CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Lelaki Dirakam CCTV Curi Seluar Wanita Dalam Di Country Homes

6-3-2020 03:55 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 7546| Komen: 28

Description: Lelaki yang juga bekerja sebagai tukang cermin ditahan polis kerana mencuri seluar dalam wanita.
Lelaki yang juga bekerja sebagai tukang cermin ditahan polis kerana mencuri seluar dalam wanita.

Harian Metro melaporkan, suspek berusia 37 tahun dirakam sedang mencuri seluar dalam wanita di ampaian rumah mangsa di Bandar Country Homes, Rawang.



Gambar hiasan

Susulan menerima laporan daripada mangsa, 30, polis menahan lelaki terbabit di Kota Emerald, Rawang semalam.

Difahamkan, mangsa menyedari pakaian dalamnya itu hilang dipercayai dicuri jam 10 pagi kelmarin.

“Beberapa bulan lalu, dia menyedari pakaian dalamnya kerap hilang. Dia kemudian membuat semakan rakaman kamera litar tertutup (CCTV) dan mendapati lelaki berkulit cerah yang tidak dikenali, memakai topi dan mengambil seluar dalamnya.


Kredit foto: Harian Metro


“Mangsa membuat laporan pada 6.15 petang semalam dan mengalami kerugian RM600,” kata Ketua Polis Daerah Gombak Asisten Komisioner Arifai Tarawe.

Suspek yang tidak memiliki rekod jenayah lampau disiasat mengikut Seksyen 379 Kanun Keseksaan. - CARI

Bagus
2

Marah

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (5 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Orix 6-3-2020 03:59 PM
branded nya suo dalam smpai 600
Quote Kurex 6-3-2020 03:59 PM
spenda tu mesti ada warna kekuningan dekat tengah2 bahagian
Quote sarah82 6-3-2020 04:08 PM
Fuhhh.. Mujur la kwsn kejiranan rumah tok ni selamat setakat pencuri rembat buah mempelam sajork.
Quote bloodyamuk 6-3-2020 04:09 PM
sarah82: Fuhhh.. Mujur la kwsn kejiranan rumah tok ni selamat setakat pencuri rembat buah mempelam sajork.


patut pakaian dalam ni jemur nyorok2 huhu
Quote mieymiey 6-3-2020 04:09 PM
Berapa banyak spender yang dah hilang sebelum ni?
Mencecah rm600.
Quote sarah82 6-3-2020 04:15 PM
bloodyamuk replied at 6-3-2020 04:09 PM
patut pakaian dalam ni jemur nyorok2 huhu

Nak sorok kat mana.. Rumah tak ada bilik jemuran.
Quote saviour_09 6-3-2020 04:23 PM
mahal @ banyak spender ko hilang sis?
rm600

tak faham aku jenis fetish spender bra org ni
Quote tumpanglalu74 6-3-2020 04:25 PM
Edited by tumpanglalu74 at 6-3-2020 05:50 PM
Orix replied at 6-3-2020 03:59 PM
branded nya suo dalam smpai 600

La Senza yang tak se gah mana tu pon bra saje sehelai RM300+ dan daku hanye beli bila Buy 2 Free 3 sahaje..

Pastu tunggu undies bundle aku cari panties dia yang set sama.  Kalo ade la.  Kalo takde tinggal je la bra tu saje..

Ni RM377..



https://www.lasenza.com/my/pd/limited-edition-push-up-bra-11164687.html

Ongkaye tak main pon brand ney..  Stended Aeon sajork..
Quote Firenzza 6-3-2020 04:30 PM
Spentot ni nak sarung kt bantal mcm kes sblm ni jg ke?
Quote aiva 6-3-2020 04:53 PM
kalau orang normal tak laa curi seluar dalam
ni kes macam nak buat sihir jer
macam nak test sihir yang dia belajar
Quote buapakperut 6-3-2020 04:59 PM
iols takkan sidai sependa kat luar.. bahaya
Quote sukacactus 6-3-2020 05:43 PM
Undies kalau branded mmg la mahal
Dah mangsa pun cakap sering hilang...mesti la dah byk helai
Quote Artemesiaa 6-3-2020 05:48 PM
Bahaya kalau ada yang mental duduk dikawasan kejiranan nasib ada pasang cctv
Quote EvieWanKenobi 6-3-2020 05:53 PM
bukan area tu gated ka?
Quote September14 6-3-2020 05:56 PM
Sllu brand apa mahal? Victoria secret ke yg show tiap2 thn tu? Model smua cun2 tu
Quote giyomi 6-3-2020 08:44 PM
ko dah kenapa nak curik seluar wanita dalam, meh amik seluar dalam akak yg berlubang ni.
Quote ultra78 6-3-2020 08:56 PM

Quote any42 6-3-2020 09:02 PM
gila btul
Quote LautBiru52 7-3-2020 01:54 AM
Beli la hanger yg orang selalu jemur baju baby tu. Jemur bra & panties dlm rumah

Lihat semua komen(28)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 06:55 PM GMT+8 , Processed in 0.096630 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top