CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Fathia Latiff Menangis Bertemu Ustazah Asma Harun

14-8-2020 11:41 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 9665| Komen: 39

Description: Ustazah Asma Harun menerusi Instagramnya meluahkan rasa terharu dapat bertemu Fathia Latiff dalam satu ceramahnya, baru-baru ini.
Ustazah Asma Harun menerusi Instagramnya meluahkan rasa terharu dapat bertemu Fathia Latiff dalam satu ceramahnya, baru-baru ini.

Kongsinya detik pertemuan mereka itu, Fathia meminta Asma mendoakanyya menjadi orang baik selain berterima kasih atas ilmu disampaikan.



Kredit foto: IG Fathia

Menurutnya, Fathia juga berasa teruja dapat bertemy dengannya

"Rasa nak peluk je, tak semena-mena kami mengalirkan air mata," tulisnya.

Panjang juga pesanan dititipkannya buat Fathia hingga mereka mengalirkan air mata.



"Fathiya, ustazah doakan kamu istiqamah, terus kuat dan tabah, menjadi wanita yang solehah, berjaya dalam perniagaan dan apa jua yang kamu buat.. Juga dikurniakan suami yang soleh.

"Ustazah sayang kamu dik, jaga diri baik-baik. Kamu ni baik dan cantik, terima kasih ya datang daripada jauh. Terima kasih sudi tunggu walau lama, rezeki ustazah dapat jumpa Fathia," katanya. - CARI

2

Bagus
3

Marah
3

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (14 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote husna_amal 14-8-2020 11:49 AM
Bagus lah berusaha nak berubah dan bergaul dengan orang yang sepatutnya.
Quote rotijohanz 14-8-2020 11:51 AM
bagus patiya ni.....
sntiasa mncari hidayah wlupn bejuta kali tertewas...
ni yg kita mahukan.....
bkn tggu hidayah dtg smbil bhrp semata
Quote bungamelurindah 14-8-2020 12:44 PM
Alhamdulilah semoga fatiya sentiasa istiqomah
Quote sarah82 14-8-2020 01:27 PM
Ustazah ni cantik..
Quote YomiuriLandMae 14-8-2020 02:31 PM
Ustazah asma ni bagus.. ada la jgk pendakwah yg berhemah utk kategori wanita.. tekya pun hope berubah la.. sayang lakonan kau okay kot..
Quote T541 14-8-2020 02:54 PM
Betul. She got the talent kot
Quote pearl.silver 14-8-2020 03:05 PM
Harap patiya xjd mcm sapi iliyas..
Bila insaf cari org agama, post2 islamic
Datang mental nya post gambar kontroversi lak..
Quote beni_nikaido 14-8-2020 03:10 PM
malas cakap lebih
rezeki orang lain2
semoga semuanye dipermudahkan ye fatiya
Quote Incanto 14-8-2020 05:06 PM

setuju
jarang tgk dia senyum

tp kat gambar atas tu mmg cantik bila senyum


Quote sarah82 14-8-2020 05:15 PM
Incanto replied at 14-8-2020 05:06 PM
setuju
jarang tgk dia senyum


Tu la.. Fathia pun terpadam dgn kecantikan ustazah ni.
Quote bintangct 14-8-2020 05:23 PM
aku lebih suka tgk ustazah ni bg ceramah kat yt.. bersemangat gituwww
tp bila dia masuk tV dia jd lain.. ckp lemau sungguh la
Quote phoenix_panik 14-8-2020 05:26 PM
patiya rupa acik acik sgt
muka mcm sembab

dedulu zmn ariana rose..cantik btul.mcm doll
Quote gideoncross 14-8-2020 05:51 PM
bungamelurindah replied at 14-8-2020 12:44 PM
Alhamdulilah semoga fatiya sentiasa istiqomah

Tomei je kucing uol dlm display photo uol ni hehe.
Quote gideoncross 14-8-2020 05:53 PM
Smoga sllu mnjdi sorg Muslimah yg sjati, Amin2 YRA.
Quote Pakis 14-8-2020 06:00 PM
phoenix_panik replied at 14-8-2020 05:26 PM
patiya rupa acik acik sgt
muka mcm sembab


Sekarang nampak cam kusam je mukanya.  Zaman Arianna rose tu memang cantik.  Semoga fatiya terus istiqomah
Quote samshik 14-8-2020 07:44 PM
Tekya.. Smoga benti la membazir masa ngn usia chu olls..
Quote cap_ayam 14-8-2020 07:45 PM
baca tajuk thread ni ingatkat Fauziah Latif. Rupanya Fatiya.
Quote LadyCarefree 14-8-2020 08:05 PM
Kesian kat dia ni. She had everything going for her once upon a time. Pasal lelaki, habis hancur hidup dia. Harap dia dah betul2 boleh move on.
Quote irish_ieka 14-8-2020 08:44 PM
tiya dah macam makcik2 skrg

Lihat semua komen(39)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 12:40 PM GMT+8 , Processed in 0.078153 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top