CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Jangan Buat Komen Provokasi - Polis Siasat Kes Penghantar Makanan Ditendang

20-5-2020 02:11 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3973| Komen: 15

Description: Kejadian dalam video tular yang menunjukkan penghantar makanan wanita ditendang seorang lelaki di Bandar Puteri, Puchong, pada Selasa kini dalam siasatan polis.
Kejadian dalam video tular yang menunjukkan penghantar makanan wanita ditendang seorang lelaki di Bandar Puteri, Puchong, pada Selasa kini dalam siasatan polis.


Jangan Buat Komen Provokasi - Polis Siasat Kes Penghantar Makanan Ditendang



Memetik AWANI, Ketua Polis Daerah Serdang, Asisten Komisioner Ismadi Borhan mengesahkan kedua-dua pihak dipanggil untuk dirakamkan keterangan.

"Siasatan awal mendapati terdapat perselisihan faham antara keduanya namun tiada kecederaan dialami mereka berdua.

"Kertas siasatan akan dilengkapkan dan diminta semua pihak bertenang dan tidak mengeluarkan komen yang boleh memecahkan keamanan dan mendatangkan kegusaran awam," katanya dalam satu kenyataan, pada Selasa.

Terdahulu, tular video menunjukkan seorang penghantar makanan wanita ditendang beberapa kali oleh lelaki terbabit.

Menurut Sinar Harian, berikutan kejadian beberapa penghantar makanan berkumpul untuk menunjukkan tanda protes di hadapan terbabit.

Kes disiasat mengikut Seksyen 323 Kanun Keseksaan. - CARI
1

Bagus
1

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (8 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote CiliPadiSedap 20-5-2020 03:00 PM
orang awam memang gusar pun. moga keadilan dapat di tegakkan
Quote Nahnukutu 20-5-2020 04:22 PM
mohon polis juga siasat komen2 dalam thread satu lagi.

rasis

provokasi

tuduh polis makan rasuah tak tau buat kerja

macam2 ada... silalah!

Quote pokaibanktokyo 20-5-2020 05:36 PM
Nahnukutu replied at 20-5-2020 08:22 AM
mohon polis juga siasat komen2 dalam thread satu lagi.

rasis

Siasat sarjan itu sekali. Cara dia kendalikan kes ini sungguh mencurigakan
Quote pokaibanktokyo 20-5-2020 05:41 PM
Aku nak ajak cibai tu bertomoi dalam gelanggang siap ada pengadil sekali...agak agak okay tak ? Setakat tendang perempuan dalam isu trafik boleh la perasan hebat
Quote pokaibanktokyo 20-5-2020 05:51 PM
CiliPadiSedap replied at 20-5-2020 07:00 AM
orang awam memang gusar pun. moga keadilan dapat di tegakkan

Betul betul betul. Kalau cibai tu terlepas orang lain nanti akan sangka boleh buat juga
Quote minah_selekeh 20-5-2020 06:22 PM
Apa punca rider tu kena tendang??
Quote kroit92 20-5-2020 06:40 PM
dah beberapa kes macam ni
setiap kali tu terlepas
buat laporan, lepas tu kena tarik balik

entah la nakk

yang kita risau, bila orang ramai dah tak caya kat pihak berkuasa
orang ramai akan mula bertindak dan menghukum sendiri
jadi macam lawless land pulak

tau2 je dah lunyai
lepas tu semua ke dalam

still, tendang orang perempuan
that's another level of low
Quote harisbee 20-5-2020 07:54 PM
Siasat sarjan yg cdang minah tu tarik balik report? Apakah ada unsur2 rasuah?
Quote weezerfan 20-5-2020 08:16 PM
Nahnukutu replied at 20-5-2020 04:22 PM
mohon polis juga siasat komen2 dalam thread satu lagi.

rasis

Mmg kebanyakkan polis x bileh pakai pon
Quote axl_bach 21-5-2020 12:03 AM
pokaibanktokyo replied at 20-5-2020 05:41 PM
Aku nak ajak cibai tu bertomoi dalam gelanggang siap ada pengadil sekali...agak agak okay tak ? Seta ...

Sembang dlm forum bleh la ko ni Botakchinpeng oiiii
Quote Simunggu 21-5-2020 10:43 AM
same old story...kalau dia tendang kena kamu komen jadi racist..polis siasat...kalau dia kena tendang kamu komen bukan racist..keadilan namanya...

mcm familiar kan...
Quote pokaibanktokyo 21-5-2020 11:44 PM
Jangan nak membawang kat sini la nyah. Pergi siapkan gelanggang & pengadil untuk aku.

@axl_bach
Quote pokaibanktokyo 22-5-2020 12:11 AM
Simunggu replied at 21-5-2020 02:43 AM
same old story...kalau dia tendang kena kamu komen jadi racist..polis siasat...kalau dia kena tendan ...

Mana ada rasis
Quote Manjahati 22-5-2020 12:40 AM
Harapnya ada keadilan
Quote axl_bach 22-5-2020 05:29 AM
pokaibanktokyo replied at 21-5-2020 11:44 PM
Jangan nak membawang kat sini la nyah. Pergi siapkan gelanggang & pengadil untuk aku.

@axl_bach

Hahahaha, ko yg byk membawang Botakchinping oiiiii

Lihat semua komen(15)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-7-2024 05:41 PM GMT+8 , Processed in 0.052388 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top