CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Anak Kembar Azhar Sulaiman Cemerlang SPM, Subjek Agama Juga Jadi Perhatian

6-3-2020 11:35 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 20485| Komen: 98|Original author: Oleh: LilRose

Description: Tahnah diucapkan kepada Azhar Sulaiman kerana anak kembarnya memperoleh keputusan cemerlang dalam Sijil Pelajaran Malaysia (SPM).
Tahnah diucapkan kepada Azhar Sulaiman kerana anak kembarnya memperoleh keputusan cemerlang dalam Sijil Pelajaran Malaysia (SPM).

Siapa tidak bangga jika memperoleh keputusan macam Kasih Iris Leona (7A dan 1B+) dan Andika Rees Pahamin (1A+, 5A dan 2B+), kan?



Kredit foto: IG

Menulis di Instagram, pelakon itu memaklumkan bahawa anak-anaknya bersetuju menyambung pengajian dalam bidang undang-undang.


Kredit foto: IG

Pelakon itu juga tidak lupa mengucapkan terima kasih kepada isterinya yang telah bekerja keras untuk anak-anak dan menjaga keluarga dengan baik.



Dalam masa sama, Leona juga teruja berkongsi kegembiraannya itu di Twitter. Penuh ruangan komen dibanjiri ucapan tahniah.


Kredit foto: Twitter

Beauty with brain kata mereka! Namun, ada juga komen negatif ditinggalkan.

"Kalau pakai tudung, mesti A punya Agama."


Kredit foto: Twitter


Kredit foto: Twitter

Bagus anak-anak Azhar Sulaiman ni masih prihatin dalam soal pelajaran. Semoga terus berjaya di peringkat lebih tinggi ya! - CARI
3

Bagus
1

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
1

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (11 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kakyungpilah85 6-3-2020 11:44 AM
Helok sungguh baka azhar dgn chempaka ni
Quote kopiah 6-3-2020 11:45 AM
tahniah....
Quote mimi77 6-3-2020 11:45 AM
yg ni ke yg hr tu duk menyeksi tu?

apapon tahniah
Quote Aai2 6-3-2020 11:49 AM
Tahniah..gambar kat atas tu Chempaka dah nampak berusia
Quote F685 6-3-2020 11:51 AM
Congrats to both of them
Congrats jugak pada parent
Quote confessorlady 6-3-2020 11:54 AM
congratulations..

ok so kena buat hape dgn news ni? gelabah otak ke?
Quote Kurex 6-3-2020 12:01 PM
semoga anak azhar sulaiman yg lelaki ni dapat mengajar kurex balik subjek2 spm secara peribadi sambil melayan kurex dgn sabar......
Quote matchstick 6-3-2020 12:01 PM
Belajar pandai x pyh la jadi retis.. Jadi lawyer dgn connection family dia tu plus famous di media social pun boleh kaya raya. Kita yg marhaen ni belajar tinggi pun ujung2 makan gaji sajork.
Quote aiva 6-3-2020 12:03 PM
matchstick replied at 6-3-2020 12:01 PM
Belajar pandai x pyh la jadi retis.. Jadi lawyer dgn connection family dia tu plus famous di media s ...

kaya tu terpilih
dipilih oleh Yang Maha Berkuasa
jangan mengeluh sebab tak kaya
kaya tu pun dugaan...............
Quote de_ikea 6-3-2020 12:05 PM
Tahniah. Yg bagus, harus dirai.

Quote harkktuih 6-3-2020 12:05 PM
kalau pakai tudung mesti dapat A agama?
Quote ellejo 6-3-2020 12:10 PM
yeke pakai tudung dapat A? aku free hair dapat je A1 subjek agama dulu.
Quote prizadane 6-3-2020 12:12 PM
iols lagi tertarik dengan komen netizen. apo carrier?
career la.. RIP english.

n kalau pakai tudung, memang automatic agama A ke?
Quote bintangct 6-3-2020 12:13 PM
Aai2 replied at 6-3-2020 11:49 AM
Tahniah..gambar kat atas tu Chempaka dah nampak berusia

nmpk mcm pompuan indon plak
Quote nazzse 6-3-2020 12:14 PM
yang 3 ekor komen kat bawak tu mohon terjun lombong..bengap tak boleh nak ajar. Habis tu jantan2 malay pakai tudung ke utk dapat A
Quote gideoncross 6-3-2020 12:16 PM
prizadane replied at 6-3-2020 12:12 PM
iols lagi tertarik dengan komen netizen. apo carrier?
career la.. RIP english.


Certain ummah Meleis mmg bnyk yg epic failed bab English tpi x nak mngaku haha, iol dh trkena. Dh lh English command jauh tngglam ke dasar Lautan Hindi, ada hati plak nak brlagak, dasar fkboi, muka pun staraf tongkang pecah.
Quote gideoncross 6-3-2020 12:18 PM
Klau anak2 yg jnis pndai & sllu dpt klulusan trtinggi, mmg lh mna2 mak bapak x sabar nak tunjukkn kat org lain. Klau yg x pndai pastu x hensem & x lawa, xde nya nak gebang mcm ni.
Quote gideoncross 6-3-2020 12:21 PM
nazzse replied at 6-3-2020 12:14 PM
yang 3 ekor komen kat bawak tu mohon terjun lombong..bengap tak boleh nak ajar. Habis tu jantan2 mal ...

Yg mamat tu pling worst, sebut2 psl Buddha plak, sja mngundang lh tu. Nnti bila org lain reply, msti replies yg skema2 such as neraka & syurga, typical replies dri jejantz Meleis yg bahlul.
Quote lazim 6-3-2020 12:22 PM
ellejo replied at 6-3-2020 12:10 PM
yeke pakai tudung dapat A? aku free hair dapat je A1 subjek agama dulu.

Aku ni masa exam, test f1 sampai f5 agama xpnh B. tp bila pmr & spm agama dpt B. Abg aku tnya, hg kapir ka?

Lihat semua komen(98)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 03:11 AM GMT+8 , Processed in 0.097253 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top