CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Payudara Semakin Membesar Selepas Terima Suntikan Vaksin Pfizer

14-7-2021 12:16 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 5129| Komen: 35

Description: OSLO, Norway – Seorang remaja perempuan dari Norway menjadi tular di media sosial apabila mendedahkan suntikan vaksin memberi kesan sampingan luar biasa buatnya, lapor Sputnik News, semalam.
OSLO, Norway – Seorang remaja perempuan dari Norway menjadi tular di media sosial apabila mendedahkan suntikan vaksin memberi kesan sampingan luar biasa buatnya, lapor Sputnik News, semalam.


Gadis bernama Emma,17, itu berkata, selepas mendapat suntikan vaksin Pfizer beberapa minggu lalu, payudaranya membesar dan saiz pakaian dalamnya berubah dengan ketara.

“Saiz payudara saya kini menjadi tumpuan apabila memuat naik video di laman TikTok. Ramai kenalan yang menegur perubahan ini.

“Apabila saya membuat carian online, rupanya ramai wanita di Amerika Syarikat (AS) yang turut mendapat kesan sampingan pembesaran payudara seperti saya,” katanya.

Emma, Foto: IG

Seorang pakar kesihatan memberitahu stesen penyiaran Norway, NRK bahawa kesan sampingan itu mungkin berkaitan dengan kelenjar yang membengkak selepas mendapat suntikan vaksin dan ia bukan satu simptom yang membimbangkan.


“Kami telah melihat beberapa kes di mana kelenjar payudara wanita sedikit membengkak selepas disuntik vaksin,” kata Ketua Doktor di Pusat Diagnostik Payudara Nordland Hospital.

Backmann berkata, penerima vaksin yang mengalami kesan sampingan itu boleh menjalani imbasan mamogram selepas empat minggu menerima suntikan jika berasa risau dengan keadaan tersebut. – CARI

Sumber: Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote salmon-suki 14-7-2021 12:18 PM
Patut laa ramai retis hodoh nak pfizer ..{:smile{:smile{:smile
Quote msdummy.2018 14-7-2021 12:24 PM
salmon-suki replied at 14-7-2021 12:18 PM
Patut laa ramai retis hodoh nak pfizer ..{:smile{:smile{:smile

Hahahhah..i br nk cko benda sama..patut sma berkejar nk pfizer
Quote Nana_Man 14-7-2021 12:27 PM
Best jgk kalau besar. Ok i’m looking fwrd to my 2nd dose Pfizer. Hahahaha.

Tapi tgk kwn2 yg dah 2nd dose takde yg makin besar pun.

Ke pompuan ni pregnant tapi tak tau yg diri tu preggy. Kadang boobs tu yg membesar dulu sblm ko tau ko tgh pregnant.
Quote R2D2 14-7-2021 12:27 PM
makin ramai la nak cucuk
kecuali llelaki
kena cari vaksin yg ada kesan 'part tertentu'


Quote salmon-suki 14-7-2021 12:31 PM
msdummy.2018 replied at 14-7-2021 12:24 PM
Hahahhah..i br nk cko benda sama..patut sma berkejar nk pfizer

Hahaha .kannn..xyah filler or implant nak besarkn..japgi kalau ada testimony ckp kulit makin putih merah2,lg ramai laa y nk pfizer.. kekeke~
Quote None68 14-7-2021 12:34 PM
Sikit pun x caya
Quote Artemesiaa 14-7-2021 12:39 PM
Lain orang lain effect nya bukan semua akan dapat effect yang sama macam dia
Quote Nnasda53 14-7-2021 12:56 PM
Untung la...cucuk free buah dada membesar dengan jayanya.
Quote SedihPedih 14-7-2021 01:02 PM
sama saja tgk geng2 dpt Pfizer...haha..

patut kena lapor as aefi so that data tu boleh capture then baru la boleh buat analisis adakah ianya benerrrr...
Quote imransulaiman 14-7-2021 01:59 PM
salmon-suki: Patut laa ramai retis hodoh nak pfizer ..{:smile{:smile{:smile


Tapi tetek ipa rejia tu implant... {:thief
Quote sawi_bayam 14-7-2021 02:04 PM
Patutlah ipah rajiah nak paizer
Quote nakkomenjugak 14-7-2021 03:06 PM
semoga aku dapat pfizer so aku boleh tukar A ke F tanpa filler or silikon.
Quote kaoru44 14-7-2021 03:14 PM
nakkomenjugak replied at 14-7-2021 03:06 PM
semoga aku dapat pfizer so aku boleh tukar A ke F tanpa filler or silikon. {:1_545 ...

Jauh sgt tu..
Quote yusryimran 14-7-2021 03:18 PM
salmon-suki replied at 14-7-2021 12:18 PM
Patut laa ramai retis hodoh nak pfizer ..{:smile{:smile{:smile

tetiba iols teringat seorang tu gigih pilih nak pfizer sanggup byr katanya
Quote nakkomenjugak 14-7-2021 03:21 PM
kaoru44 replied at 14-7-2021 03:14 PM
Jauh sgt tu..

Go big or go home kekdahnya heheh
Quote darkness 14-7-2021 03:21 PM
Untonglahh hahahah
Quote Belibis 14-7-2021 03:27 PM
Mana gambar sebelum beksin??? Nak tengok jugak berapa besar.
Quote kaoru44 14-7-2021 03:45 PM
nakkomenjugak replied at 14-7-2021 03:21 PM
Go big or go home kekdahnya heheh

Haha..tp xda bukti susah nk trima..at least bgthu la sblm ni size apa..ke gmbr ats ni selepas dh?..
Xda la besar mana..
Quote nakkomenjugak 14-7-2021 03:49 PM
kaoru44 replied at 14-7-2021 03:45 PM
Haha..tp xda bukti susah nk trima..at least bgthu la sblm ni size apa..ke gmbr ats ni selepas dh?. ...

tu laaa. testimoni yilekkk. ig ke apa, kami mahu gambar

Lihat semua komen(35)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 05:08 PM GMT+8 , Processed in 0.070170 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top