CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Anak Azhar Sulaiman Dapat 7A 1B Selepas Semakan Semula Keputusan SPM

13-7-2020 04:36 PM| Diterbitkan: kp5x| Dilihat: 11094| Komen: 62|Original author: Oleh: kp5x

Description: Keputusan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) anak lelaki kembar tidak seiras pelakon Azhar Sulaiman, Andikan Rees Pahamin telah ditukar kepada 7A susulan rayuan yang dibuat kepada Kementerian Pelajaran te ...

Kredit foto : Instagram Azhar Sulaiman

Keputusan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) anak lelaki kembar tidak seiras pelakon Azhar Sulaiman, Andikan Rees Pahamin telah ditukar kepada 7A dan 1B susulan rayuan yang dibuat kepada Kementerian Pelajaran telah berjaya.

Keputusan Rees yang sebelum ini mendapat 6A kini menyamai keputusan kembarnya, Kasih Iris Leona.

Menerusi hantaran di laman Instagramnya, Azhar merakamkan ucapan terima kasih kepada Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM).


"Terima Kasih kepada Kementerian Pelajaran Malaysia atas pembetulan ini.

"Final score for my non identical twins, Leona 7A dan Rees 7A. Barulah betul bunyinya," tulisnya.


Kredit foto : Instagram Azhar Sulaiman

Tahniah Azhar dan Rees! - CARI
2

Bagus
3

Marah
3

Terkejut
3

Sedih
3

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (17 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kechikchomel 13-7-2020 04:39 PM
Kena bayar berapa lah kalau nak recheck paper spm?
Quote Kurex 13-7-2020 04:45 PM
Semoga anak azhar sulaiman ni tertembung kurex sehingga dia terkesima melihat kejadian kurex
Quote prettyuglybabe 13-7-2020 04:47 PM
bukannya nak masuk uitm pun sampai kecoh benar result tu..
ujung-ujung pergi oversea yang tak pandang spm juga..
Quote terpaling 13-7-2020 04:51 PM
oklah pastu??
Quote kucingkecik 13-7-2020 04:55 PM
kechikchomel: Kena bayar berapa lah kalau nak recheck paper spm?

Kalau x salah 1 paper 50
Quote nazzse 13-7-2020 05:03 PM
prettyuglybabe: bukannya nak masuk uitm pun sampai kecoh benar result tu..ujung-ujung pergi oversea yang tak pandang spm juga..

Penting kot utk dieorg..Maybe markah tu dah atas pagar sgt utk dpt A, tu yg buat rayuan semak balik... Untung dapat A, takut semak balik makin sikit markah tu
Quote tikusmontok 13-7-2020 05:17 PM
BM B?? sedeyyyy
Quote slyfynx 13-7-2020 05:19 PM
nazzse replied at 13-7-2020 05:03 PM
Penting kot utk dieorg..Maybe markah tu dah atas pagar sgt utk dpt A, tu yg buat rayuan semak bali ...

Semak semula x akan rendahkan markah.
Cume stay atau naik
Quote ~boolean 13-7-2020 05:21 PM
sekarang ni lapan subjek aja ke?

zaman aku walaupun subjek asas cuma 5, tapi tetap semua ambil 9-10 subjek...sebab 8 subjek tu terasa sangat bodohnya
Quote kechikchomel 13-7-2020 05:24 PM
kucingkecik replied at 13-7-2020 04:55 PM
Kalau x salah 1 paper 50

Dulu dgn skrg sama je ehh rate dia?
Quote Normabaru 13-7-2020 05:35 PM
Seiras betul anak dengan rupa dia..

Semoga ada sequel  Abang 2022 kelak! Hehehe
Quote lattehazelnut 13-7-2020 05:55 PM
Alla bukan pure sc pun ahaha
Quote esbok 13-7-2020 05:59 PM
Aku dulu zaman belajar tak berpaa nak orang mewah. Kalau mewah, aku recheck paper aku yang B.

Cuma persoalannya. Mcm mana boleh recheck dan dapat A? Kebanyakan org keliling aku recheck dapat A. Maksudnya ada berlambak paper lagi yang disemak dengan tidak tepat ke?
Quote salamon 13-7-2020 06:01 PM
mengadanya kau, hujung2 jadi tiktoker jgk
Quote cmf_premierleag 13-7-2020 06:12 PM
herlokkkknyaaa kejadian anak mami nih
Quote SR4tahun 13-7-2020 06:41 PM
iols rasa muka kasih lg maskulin dari kembar laki dia ni taktau nape. anak dia yg ni helok betul kejadiannye. mcm kerabats muka nye
Quote matchstick 13-7-2020 06:42 PM
Bosan dh baca thread pasal 'kejayaan' anak2 orka ni..
Quote rayray28 13-7-2020 06:44 PM
lattehazelnut replied at 13-7-2020 05:55 PM
Alla bukan pure sc pun ahaha

Agaknya sbb bkn pure sains tu yg penting A tu kot
Quote crazybeach 13-7-2020 07:17 PM
asal ko tak amik add math? kalau cikgu iols dah bambu dah katanya penting sebagai basic untuk math level uni kekdahnyer

Lihat semua komen(62)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 12:38 PM GMT+8 , Processed in 0.082995 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top