CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

“Nanti Mereka Kata Baju Macam Air Horlicks Pula" - Ismail Sabri 'Redo' Ke Tu?

20-5-2020 04:36 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 8692| Komen: 32

Description: “Hensem macam mana pun mereka kata baju papa macam air Horlicks nanti."
“Hensem macam mana pun mereka kata baju papa macam air Horlicks nanti."

Menteri Kanan (Keselamatan) Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob ‘pasrah’ apabila pakaiannya sering dibandingkan dengan pelbagai makanan dan minuman.



Kredit foto: IG Jovian

Menerusi Instagram menantunya, Datuk Jovian Mandagie berkongsi perbualan mereka mengenai pakaian beliau.

Dari perbualan itu, Jovian pada mulanya memuji bapa mentuanya kacak berbaju Melayu lengkap berkain samping dari koleksi raya jenama Jovian RTW.

Bagaimanapun, reaksi Ismail berseloroh menjangkakan pakaiannya itu akan disamakan dengan air Horlicks mengundang tawa warga maya.


Kredit foto: IG Jovian


Pembaca yang melihatnya terbayangkan menu apa pula? - CARI
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
3

Lawak

Bosan

Friends Rank (4 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote KIM.K 20-5-2020 05:04 PM
Genius betul idea viral jovian ni
Quote EvieWanKenobi 20-5-2020 05:09 PM
cantiknya sampin datuk seri..
Quote Tinot7 20-5-2020 05:21 PM
Mmm... horlicks...

Tapi baju dan samping tu ok la
Quote hasniey 20-5-2020 05:51 PM
Sampin cntik.kaler soft je
Quote Fur 20-5-2020 05:52 PM
Lawaa laa baju tu.. siap ada pleated comel kt leher n poket. Kelass!
Quote belilies 20-5-2020 05:59 PM
Padahal keysah orang gelar baju macam ape. Pasni boleh galas title menteri baju tema makanan.

{:hooray
Quote Nham22 20-5-2020 06:01 PM
Tp baju die mmgpon theme makanan sgtt... Manis2 plak tu makanan die... Cer tema tapai pulut ka.. Petai ka.. Jering ka... Ulam2 ka... Hikhikhik
Quote loladaily 20-5-2020 06:39 PM
Cantik la sampin warna pastel
Quote sarah82 20-5-2020 06:59 PM
Kadang2 ...aku rasa.. Kita, malaysian ni.. Hadap covid-19 mcm temasya gitu..
Quote aliazulaikha 20-5-2020 07:08 PM
Lawa samping
Quote airmineral 20-5-2020 07:11 PM
cantik dan sesuai utk datuk.
lantaklah drg nak samakan dgn makanan, kalau datuk kisah ckp drg datuk nak pakai ape plk nnt
xkan nak bogel plk nnt kena kutuk
hahaha ada2 je drg ni nnt
Quote SalenaGomez 20-5-2020 07:52 PM
aliazulaikha replied at 20-5-2020 07:08 PM
Lawa samping

Rasa rege sampin tu ada rm10 k
Quote aliazulaikha 20-5-2020 07:54 PM
SalenaGomez replied at 20-5-2020 07:52 PM
Rasa rege sampin tu ada rm10 k

Samping  yg lawa2 mmg Mahal kan. Especially yg original from terengganu
Quote imransulaiman 20-5-2020 08:29 PM
Kain sampin dia cantik! {:good{:good{:good
Quote Mizlyn 20-5-2020 09:06 PM
I ok.je..baju2 dato seri pakai.. sesuai dgn usia dia
Quote SalenaGomez 20-5-2020 10:00 PM
aliazulaikha replied at 20-5-2020 07:54 PM
Samping  yg lawa2 mmg Mahal kan. Especially yg original from terengganu

Betul2....sebab nak buat nya amik masa dlm 3 bulan juga...kalau sampin saiz dewasa harga bawah seribu tu maybe songket dr india..songket india ni cantik tp keras

Songket tenun terengganu cantik, lembut, lebih berkualiti n kalau simpan lama, ada value tau

Sebab tu permaisuri agong n sultanah terengganu promote kain tenun kita
Quote bintangterang 20-5-2020 10:05 PM
kt jakel ada sampubg mcmtu mahal jugak
Quote anilanil 20-5-2020 10:11 PM
Mungkin papa mail ni "muse" versi lelaki di mata jovian mandagie..
Quote dudabergaya 20-5-2020 10:21 PM
gimana sih dia taw warga maya lagi ketawa?..

Lihat semua komen(32)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 02:49 AM GMT+8 , Processed in 0.048904 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top