CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Dimaki Sebab Kutuk Rumah Diva AA Kecil, Tapi Orang Lain Kena Tempias

20-5-2020 03:16 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 22644| Komen: 117

Description: Aidilfitri kian menjelang, makin ramai pula yang dimaki pengacara kontroversi Azwan Ali atau Diva AA.
Kredit foto: Twitter


Aidilfitri kian menjelang, makin ramai pula yang dimaki pengacara kontroversi Azwan Ali atau Diva AA.

Terbaru, Diva AA memuat naik paparan skrin seorang pengguna yang mengulang kicau (retweet) ciapan seorang lagi pengguna berhubung majlis perkahwinan bajet.


Kredit foto: Twitter

Tidak tahu apa yang membuatkan Diva AA marah sangat sampai memaki dan mendakwa pengguna akaun @madnidje hidup merempat dan kini sudah dihalau.

Malah, dia juga dilihat menerjah ruangan komen ciapan @datininaz itu untuk menghamburkan makian serta seolah-olah berbangga apabila berjaya memalukan @madnidje.



Kredit foto: Twitter

Tak pasal-pasal orang lain (@datininaz) pula kena tempias amukan Diva AA.




Kredit foto: Twitter

Menerusi komen balas, dipercayai Diva AA berang apabila rumah barunya diperkecilkan @madnidje.




Kredit foto: Twitter

Mungkin Diva AA mengambil kesempatan meluahkan segala rasa marah dan tidak puas hari sebelum menyahaktifkan akaun media sosialnya itu tidak lama lagi. - CARI
2

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (11 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote taji2906 20-5-2020 03:25 PM
nak tengok babi menyalak.. hah tu la diva AA. hahahanjirrr
Quote Orix 20-5-2020 03:38 PM
Iols lg suka rumah kecik tapi selesa n hari2 makan sedap. Drpd rumah besar tp makan bercatu y boder y boder
Quote RatuDunia94 20-5-2020 03:44 PM
Orix: Iols lg suka rumah kecik tapi selesa n hari2 makan sedap. Drpd rumah besar tp makan bercatu y boder y boder


Rumah kecik nk kemas pon senang.. iols suka mengemas rumah sendiri.. Tp kalau rumah besar mng pengsan nk kemas sorang2.
Quote namr 20-5-2020 03:53 PM
Okla rmh kecik kan dia duk sorang jer
Quote minahmanja 20-5-2020 04:15 PM
RatuDunia94 replied at 20-5-2020 03:44 PM
Rumah kecik nk kemas pon senang.. iols suka mengemas rumah sendiri.. Tp kalau rumah besar mng pe ...

yg ni mmg betul.. dr hall nk ke dapur aku cuma 7-8 langkah je.. hihihi.. senang nk nmpk mknn apa ada.. hahha
Quote hyie 20-5-2020 04:17 PM
RatuDunia94 replied at 20-5-2020 03:44 PM
Rumah kecik nk kemas pon senang.. iols suka mengemas rumah sendiri.. Tp kalau rumah besar mng pe ...

betul sangat sis...iols prefer rumah kecik comel je sebab tak renyah nak kemas..dahla habuk tetiap minggu ada je rengsa sangat
Quote sukacactus 20-5-2020 04:23 PM
Kalau dah diva, mmg kena over ye
Marah memaki beria
Quote matchstick 20-5-2020 04:37 PM
comel nye kucing dia..
Quote doubleA 20-5-2020 04:38 PM
Ok je kecik pun dok sorang dengan kucing
Quote epal21 20-5-2020 04:43 PM
Iols dah tertinggal train. What's happened dgn rumah lama dia? Hallway tu kecik diletakkan pula console table lagi lah sempit.
Quote Kurex 20-5-2020 04:54 PM
Rumah kecik la best......
Quote KIM.K 20-5-2020 04:57 PM
epal21 replied at 20-5-2020 04:43 PM
Iols dah tertinggal train. What's happened dgn rumah lama dia? Hallway tu kecik diletakkan pula cons ...

Patut letak dua biji sofa
Quote Boomibulat 20-5-2020 05:24 PM
Kucing baka ape tu yer..ingt nak beli sekor dpt duit BPN nanti..tenang je tgk kecomelan beliau..
Quote Xim 20-5-2020 05:26 PM
KIM.K replied at 20-5-2020 04:57 PM
Patut letak dua biji sofa

Hahhahahaha ni blh terus tdo kat situ.....
Quote epal21 20-5-2020 05:29 PM
KIM.K replied at 20-5-2020 08:57 AM
Patut letak dua biji sofa

Letak dua biji sofa,macam mana diva aa yg montok gebu tu nak lalu,uols? Nanti diva aa mencemar duli memaki hamun kita kat cari ni pulak.
Quote epal21 20-5-2020 05:40 PM
Iols baru tengok video interview ni. Kes yg dia hina hospital putrajaya. His lawyer macam tak rela aje di samping diva aa. Tapi iols kesian pulak tengok diva aa. [youtube]wY8CXCdXAMw[/youtube]
Quote umbut 20-5-2020 05:48 PM
Edited by umbut at 20-5-2020 05:49 PM

Rumah kecil senang kemas, brg put basic jgn byk2 serabut...
Dengan habuk yg lepas lap ada lagi... eeeeee..
Quote Lavender85 20-5-2020 05:55 PM
Abang Azwan sabar ye.. rumah kecik pun ok sbb Abg Azwan tinggal sorg dgn anak2 bulus.. nk kemas pun senang..
Quote salamon 20-5-2020 06:04 PM
mende la diva kertu ni menyalak cam anj*ng dah

Lihat semua komen(117)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 10:18 AM GMT+8 , Processed in 0.106431 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top