit Tekak, Sedih Tak Dapat 'Perform'?

10-2-2016 11:06 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 8710| Komen: 30

Description: Diva Ziana Zain menyatakan rasa hampa dan terkilan kerana tidak dapat membuat persembahan ketika peringkat akhir program Seiras Seirama minggu lalu akibat sakit tekak dan juga demam.
Oleh Adib ZA

Diva Ziana Zain menyatakan rasa hampa dan terkilan kerana tidak dapat membuat persembahan ketika peringkat akhir program Seiras Seirama minggu lalu akibat sakit tekak dan juga demam.


Memetik laporan Mstar Online, Ziana, 48 berkata dia sepatutnya berduet dengan Mas Idayu pada segmen persembahan ikon namun kesihatannya yang tidak mengizinkan menyebabkan tidak dapat berbuat sedemikian.

"Rasa ralat sangat apabila tengok rakan-rakan lain mengadakan persembahan untuk peminat dan saya hanya dapat tengok sahaja.

"Tetapi hendak buat macam mana keadaan kesihatan tidak mengizinkan dan suara saya pun tersekat-sekat dan serak akibat demam.

"Asalnya demam sahaja tetapi biasalah ia membawa kepada selesema, batuk dan sakit tekak. Doktor juga beritahu tidak perlu bimbang dan perlu berehat," katanya.


Dalam program itu, peserta Azlina Aziz muncul sebagai juara Seiras Seirama selepas berjaya menambat perhatian juri dengan gaya dan suara mirip ikon Ziana Zain. - CARI Infonet


Baca selanjutnya: Mstar Online


(Sumber foto: Mstar Online)

(Sumber foto: Themalaymailonline)


12

Bagus
15

Marah
21

Terkejut
18

Sedih
8

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (84 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote espri6006 10-2-2016 10:37 AM
Kakak!....sampai kakak buat ana macam ni!...Kak Jena..iols tetap minat akak sebab lagu2 kakak mengingatkan saya jadi Mat Kilang di Senai dari 94-2005
Quote hacks_oren 10-2-2016 10:44 AM
aku peminat mekjena ni...
tapi suara dia akhir2 ni mmg sedikit hauk dah...
mungkin demam tu sbnarnya penyelamatnya...
apa cerita kalau klon lagi bagus dr penyanyi sebenar kan...hehe
sorry mekjena... ilebbiuuuu
Quote watachiwa 10-2-2016 10:50 AM
mmg dia ckp pon masa program tuh mcm kesian jek
tapi sore klon dia sebijik n power sungguh.. yg duet dgn aweera tu aku suke banget
Quote DayangKirana 10-2-2016 11:33 AM
familiar sangat excuse tekak sakit tuh... kan @micha
dia dah tak power macam dulu...
nyanyi pun mcm semput, ala2 tak sampai gitu..


Quote nurul_akmar 10-2-2016 11:35 AM
Cantiknya zz ni
Quote tomet05 10-2-2016 11:39 AM
eh dah abis ?
Quote outcast 10-2-2016 11:41 AM
tp waktu tgk iview mmg teruk sore dia. ..
iolls percaya sheolls sakit tekak
Quote MH37O 10-2-2016 11:43 AM
kamu sakit tekak ke tak ke, suara tetap tak sedap...itu je yg boleh den cakap...
Quote gekkou 10-2-2016 11:47 AM
48 dah umur beliau
pentas betul masa berlalu
Quote cahaya_almas 10-2-2016 11:50 AM
Best ke rncgn ni??i tk pernah tgk..
Quote Themilo 10-2-2016 11:57 AM
penyanyi melayu, bila dah masuk 40'an memang hauk la suara masing-masing.. contoh macam nek jenna, nek Jee, nek Amy Mastura..

tengok Celine Dion, relax jaa tarik suara
Quote micha 10-2-2016 01:04 PM
DayangKirana replied at 10-2-2016 11:33 AM
familiar sangat excuse tekak sakit tuh... kan @micha
dia dah tak power macam dulu...
nyanyi pun ...

Itula balasan org yg suke menipu n pemalas nok.... Kan tuhan dh tarik nikmat yg diberi.....
Quote supernaturalee 10-2-2016 01:07 PM
ziana juara utk kali ke 2 rancangan realiti tv

1. mentor
2. seiras seirama


Quote rania_maira 10-2-2016 01:36 PM
Edited by rania_maira at 10-2-2016 01:39 PM

Jac pun dh nk msuk ke 40an kan?? Umur sheols dlm 37@38 x silap meols.. Tp ttp jue menten acara tarik menarik sore.. smpi jue ke pitch setinggi langit dgn jayanye..
Quote kenarihitam 10-2-2016 01:59 PM
Kesian kak jena
Quote weirdwaniey 10-2-2016 02:02 PM
Mse program tu mmg truk suara dia..kua skit2 je
Quote micha 10-2-2016 02:13 PM
rania_maira replied at 10-2-2016 01:36 PM
Jac pun dh nk msuk ke 40an kan?? Umur sheols dlm 37@38 x silap meols.. Tp ttp jue menten acara tarik ...

Actualy ziana pn ms umur2 gitu boleh tarik tggi lg..

Lepas mghmpiri fasa menopause ni jah suara dia mcm kerengga tercekik air mani
Quote Adelisa 10-2-2016 02:24 PM
Ku peminat mek jena ni..tp lately mmg suara sheols agk kelaut..better lg nana nyanyi lagu sheols
Quote mamigonzales 10-2-2016 02:51 PM
Ziana ni cantik dan kelakar la jugak, so I like her. Lagu2 nada tinggi ni kalau dah tak boleh nak nyanyi lagi pun takpe
Suara ziana pun sedap kalau nada tak tinggi. Nyanyi lah ikut kemampuan, banyak juga legend yg tukar nada bila dah berusia, tak jadi masaalah pun. Barbra Streisand pun nyanyi sekarang tak sama macam masa dia muda dulu. When u have fun on stage penonton juga akan terhibur. All the best ziana and get well soon. (Kalau ada baca forum la )

Lihat semua komen(30)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 07:08 AM GMT+8 , Processed in 0.079850 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top