CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Uqasha Senrose Nak Nampak Montok Sampai Bengkang-Bengkok Tiang

14-7-2021 10:41 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 11192| Komen: 48|Original author: Oleh: Saiful

Description: Uqasha Senrose sekali lagi kantoi membuat suntingan keterlaluan pada gambarnya untuk kelihatan montok.
Uqasha Senrose sekali lagi kantoi membuat suntingan keterlaluan pada gambarnya untuk kelihatan montok.

Pelakon tersebut memuat naik gambar bersama tunangnya itu di Instagram.



Foto: IG

Sekali pandang dah nampak Uqasha sunting pinggulnya sampai garisan dinding di belakangnya kelihatang bengkang-bengkok.

Walaupun ramai yang kata gambar tersebut terlamapu sweet sebab luahan rindunya terhadap Kamal Adli, ramai juga yang mengecam perangainya yang suka sunting gambar.



"Akak kalau tak pandai edit boleh PM saya. Saya bantu akak confirm clean bukti," komen seorang netizen.

Tapi macam biasa Uqasha tak peduli pun. Sebelum ini pun Uqasha pernah dihentam teruk sebab perkara yang sama.


Kata Uqasaha dia tak bersikap hipokrit dan mengakui memang menyunting gambar itu.

Alasan dia suka sunting gambar sebab ramai yang suka mengata dirinya gemuk.





Asal bahagialah sis, tak gitu? -CARI

1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote naina 14-7-2021 10:47 AM
Kenapa kulit dia lawa sangat ehhh
Putih bersih pinkish bersinar
Dia pakai apaaa
Nelly tu xdelah cam dia
Quote Tinot7 14-7-2021 10:55 AM
naina replied at 14-7-2021 10:47 AM
Kenapa kulit dia lawa sangat ehhh
Putih bersih pinkish bersinar
Dia pakai apaaa

Ke filter? Mungkin kulit mulus juga tapi dlm insta tuh filter yachh..
Quote nakkomenjugak 14-7-2021 10:59 AM
kalau nak posing, gi carik background kosong tak bergaris
Quote kelapaparut 14-7-2021 11:22 AM
Edited by kelapaparut at 14-7-2021 11:23 AM

dah brp kali dah bgambar bengkok tiang..as a seorang die punye fan, iols salahkan tiang
Quote KIM.K 14-7-2021 11:38 AM
Solekan je masih terkebelakang. Jauh bezo ngan princess E
Quote bakingsoda 14-7-2021 11:47 AM
dia ni rasanya mmg jenis sengaja kasi nampak obvious edit utk hiburan peminat
Quote budakpink 14-7-2021 11:51 AM
Tah ape2..hadap sgt pujian..kau cantik.kau paling debom...kalau bontot gitu.gitu jela..nak tonggek sikit ko pakai pading kasi tonggek..tak pun operate jela kasi besau sikit...dah edit..lps tu kantoi..lol.malu
Quote cha-cha 14-7-2021 11:53 AM
Saje je tu, nak bergurau dgn fans
Quote AznieBunnie 14-7-2021 11:56 AM
kaki pun dia edit nak bagi nampak gebu.

hebat!
Quote iolss 14-7-2021 12:15 PM
lawa kulit dia ni.. buat sulam bedak ke nk dpt pinkish2 gitu?
even flawless g facial pon xmcm tu kan..
ko lawa uqasha xyah edit pon dah lawa. hakak jeles
Quote irvene 14-7-2021 12:17 PM
jenis memang suka alter sana sini. beza dgn gmbr masa kecik. lantak ko la kan. duit ko
Quote cheezel 14-7-2021 01:11 PM
pompuan cantik pn edit gambar.. cantik dah tu.. cuma cengkung sangat je muka
Quote akies 14-7-2021 01:11 PM
Uqasha lawo. Tak jemu tgk.
Laku keras cocoa jar diorg berdua ni.
Bagus cari income sampingan
Quote sharlenetexas 14-7-2021 01:27 PM
AznieBunnie replied at 14-7-2021 11:56 AM
kaki pun dia edit nak bagi nampak gebu.

hebat!

Kaki sheols nmpk ada tona warna.

Quote imransulaiman 14-7-2021 02:03 PM
Nanti suruh Kamal buat gigi ya.. Bawa dia jumpa dentist gigi veneers awak..
Quote rainbowrainz 14-7-2021 02:27 PM
Tak ske tone klit putih sangat..nampak biashe biashe ajeee
Quote Rmz83 14-7-2021 03:17 PM
naina replied at 14-7-2021 10:47 AM
Kenapa kulit dia lawa sangat ehhh
Putih bersih pinkish bersinar
Dia pakai apaaa

Nely tu kulit dia biasa sangat banyak lubang2
Quote JohnyEnglish 14-7-2021 03:43 PM
tiang tu mmg senget
Quote sukacactus 14-7-2021 04:01 PM
Padahal di mata aku body dia just fine
Xgemuk, xkeding
Xpayah la nak dgr ckp2 negative tu

Lihat semua komen(48)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 08:38 AM GMT+8 , Processed in 0.088693 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top