CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Teruk Perangai Dia Weh,"-Makin Menjadi, Mak Pak Mentua Nora Danish Perli Rakyat Malaysia?

14-7-2021 01:55 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 51921| Komen: 276|Original author: Oleh: Saiful

Description: Ingat lagi tak cerita mak dan bapa Mentua Nora Danish, Datin Seri Haflin dan Datuk Seri Nazri Aziz yang berseronok di Perancis sampai ada yang mendoakan pesawat mereka terhempas?
Ingat lagi tak cerita mak dan bapa Mentua Nora Danish, Datin Seri Haflin dan Datuk Seri Nazri Aziz yang berseronok di Perancis sampai ada yang mendoakan pesawat mereka terhempas?



Dengar cerita sampai sekarang belum pulang lagi di Malaysia dan nampaknya penuh gambar-gambar berjalan di sana.


Kredit foto: IG


Terbaharu, Haflin menimbulkan kemarahan ramai lagi apabila seolah-olah mengejek dan menyindir rakyat Malaysia.

Dengan lonjakan kes Covid-19 yang semakin hari meningkat naik sekarang, rakyat tak puas hati dan mempersolakan kewibawaan pemimpin seperti suaminya.






Melalui IG Story, Haflin ada memuat naik beberapa status:

Kredit foto: IG
Ini pula di Twitter, ada netizen yang berang dengan wanita tersebut.




Wah, hebat sungguh cara isteri seorang wakil rakyat ini ya?

Jemput komen. -CARI


 

Bagus

Marah

Terkejut
1

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote salmon-suki 14-7-2021 02:20 PM
Dia ni ada jawatan lg ke dlm gomen xkesah laa gomen negeri or pusat..kalau namanya berjawatan,even wakil rakyat,tolong ler org2 bawah jagaan kamu..hmmm..kalau just nobody, persetankan jah dia ni..biar dia duk sana xyah balik lah..
Quote opie5662 14-7-2021 02:23 PM
Babi arr betina ni
Quote nia_salina 14-7-2021 02:26 PM
semoga stay terus kt france sana. tak payah balik la. mmg dua2 jenis arrogant pun
Quote Nenasketum 14-7-2021 02:28 PM
Yang tulis pun bini perasan dia. Nak melayan pompuan hanyir ting tong ni nak buat apa? Bitter sebab takleh kluar masuk Putrajaya & buat semua yang rakyat bayar macam harta tok tiri depa.
Quote haruslah 14-7-2021 02:29 PM
Betul la bini dia kata
Org padang rengas yg vote
Nak PRU nnt dia turun p.rengas pakat2 ramai lupa perangai hawau dia....
Sampai la AJM
Quote anilanil 14-7-2021 02:31 PM
Pilihan rakyat padang rengas. Takde sapa yg paksa. Kita je yg terpaksa melihat pujaan hati rakyat rengas.
Quote sharlenetexas 14-7-2021 02:34 PM
Kat padang rengas ada food bank tak? Berapa ramai yang kibar bendera putih? Nazri teksi dah kira berapa ramai?
Quote krimkraker 14-7-2021 02:35 PM
Dorang laki bini lepas g france tu kire nye dedua2 da amek vaksin yea....
Quote kelapaparut 14-7-2021 02:36 PM
die bbalas message dgn sape tu ye, intense jugak..
Quote damsel_fiji 14-7-2021 02:38 PM
mudah2 an anak beranak ni jadi mangsa kebencian hate crime kat france sana sampai depress gila ting tong pelbagai
Quote kotakominami 14-7-2021 02:38 PM
Haish..nama nora jugak kene petik..ari tu pak mertua lopak...mak mertua mira...
Quote nursyeema_ 14-7-2021 02:42 PM
Awas ya orang2 Padang Rengas yang vote dia lepas ni. Bebal.
Quote ira_229 14-7-2021 02:44 PM
Perangai bini bongsu bapak Ned sangat lancang seolah2 dia yang jadi menteri..
bodoh lah penduduk padang rengas kalau tetap pilih dia di penggal akan datang...buta sebutanya...
Perangai tak classy macam mak Ned...dulu orang kutuk2 Nora kata mak tiri lebih hot & bijak dari dia...sekarang apa dah jadi...?
kutuk Nora dan bandingkan dengan mak tiri sebab sokong kuat pada sekutu dia..tapi apa dah jadi sekarang y'all?
Quote bakingsoda 14-7-2021 02:47 PM
simpan lah ss laki bini sial ni buat tatapan orang padang rengas masa nak mungundi pru15 nanti
Quote ira_229 14-7-2021 02:48 PM
anak dia yg muka jawa tapi France wannabe takde lah muka Neyney yang comel & bijak...hari2 i suka tengok ig nora & ned sebab ada suka tengok kebijakan & kecomelan Neyney..
Quote Aikiko 14-7-2021 02:49 PM
Dia nih meminta kan.....meminta sangat untuk dicaprut

Takpe Allah Maha Adil

Ko tunggulah nasib ko laki bini, dah tak lama dah

Masin mulut aku
Quote messyjet 14-7-2021 02:50 PM
#nextkakmah hahahaadekah nnti jatuhnya pakcik teksi sbb kelancangan mulut she ols hahaha
Quote ladyxez 14-7-2021 02:55 PM
Bongkak nya, sesuai la dua
Quote miszclassique 14-7-2021 02:55 PM
Bila dia ni nak mati ek... Menongkat langit betul jawapan dia

Lihat semua komen(276)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 03:56 AM GMT+8 , Processed in 0.081008 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top