CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Kenapa Buat Saya Macam Ni?" - 30 Minit 'Hilang', Isa Khan Ingat Risteena Diculik

20-5-2020 01:33 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 31344| Komen: 263

Description: Gara-gara 'hilang' 30 minit, Isa Khan menyangkakan tunangnya, Risteena Munim telah diculik. Parah juga 'penyakit panik' Isa ni!
Gara-gara 'hilang' 30 minit, Isa Khan menyangkakan tunangnya, Risteena Munim telah diculik. Parah juga 'penyakit panik' Isa ni!

Perkara itu dikongsikan aktres berusia 31 tahun itu di Instagramnya.



Kredit foto: IG Risteena

"Semalam saya hilang sekejap setengah jam, tunang saya fikir saya kena culik, ragut atau sesuatu yang buruk telah berlaku," tulisnya bersama video paparan skrin perbualan WhatsApp menunjukkan Isa yang begitu cemas dengan keadaannya.

Menurut Risteena, ketika itu dia baru pulang dari rumah aktor berkenaan dan kebiasaannya sepanjang perjalanan mereka akan bersembang menerusi telefon.


Kredit foto: IG Risteena


"Tapi, semalam kebetulan kereta polis banyak, and tak sempat nak ambik phone dalam beg pun untuk tengok. 

"Tak sangka hilang setengah jam pun tunang saya dah risau macam tu," katanya.

Risteena juga menyatakan rasa terharu dengan kasih sayang yang ditunjukkan heronya itu.

"Saya rasa selamat sejak awak jaga saya. Tak boleh bayangkan kalau awak tak ada," luahnya.



Sesiapa yang ada niat jahat nak apa-apakan Risteena tu, lupakan sajalah. Nanti kena berdepan tunang dia yang garang pula. Berani ke? - CARI
3

Bagus
2

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
4

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (18 people)

  • devilito2

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • DayangKirana


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cikatilia 20-5-2020 01:36 PM
kesampahan melampau
Quote Orix 20-5-2020 01:42 PM
Dulu iols rembes jua dgan isa khan ms dia berlakon makcun dlu. Skrg turn off betul
Quote gadiz 20-5-2020 01:42 PM
Untung laa awk dek {:nose
Quote Lailerthee 20-5-2020 01:45 PM
Muntah! Da mcm bbnu
Quote Lailerthee 20-5-2020 01:46 PM
Nmpk mcm desperate nak "cerita" dekat org
Quote seri_mawr 20-5-2020 01:47 PM
untung la ada tunang mcm gini...harap2 sampai ke akhir hayat bahagianya....
Quote loladaily 20-5-2020 01:47 PM
Kalau breakup ni taktau nak cakap apa
Quote KIM.K 20-5-2020 01:49 PM
Cerita gini memang boleh masuk porum
Quote bakingsoda 20-5-2020 01:50 PM
apooo ni kau kunjung mengunjung masa pkpb?! halu polis sila saman retis sendu nih
Quote lil_honey 20-5-2020 01:50 PM
kenapa guna whatsapp voice call takde kredit ke
Quote stania83 20-5-2020 01:50 PM
ini namanya mental illness
Quote lilacomot 20-5-2020 01:51 PM
gelinye aku jantan over cmni...
ni kalu putus ntah2 cpt je dpt pengganti
Quote cmf_premierleag 20-5-2020 01:51 PM
bilalah dua ekor ni nak meninggal
Quote Mademoisellee 20-5-2020 01:52 PM
Benda tu sweet tapi bila dah sebar kat socmed nampak bodoh disitu kalah budak wicet, budak rempit becinta semua nak post kt socmed tapi rupanya tak bahagia pun hurmm
Quote tri-max 20-5-2020 01:53 PM
wasted my 5 min
mcm drama fefeling korea ke korang berdua ni, get a room la woooiiii
Quote sharlenetexas 20-5-2020 01:53 PM
Tak abis2 cite pasal jantan.
Quote dua_chzy 20-5-2020 01:54 PM
Gila obsesif. Ada harapan jadik ganas kalau tak dapat hapa dia nak. Ko cerita aje la yang sawit2 Ristin. Yang tak sawit sapa nak cerita kan.
Quote syadq 20-5-2020 01:57 PM
So ceritanya yg perempuan gigih la berkunjung ke rumah jantan sampai pukul 12 malam baru reti nak balik.
Quote WawaRaRa 20-5-2020 01:58 PM
klu iolllss , iollss takut org gini... cam org ada sakit mental.... huhu... dah kawen apa citer agaknyer?? silap2 x leh kuar umah

Lihat semua komen(263)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-7-2024 07:09 PM GMT+8 , Processed in 0.148815 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top