CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 52052|Reply: 583

Neelofa Tak Tunjuk Mewah, Tapi Upload Kek Harga 6 Ribu Je

[Copy link]
Post time 12-2-2016 09:43 AM | Show all posts |Read mode
Edited by ladybird_ at 12-2-2016 10:10 AM

Bekas Juara Dewi Remaja dan juga pengacara serta pelakon popular ini telah meraikan hari jadi yang ke 27 tahun pada 10 Februari lepas.

Majlis tersebut diraikan oleh adik-beradiknya serta rakan karib di hotel JW Marriot Kuala Lumpur.

Sebelum ini, Neelofa telah 'unfollow' rakan-rakannya di Instagram kerana sering menayangkan atau memuatnaik gambar dan status kemewahan.

Namun, kali ini Neelofa turut memuat naik gambar dan status hari jadi beliau dengan kek yang tampak cukup mewah dan eksklusif dengan taburan ribuan kristal Swarovski.

Malah Neelofa juga ada menggunakan hashtag #kenyangtigaharimakankekenamribu

Thanks to all my friends for the swarovski cake #kenyangtigaharimakankekenamribu

Menurut portal BH ONLINE, kek tersebut diilhamkan daripada kasut jenama mewah kegemaran Neelofa dan ia mengambil masa sehingga 20 jam untuk disiapkan.

Kek Neelofa menjadi viral apabila adiknya memuat naik foto kek berkenaan di Instagram dan memberitahu ia  bernilai RM 6,000.




















Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-2-2016 09:46 AM | Show all posts
Edited by nellyberry at 12-2-2016 09:47 AM

Dah dia mampu, biar lah.
Tapi Iols rasa, nak makan pun sayang kalau tau harga RM6K.
Untung jadi orang kaya.Work hard, play harder kekdahnya.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2016 09:47 AM | Show all posts
unfollow kwn2 yg menunjuk tp diri sendiri?hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2016 09:47 AM | Show all posts
Edited by dejure at 12-2-2016 09:51 AM

Dia ni ckp x serupa bikin lahh.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2016 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Berak keluar kristal... Perghh
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2016 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Kristal swarovski tu edible eh?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2016 09:52 AM | Show all posts
amboi hashtag dia tu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2016 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Org kaya...kuar duit rm6k xde apa...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-2-2016 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Jap gi karatz masuk mai bekap...jangan risau ya lopak!
Kau kan NAIF dan JUJUR(bak kata karatzzzzzz)
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2016 09:54 AM | Show all posts
6k? perghhhhhh....ini kalau org2 yg memerlukan dengar...kompom kluar air mata
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2016 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah minat kat nelopak sbb to me pmpuan ni sangat hipokrit.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2016 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Xmo ckp pasal kemampuan neelofa atau kek mahal.

Cuma nak cakap,  geli plak tgk permukaan keliling kek yg berbintat2 gitu. org panggil fobia ape entah. Hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2016 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Ermmm 6k tu, sayangnya lah dah potong kek tu pastu kristal tu buang je ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2016 10:03 AM | Show all posts
kristal swarovski tu boleh dimakan ke??
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2016 10:05 AM | Show all posts
lol, beriya unfollow rakan artis sebab katanya suka menunjuk. dia tu? blurghh
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2016 10:06 AM | Show all posts
mana karatz lopak? tak mau mencemar duli ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-2-2016 10:06 AM | Show all posts
Apalah sgt.6k mcm 16 hengget utk org2 kaya  
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2016 10:07 AM | Show all posts
maybe tak lama lagi ada yg unfollow beliau atas alasan sama beliau unfollow rakan2 lain..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2016 10:09 AM | Show all posts
nellyberry replied at 12-2-2016 09:46 AM
Dah dia mampu, biar lah.
Tapi Iols rasa, nak makan pun sayang kalau tau harga RM6K.
Untung jadi or ...

bila masa sempat u ni komen.. bukan ke kita breakfast sesame tadi..hahaha.
untunglah kek 6ribu tapi sebab dia mampu.


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2016 10:10 AM | Show all posts
kata kt org diri sndr lg teruk rasanya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 06:45 PM GMT+8 , Processed in 0.123220 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list