CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Asyik Dihukum, Sajat Nak Keluar Islam?

13-7-2020 03:32 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 18852| Komen: 138

Description: Usahawan kosmetik kontroversi, Nur Sajat menerusi Insta Storynya meluahkan rasa terkilan terhadap masyarakat yang terus-menerus menjatuhkan hukum terhadapnya.
Usahawan kosmetik kontroversi, Nur Sajat menerusi Insta Storynya meluahkan rasa terkilan terhadap masyarakat yang terus-menerus menjatuhkan hukum terhadapnya.



Sajat mendakwa masyarakat seolah-olah mahu dia keluar dari Islam.


Kredit foto: IG Sajat

Sajat sebelum ini menerima kecaman hebat kerana semakin kerap menayangkan 'aset kewanitaannya' di laman sosial selepas pulang dari menunaikan umrah.

Terdahulu, Sajat mencetuskan kontroversi kerana ke Tanah Suci dengan berpenampilan seperti wanita. - CARI
14

Bagus
2

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (16 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote RatuDunia94 13-7-2020 03:33 PM
So??? Keluar je lah..
Quote MadameOnion 13-7-2020 03:44 PM
canang merata..attention seeker..nak suruh org pujuk jgn keluar islam la tu..
Quote nazzse 13-7-2020 03:51 PM
Patut lapor kat menteri agama dia ni..
Biar dok jail
Baru tahu agama tinggi ke rendah
Suka hati dok mainkan, duit punya pasal
Quote Munshi 13-7-2020 03:56 PM
RatuDunia94 replied at 13-7-2020 03:33 PM
So??? Keluar je lah..

1) i think ramai akan keluar Atau sudah keluar klau bukan sebab undang undang di malaysia
2) your comment ni kalau lah sajat tu keluar ke apa mmg u dapat dosa.
Sorry lah ye, just my opinion
Quote amyza82 13-7-2020 03:58 PM
melampau dah pondan ni.

kenapa pondan tepi jln boleh kena tangkap tapi pondan ni masih bebas
Quote chinta89 13-7-2020 04:02 PM
buatlah kalau berani.

dah tu silap kamilah yg kecam ko tayang kopek silikon dan tunjuk puki buatan?
Quote LostStar 13-7-2020 04:03 PM
tu la... org dah kata jgn layan jgn ambil tahu.. block jek ig kalau tak suke..  ini tak sibuk nak kecam bagai.. sibuk mcm tak ada dosa lansung nak hitung dosa pondan ni.. biaq p la dia dengan dunia dia.. dia ni permainkan agama jaaa.. acah2..  satg semua netizen sibuk lg.. cer jgn port dah.. biar jek.. tgk apa dia rasa..
Quote Kurex 13-7-2020 04:03 PM
Kau yg buat hal, kau yg merajuk.. sialll
Aku banyak kali dituduh kaum tak diterima syurga, tak diakui Nabi.. aku bolayan je. Buat je amal ibadat, sebab yg hukum aku Tuhan, bukan manusia. Lagipun aku tak show off diiri aku walaupun adakalanya aku terkelempuk di khalayak ramai..
Quote ehehnurza018 13-7-2020 04:04 PM
Munshi replied at 13-7-2020 03:56 PM
1) i think ramai akan keluar Atau sudah keluar klau bukan sebab undang undang di malaysia
2) your ...

Tapi betul ke ramai Melayu yang keluar Islam senyap-senyap?
Quote airmineral 13-7-2020 04:05 PM
so sajat ni nak salahkan org sbb dia xleh buat cmtu ke
sikittt pon xde rasa nak muhasabah diri ye
asik tuding jari kt org je
Quote tick 13-7-2020 04:07 PM
pegi la kau.
Quote niejot 13-7-2020 04:09 PM
Aduh dia ni, kalau betul dia Islam, dia sedar apa yang dia tgh buat ni tak mencerminkan langsung yg dia adalah seorang Islam.

Kalu ye dia wanita Islam, act like one. tutup aurat sepenuhnya dan beriman lah. hormat agama yang dia anuti.

what the fish la dia ni...
Quote buragazz 13-7-2020 04:10 PM
chinta89 replied at 13-7-2020 04:02 PM
buatlah kalau berani.

dah tu silap kamilah yg kecam ko tayang kopek silikon dan tunjuk puki buata ...

Tak menahan komen ko nyah.. tersembur meols..
Quote crazybeach 13-7-2020 04:18 PM
eh babi. kau hengat kau tu babi ke boleh nak menyeksi berbikini bottom bagai walaupun pelesu? babi punya tu lagi ori lah takde pun gigih nak menayang macam kau
Quote salamon 13-7-2020 04:20 PM
pegi mampus kau la sejat..like i care
Quote umbut 13-7-2020 04:22 PM
Org islam malaysia ni memang suka menghukum dosa pahala org. Macamlah diritu bagus sangat xda dosa..
Quote nefnefnef 13-7-2020 04:24 PM
Bahala
Ku luarkan

BM ke laut bamjat ni.
Quote ainnia 13-7-2020 04:25 PM
Muntahla tgk minah ni ehh... Mamat ni... Eh... Entahla aje konpius
Quote husna_amal 13-7-2020 04:29 PM
Dia ni ingat tuhan time kena kecam je ke....

Lihat semua komen(138)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 07:39 AM GMT+8 , Processed in 0.083821 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top