CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Alami Batuk Berdarah, Roslan Salleh Kini Habiskan Masa Baring Di Rumah Je

19-5-2020 05:16 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 10071| Komen: 50

Description: Pilu hati ini melihat perkembangan terkini pelakon veteran Roslan Salleh.
Pilu hati ini melihat perkembangan terkini pelakon veteran Roslan Salleh.

Menurut GEMPAK, Roslan yang mesra disapa Pak Lan itu mengalami batuk berdarah sebelum menyambut Ramadan lalu.



Kredit foto: GEMPAK
 
Katanya, dia tidak menyangka batuk biasa dialaminya berlarutan hingga berdarah membuatkan dia lebih banyak berbaring saja di rumah.

"Teruk juga batuk Pak Lan sebab darahnya likat dan boleh tahan banyak. Seminggu juga Pak Lan ditempatkan di hospital.
 
"Doktor beritahu ada jangkitan dekat paru-paru, tekanan darah pun rendah. Tapi, Alhamdulillah tak teruk dan sekarang beransur pulih," katanya.

Tambah Pak Lan, nak berjalan pun dia sudah tidak kuat dan perlu berpaut hingga ada masanya dia perlu menggunakan kerusi roda.

Faktor usia mungkin, katanya. 


Kredit foto: IG Pak Lan

"Hanya sekadar peringatan kepada kawan-kawan yang masih sihat. Kalau kita diuji Allah dengan nikmat kesihatan yang ditarik balik, hanya harapkan doa dan sokongan moral dari kawan-kawan. Itu lebih besar nilainya.
 
"Saya mungkin dah tak sihat macam dulu, tapi semangat masih kuat," luahnya.

Semoga Pak Lan diberi kekuatan dan sihat kembali. - CARI

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote selipar_hijau 19-5-2020 05:18 PM
Dalam drama degup cinta yg shooting 2-3 tahun lepas pun dh nmpk beliau kurus
Quote Lavender85 19-5-2020 05:18 PM
Ala sedihnya.. suka tgk pakcik berlakon.. semoga diberi kesembuhan ya.. jaga diri baik2 pakcik..
Quote mdhelmi 19-5-2020 05:29 PM
sama mcm tibi
Quote Jitu 19-5-2020 06:00 PM
semoga pak cik Lan diberi kesembuhan dan kesihatan yg baik
Quote Nenasketum 19-5-2020 06:02 PM
Suka dia ni, loghat Nogoghi kuat sungguh. Semoga cepat sembuh.
Quote Cassieopeia 19-5-2020 06:19 PM
makin kurus dia.. moga cepat sembuh
Quote ikanmasin 19-5-2020 06:38 PM
semoga cpt sembuh...
Quote slyfynx 19-5-2020 06:51 PM
Dulu x tau nape selalu keliru Roslan Salleh ngn Wan Hanafi Su
Quote fazila17 19-5-2020 07:44 PM
Moga Allah beri kesembuhan.... Aamiin
Quote Sazida 19-5-2020 07:56 PM
Baca tajuk roslan salleh tp otak terbayang roslan shah. Bila bukak baru sedar aku slh org.
Quote doubleA 19-5-2020 08:03 PM
Semoga cepat sembuh
Quote Orix 19-5-2020 08:16 PM
dia ni kan yg meniaga serunding kan ? ke iols salah org
Quote Lailerthee 19-5-2020 08:22 PM
Semoga cepat sembuh seperti selalu
Quote imanjannah 19-5-2020 08:40 PM
semoga Allah beri kesembuhan untuk
pak lan
Quote blekkep 19-5-2020 09:10 PM
Orix replied at 19-5-2020 08:16 PM
dia ni kan yg meniaga serunding kan ? ke iols salah org

jual smbal dendeng x silap
Quote blekkep 19-5-2020 09:11 PM
selipar_hijau replied at 19-5-2020 05:18 PM
Dalam drama degup cinta yg shooting 2-3 tahun lepas pun dh nmpk beliau kurus

paklan mmg ade kencing manis sbb tuh kuruih
Quote URUHA 19-5-2020 09:40 PM
Last nampak Pak Lan masa b4 pkp bln 3 hari tu. Hampir hari2 dia akan jual sambal dendeng belado & makanan lain kt pekan Masjid Tanah. Sgt2 friendly & selalu bersedekah sambil berniaga + meols pernah nampak sendiri depan mata.

Semoga Pak Lan kembali sembuh seperti sediakala. Aamiiin
Quote anilanil 19-5-2020 09:42 PM
Iklan raya dia dgn mat lutfi best sgt...
Quote MadameOnion 19-5-2020 10:03 PM
Semoga pak lan cepat sembuh..baru tengok filem sembilu 2 beberapa hari lepas..pak lan jadi org jahat upahan ziana zain nak frame awie smpai kena tangkap basah

Lihat semua komen(50)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-7-2024 05:13 PM GMT+8 , Processed in 0.076869 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top