CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Sudah 3 Bulan Berkahwin, Mila Belum Berkesempatan Masak Untuk Suami

11-2-2016 10:09 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 9308| Komen: 54

Description: Kesibukan menguruskan perniagaan membuatkan penyanyi Mila Jirin belum berkesempatan menyediakan masakan untuk suaminya,....

Oleh : Dean BZ


Kesibukan menguruskan perniagaan membuatkan penyanyi Mila Jirin atau nama sebenarnya Noorsyarmilla Jirin, 29, belum berkesempatan menyediakan masakan untuk suaminya, Ahmad Ailis Mohamed Mustapha walaupun sudah tiga bulan mereka berkahwin.

"Saya belum berkesempatan lagi memasak untuk suami sejak berkahwin kerana kami sibuk dengan urusan bisnes katering yang diusahakan bersama.

"Nasib baik dia memahami dan tidak kisah makan di luar, lagi pula, kami keluar menguruskan urusan bisnes tersebut bersama-sama," ujarnya kepada mStar Online.


Mila yang agak lama juga menyepi kini dikatakan sibuk dengan perniagaan Bizmilla Catering yang diusahakan sejak tiga tahun lalu. Mereka juga bakal melancarkan dewan perkahwinan ketiga mereka di hotel One City, dekat sini, pada April depan.

"Sekarang hidup lebih tenang kerana sentiasa disisi suami dan tidak risau kalau mesyuarat hingga larut malam sekalipun.

"Selain itu, rezeki lepas kahwin pun memberangsangkan, perniagaan katering dan perancang perkahwinan yang kami usahakan semakin mendapat sambutan dan dalam perancangan untuk menambah beberapa dewan perkahwinan lagi," ujarnya.

Ditanya tentang perancangan cahaya mata, Mila berkata, dia sudah bersedia jika dikurniakan zuriat dalam masa terdekat. - CARI Infonet.





Sumber - mstar


17

Bagus
6

Marah
7

Terkejut
4

Sedih
14

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (56 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kebabomb 11-2-2016 10:14 AM
Jadi? Apa masalahnya.....
Quote cahaya_almas 11-2-2016 10:16 AM
Bz lah wat bnda lain...tu psl tk sempat msk.....dok pun kenyang lah...tk mkn nasi pn tkpe...hehe
Quote taksukapeanut 11-2-2016 10:18 AM
lulz.. tak sempat masak untuk suami pun dah jadi satu berita sekarang
Quote epis 11-2-2016 10:38 AM
tomyam kelapa kat kedai die kat puchong tu sedap gak... gigih kawan saya mencari sebab nak rasa hehe~~
Quote qronaldo7 11-2-2016 10:44 AM
biar betik xsempat nak masak?

nasi goreng tu bkn lame sangat kn

klu nak hidang cam katerer mmg lambat r
Quote kucen_miang 11-2-2016 10:45 AM
epis replied at 11-2-2016 10:38 AM
tomyam kelapa kat kedai die kat puchong tu sedap gak... gigih kawan saya mencari sebab nak rasa hehe ...

apa nama kedai dia sis? kat area mana?
Quote epis 11-2-2016 10:48 AM
kucen_miang replied at 11-2-2016 10:45 AM
apa nama kedai dia sis? kat area mana?

lupe lak nama... area puchong, tapi ke dalam sikit kedainya...
Quote amikie 11-2-2016 10:51 AM
ramai dah bintang2 AF kawen termasuk sang juara..
Vince,Zahid,Mawi,Pejal,Mila,Stacy...

tunggu Hafiz & Hazama pulak...
Quote Mizlyn 11-2-2016 10:51 AM
ye la laki tak kesahh..
Quote chinta89 11-2-2016 10:54 AM
berita skg ni psl retis, x sempat makan pun jd bahan...


bila la nk maju indistri kalau takat berita gini je.
Quote sepitsiput 11-2-2016 10:54 AM
qronaldo7 replied at 11-2-2016 10:44 AM
biar betik xsempat nak masak?

nasi goreng tu bkn lame sangat kn

Agaknya dia tapau lauk pauk katering je blik rumah. Tu yg kata x sempat masak.


Anyway...Mila nk jd the 2nd Liyana Jasmay ke?

Meols speku next week keluar story Mila Teruja Masak Asam Pedas Untuk Suami dan lepas itu disusuli story Mila Masuk Kelas Memasak Demi Suami
Quote AprilLova 11-2-2016 10:56 AM
kira bizmilla beliau tengah berkembang pesat lah ni? .. lps ni ble jadi jutawan juga cam Neelofa
Quote kokocrunch 11-2-2016 10:58 AM
busy sgt...sampai masak pun xsempat
Quote qronaldo7 11-2-2016 11:06 AM
sepitsiput replied at 11-2-2016 10:54 AM
Agaknya dia tapau lauk pauk katering je blik rumah. Tu yg kata x sempat masak.

maybe la kot. xmembazir kekdahnya


Quote jingga007 11-2-2016 11:10 AM
sepitsiput replied at 11-2-2016 10:54 AM
Agaknya dia tapau lauk pauk katering je blik rumah. Tu yg kata x sempat masak.

gahahahahah the second liyana jasmay tu kelako
Quote ramaramu 11-2-2016 11:17 AM
ala kan buat katering.. makan je la lauk pengantin.. hehehehehhe
Quote azie5zoe 11-2-2016 11:22 AM
sebab nak nampak dia ni masih ada walaupun suam2 kuku..cerita tak sempat masak pun leh up gak ek..3 bulan tu masih manis lagi dik oii...tunggu lah lagi 3 tahun....berbunyi jugak laki hang nanti..apapun semoga berbahgia..
Quote virgo19 11-2-2016 11:24 AM
Takpe la tak sempat masak, tak wajib pun.. dia pun busy cari duit, suami pun tumpang senang dgn bisnes mila kan..
Quote C3cakKempes 11-2-2016 11:26 AM
Mila itu pemalas, rumah cuman tidur je

Lihat semua komen(54)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 02:11 AM GMT+8 , Processed in 0.069348 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top