CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Jep Pucat Diva AA Terjah Sepahtu Reunion!

7-3-2020 10:06 AM| Diterbitkan: natrahn| Dilihat: 29097| Komen: 123|Original author: Oleh: : natrahn

Description: Rancangan Sepahtu Reunion Live memang sering ditunggu ramai. Gelagat anggota kumpulan pelawak yang berdialog secara spontan membuatkan penonton tak kering gusi.
Kredit foto: Instagram Zon Lawak


Rancangan Sepahtu Reunion Live memang sering ditunggu ramai. Gelagat anggota kumpulan pelawak yang berdialog secara spontan membuatkan penonton tak kering gusi. 

Malah, kemunculan artis jemputan turut menjadi perhatian.

Terbaharu, kemunculan selebriti kontroversi Azwan Ali sebagai jurufoto menggamatkan Royal Teater Shah Alam. Jep dan Rahim dilihat terkesima dengan kemunculan Diva AA itu.



Maklumlah, dalam episod sebelumnya Jep pernah mengajuk gaya dan percakapan Diva AA sewaktu bersama dengan anak Datuk Seri Vida iaitu Cik B.



Namun, Jep selamba sahaja berseloroh dengan Diva AA sepanjang adegan mereka. Siap halau keluar cara terhormat lagi.



Wargamaya turut memuji sikap Jep yang berani itu.


Kredit foto: Saluran Youtube Official Ria X

Jep dan Diva AA memang profesional. Mungkin ini salah satu episod yang peminat takkan lupakan. - CARI
3

Bagus
2

Marah
4

Terkejut
2

Sedih
3

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (17 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ctcheery 7-3-2020 10:19 AM
Memang kelakar tahap superb ..terbaik Jep dan diva AA #thumbup
Quote Kuasaberganda 7-3-2020 10:23 AM
hahaha. nnt cikb buat rap sore ko
Quote KIM.K 7-3-2020 10:38 AM
Memohon kehadapan diva aa kembali ke meletop ye. Mekasih
Quote nazzse 7-3-2020 11:00 AM
Diva aa masih berbisa
Mmg see my level betul
Quote nooriesz 7-3-2020 11:05 AM
hahhahahhahahah.. jep ade gk menyengih2.. si rahim tuu terkedu abiss!

tp ok la kann xder la gegak gempita benau rupenyee..
Quote farlis 7-3-2020 11:12 AM
Rahim terus terkedu.. Jep sempoiii
Quote kechikchomel 7-3-2020 11:21 AM
dorang memang tak tau ehh siapa artis jemputan?
Quote Aai2 7-3-2020 11:29 AM
AA ni nampak ok je kalau x ada sesi makian
Quote Nes3in1 7-3-2020 11:31 AM
Pastikan bayar pd diva ya atas kemunculan heshe
Quote RumiMenari 7-3-2020 11:44 AM
Yg artis jemputan perempuan tu (x ingat nama) mmg sejenis gelabah kl tgk bloopers dia berlakon.. Diva AA sampai sound jadi patung cendana ke sbb mmg tak berkutik langsung.. hahahaha level kelakar seram sgt bl Diva AA keluar... Tapi mmg happening la chemistry antara Jep & Diva AA...
Quote s@me@ne 7-3-2020 11:44 AM
masa ni nampak pulak profesional nya diva aa ni. rilek je ketawa kena bahan dgn jep.
Quote RumiMenari 7-3-2020 11:47 AM
Semoga Diva AA kurangkan carutan.. mesti lebih disukai.. takat see my level, ko sekolah ke tak tu ramai je org terhibur... Tp bl dia tuttttt tuttttt tuttttt mmg cancel la
Quote biozipstar 7-3-2020 11:50 AM
hahaha... nasib baik jep boleh kawal keadaan... ada spm ke? kakakkkaka
Quote Lavender_Violet 7-3-2020 11:55 AM
Nak pulak si AA ( kowserrr aku nak mendiva kan sheols) tu join Sepahtu Reunion
Bukan tahap dewa ke dia meng 'sampahkan' MLM dengan pelawak2 yg join MLM tu?
Cakap x serupa bikin AA nih
Quote RatuDunia94 7-3-2020 11:55 AM
Diva ni kalau heols bukan lah mencarut je 24 jam. Ada masa cthnya live TV on air sheols still tau had n limit do n donts.. sbb heols pon asal org production gak.
Quote mixed 7-3-2020 12:03 PM
RatuDunia94 replied at 7-3-2020 11:55 AM
Diva ni kalau heols bukan lah mencarut je 24 jam. Ada masa cthnya live TV on air sheols still tau ha ...

Heol mencarut kan stesen tv sb x nak panggil heols muncul di tb. Bila ada job kt tv heols jilat tv yg panggil tu. Contoh tv3 melodi yg iv heols kemain heols puji2 sekali kuar kt tv sikit je iv heols tu. Apa lg mengamuk la maki blk tv3 di carut2 hahahah
Quote mixed 7-3-2020 12:04 PM
Nes3in1 replied at 7-3-2020 11:31 AM
Pastikan bayar pd diva ya atas kemunculan heshe

Klu x bayar mau kena maki la astro
Heols bengang dgn astro sb masih syg kt pak nil. Yg ni nak plk heols amik job jilat blk astro yg selalu di maki kan hahaha see my level hilang bila dpt job wakakkaka
Quote gelas_pelastik 7-3-2020 12:07 PM
nampak macam manusia normal pulak dia semalam
selama ni acah-acah mental sbb nak perhatian kot
kesian pulak
Quote toxicated 7-3-2020 12:18 PM
mixed replied at 7-3-2020 12:04 PM
Klu x bayar mau kena maki la astro
Heols bengang dgn astro sb masih syg kt pak nil. Yg ni nak pl ...

Hello diva aa dh canang rezeki besar diva aa tau. Haha besar mana lah sgt agaknya. Tp iols terhibur. Carut pengantin menunggu maut

Lihat semua komen(123)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-3-2023 09:19 AM GMT+8 , Processed in 0.213730 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top