CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Filem & Drama Lihat artikel

7 Hari Mencintaiku 2 - Siti Rosmizah Buat Laporan Polis

14-8-2020 12:31 PM| Diterbitkan: kp5x| Dilihat: 28202| Komen: 271|Original author: Oleh: kp5x

Description: Drama rantaian popular, 7 Hari Mencintaiku 2 yang bersiaran hampir dua bulan kini telahpun hampir sampai melabuhkan tirainya.

Kredit foto: iluminasi.com/orenlaici.com

Drama rantaian popular, 7 Hari Mencintaiku 2 yang bersiaran hampir dua bulan kini telahpun hampir sampai melabuhkan tirainya.

Ramai yang ternanti-nanti bagaimana kesudahan drama ini, namun ada individu tidak bertanggungjawab telah terlebih dahulu memuat naik episod terakhir, episod 33 di laman Twitter. 

Kecewa dengan apa yang berlaku, Siti Rosmizah, penulis novel dan penerbit bersama drama ini meminta individu terbabit memadam video yang telah dimuat naik itu.


Kredit foto: IG Rosmizah/Berita Kopak


Siti Rosmizah
Kredit foto : Youtube
Kredit foto: himpunanceritalawak.com

Walaupun video telah dipadam, laporan polis tetap dibuat dengan alasan individu itu tidak amanah. - CARI
5

Bagus
6

Marah
4

Terkejut
5

Sedih
5

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (29 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 14-8-2020 12:44 PM
Aku je ke yg tak tgk drama ni???
Quote cmf_premierleag 14-8-2020 12:49 PM
Kurex replied at 14-8-2020 12:44 PM
Aku je ke yg tak tgk drama ni???

aku pun x tengok
koqser nak tgk drama melayu jenis mcm ni
balik2 ckp psl kawen,anak,laki,bini,mak mertua bagai
tu je le skop perbincangan drama mcm ni
x berkembang minda lgsg
Quote mizkajura 14-8-2020 12:51 PM
Aku je ke yg boikot citer2 melayu? Hahahaha
Quote bottombikini 14-8-2020 12:52 PM
aku pun tak tengok rex
tapi gigih nak klik benang ni sbb nak tau sape siti rosmizah
Quote nazzse 14-8-2020 12:52 PM
Kurex: Aku je ke yg tak tgk drama ni???


Aku tengok tapi mulut non stop mengomen.. Season 2 ni teruk betul, scene lompat + syok sendiri.. Perasan sungguh writer cerita ni novel dia best
Quote hotmak 14-8-2020 12:53 PM
tak memasal dah keluar spoiler, tu kerja org dalam jgk lah tu klu tak mana dpt klip tu
Quote Skuau 14-8-2020 12:53 PM
AKU...lama sgt dh tak tgk citer melayu....filem Melayu terakhir tgk kat pawagam Maria Mariana 2.
Quote TabletSusu 14-8-2020 12:54 PM
mcmn individu tu boleh dpt copy episod akhir tu?
org2 dlm production tu sendiri punya keja ke?
Quote Artemesiaa 14-8-2020 12:56 PM
Sorry tak minat tonton drama melayu macam ni so ada kesah
Quote outcast 14-8-2020 12:58 PM
Memgarut la citer ni. Ajar bini2 supaya derhaka pada suami bergaduh bgan mentua. Yg suami lak mcm makan nasi kangkang sygkan sgt isteri sampai diperbodoh2kan


Last2 isteri lak yg baik sbb nk berkorban ( yg tak perlu)

Cite2 mcm ni yg byk mempengaruhi isteri kt mesia ni
BS
Quote orgsepang 14-8-2020 01:03 PM
Kurex replied at 14-8-2020 12:44 PM
Aku je ke yg tak tgk drama ni???

Akak pun tak tengok.
Quote Boomibulat 14-8-2020 01:04 PM
Saya pun x tgk @kurex..hero ni lembik sgt
Quote TomyamPuteh 14-8-2020 01:05 PM
Kepamnya acik siti rosmizah
Quote jaja8 14-8-2020 01:07 PM
stress cerite sbb cerite pusing2 tang tu jugak..pasal kawin..pasal kawin..berapa episod ckp pasal tu je ulang2 dok gaduh2...dialog pun tak berkembang...drama yg pelindung seorang puteri aku okay. dialog cantik realistik..
Quote renko 14-8-2020 01:07 PM
hahahahahaha penulis novel pun rupa makcik kantin je
Quote Jitu 14-8-2020 01:08 PM
xpenah tengok dan xberminat nak tengok
Quote ezacbee 14-8-2020 01:10 PM
mizkajura replied at 14-8-2020 12:51 PM
Aku je ke yg boikot citer2 melayu? Hahahaha

Samalah aku.
Xtgk tv dah
Quote kaseh80 14-8-2020 01:12 PM
Iols dah lama tak tgk drama melayu ni
Quote sarah82 14-8-2020 01:18 PM
Kurex replied at 14-8-2020 12:44 PM
Aku je ke yg tak tgk drama ni???

Aku pun.. Sebab aku baca novel dia

Lihat semua komen(271)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 12:48 PM GMT+8 , Processed in 0.069794 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top