CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Secret Recipe Pula Mangsa Azwan Ali Kerana Lambat

6-3-2020 04:18 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 21177| Komen: 166

Description: Sejak kebelakangan ini, ada saja yang tidak kena di matanya hingga ditularkan di laman sosial.
Sejak kebelakangan ini, ada saja yang tidak kena di matanya hingga ditularkan di laman sosial.


Kredit foto: Twitter


Kali ini, pengacara kontroversi Azwan Ali, 54, meluahkan kemarahan terhadap sebuah restoran makanan popular dipercayai Secret Recipe.

Kata adik kepada Azmin Ali itu, dia sudah menunggu selama 30 minit, namun pesanannya masih tidak sampai.

"Dah setengah jam saya buat pesanan, tapi tiada siapa pun datang cakap cef mati ke, bahan masakan tak ada.

"Awak fikir saya nak tunggu? Saya akan tularkan hal ini," ujarnya.


Kredit foto: Twitter


Katanya, kejadian berlaku di cawangan Mid Valley.

Menurut komen seorang pengguna, Azwan yang juga dikenali sebagai Diva AA itu datang ke restoran berkenaan pada waktu tidak sesuai. 


Kredit foto: Twitter

Malah, seorang lagi pengguna berkongsi paparan skrin perbualan WhatsApp penjelasan juruwang terbabit. 


Kredit foto: Twitter

Azwan kemudian memuat naik beberapa lagi ciapan memaki hamun restoran berkenaan. - CARI



Kredit foto: Twitter

Bagus

Marah

Terkejut
1

Sedih

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (6 people)


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote bloodyamuk 6-3-2020 04:21 PM
okay siapa2 kenal Diva AA, kalau nak berubah jadi lelaki dan imam yang baik boleh pm den...den raso Diva AA ni ubatnya kena kawen jugak ni
Quote jepp 6-3-2020 04:27 PM
Kesian rasa.. fesyen nya.. tulisan nya.. bahasa nya..
Moga Allah lindungi dia.. Kesian pula tengok jadi cmni
Quote pjade 6-3-2020 04:29 PM
Alahai si Diva ni.... mau mati heart attack.. tgh mencarut, tercekik lalu meninggal...
Quote Xim 6-3-2020 04:30 PM
Ya Allah....kenapa la dia ni....teruk sgt dah ni...abe jemin,,dekwan rindu bejemin tu....pujuk la dia beubah....kakmi mane kakmi??x nk tegur ke adik bradik hg ni....
Quote matbad 6-3-2020 04:37 PM
Kesian hidup nk glamer..penangan kna rejected jd sampah sampai tua..byk maki hamun hati pun gelap..
Quote nuryakmal 6-3-2020 04:37 PM
dia ni bag lv balik2 yang tu je
takde yang lain ke?
Quote BomBoLoniS 6-3-2020 04:39 PM
Bahasa diva AA.. Tk boleh baik lgi ke.. Habes dimakinya semua orng..
Quote Kurex 6-3-2020 04:40 PM
semoga azwan ali boleh maki si cilaka syifa melvin muka tua sebelum usia tu
Quote barfi 6-3-2020 04:41 PM
Edited by barfi at 6-3-2020 04:42 PM

He just need attention.. thats it
Quote Carcosa 6-3-2020 04:42 PM
Pasal Tanda Seru byk2 tu, meols faham lah. Sbb si setan bertopengkan DivaAA ni, mmg ckp menjerit2.

Tapi bab Tanda Soal at the end of each sentence yg sah2 Ayat Penyata tu, knp yach?
Oh lupa. Setan kalau menaip mmg mcm gitu.
Quote sarah82 6-3-2020 04:46 PM
Aku rasa dia nak makan free..
Quote CiliPadiSedap 6-3-2020 04:47 PM
dia kena saman dengan dato vida apa cerita? dah settle ke? mungkin dia stress tu.  
Quote September14 6-3-2020 04:49 PM
Rimas btul la aku tgk imej dia....
Quote matchstick 6-3-2020 04:51 PM
Mcm pelik jalan cerita ni.. Pondan tu kata dia tunggu 30 minit order x smpi.. Staff tu kata pondan tu order makanan lunch waktu breakfast.. So xdpt nk ditunaikan order tu. Dh tu yg duk menunggu jgk buat ape
Quote Orix 6-3-2020 04:56 PM
punya la iols duk klik igtkan bideo. upanya screenshot jah pun
Quote kaktuscute 6-3-2020 04:56 PM
Dah kenapa aku baca tweet dia senyap2 dlm hati pun aku rasa aku mcm tinggi suara?
Quote manehnya 6-3-2020 04:56 PM
apa dia la bapok tua ni dok meroyan.. dok babikan orang.. di marah le tu org page dia uncle hiks...

kesian dia.. mental teruk ni.. better masuk spital sakit jiwa lah
Quote buapakperut 6-3-2020 04:57 PM
diva ni cakap bapokk tersialll adeh... sudah2 tu mencarut sampai bile, mati kang manusia lain juga yg kuburkan
Quote MariaClara 6-3-2020 04:58 PM
dia ni berpenyakit kot.....mcm bipolar laaaaa..baran pon yer juga

Lihat semua komen(166)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 02:57 AM GMT+8 , Processed in 0.089985 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top