CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Buat Kecoh, Norjuma Habib Tinggalkan Sidang Media Kes Saman Fitnah

6-3-2020 09:55 AM| Diterbitkan: bawangkecik| Dilihat: 84714| Komen: 393|Original author: Oleh: intan

Description: Kecoh seketika dulu sekitar Mac 2018 apabila tersebarnya sebuah video fitnah sekitar Mac 2018 antara Norjuma Habib dan Fame Up Entertainment.Bekas personaliti televisyen itu telah disaman oleh Fame Up ...
Kecoh seketika sekitar Mac 2018 apabila tersebarnya sebuah video fitnah antara Norjuma Habib dan Fame Up Entertainment.

Bekas personaliti televisyen itu telah disaman Fame Up Entertainment dan tujuan sidang media itu diadakan bagi mendengar penjelasan daripada kedua-dua belah pihak.




Norjuma hadir bersama wakilnya setelah dijemput pihak plaintif yang diwakili peguam Muhammad Hassanuddin Roslan dari Chung, Hasnal & Partners.

Bagaimanapun, ketika sidang media itu ingin dijalankan, tiba-tiba sahaja usahawan terbabit menimbulkan kekecohan dan terus bertindak meninggalkan sidang media.

Kredit foto: BeautifulNara


Menurut BeautifulNara, alasan diberi Norjuma adalah majlis tidak berlangsung mengikut waktu yang ditetapkan sebelum ini yang hanya pada ketika itu lewat lebih kurang lima minit sahaja.

Norjuma dilihat sukar untuk memberikan kerjasama dalam usaha menyelesaikan kemelut yang melanda. Keadaan menjadi tegang apabila dia bertikam lidah dengan peguam yang mewakili pihak Fame Up.


Dia bertindak menuduh syarikat berkenaan cuba untuk mencampuri urusan serta pengaruh syarikat miliknya iaitu Aidijuma.

Tambahan lagi, sehingga ke hari ini, pihak Norjuma masih gagal untuk mematuhi Penghakiman Ingkar Kehadiran yang telah difailkan oleh pihak peguam Fame Up serta masih mengelak untuk menerima serahan mahkamah.

Apa sudah jadi? Eloklah bincang dan selesaikan secara berhemah sebelum keadaan menjadi lebih buruk.
2

Bagus
1

Marah
2

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (9 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nazzse 6-3-2020 10:02 AM
panas baras sheols memag well known kan & sheols dah tak cantik sekarang..
Quote Acikgomen 6-3-2020 10:06 AM
Gundunye heshe
Quote Aai2 6-3-2020 10:09 AM
Makin berisi...
Quote Ladybird910 6-3-2020 10:10 AM
Ingt lg masa kawen dia,kwn meols dpt pergi..pnyla grand..alih2 cerai..and now everything is tearing apart..hmm
Quote bloodyamuk 6-3-2020 10:11 AM
nazzse: panas baras sheols memag well known kan & sheols dah tak cantik sekarang..


macam ciri2 orang bipolar pun ada
Quote sarah82 6-3-2020 10:11 AM
Dia masih adik ipar najib?
Quote mizzmimi 6-3-2020 10:12 AM
Gundu skang.. Dah tak pi slimming center ke.. Kata binik sultan terkaya.. Eh ke propaa
Quote Catpaw 6-3-2020 10:17 AM
Err gambar dia kat sidang media tu nampak serem pula buat muka gitu
Quote cikatilia 6-3-2020 10:17 AM
eh tu mcm saiz mcm pregnant
Quote kucingitam 6-3-2020 10:18 AM
apa kes dia sebenarnya ni? tiba2 mau saman menyaman
Quote bloodyamuk 6-3-2020 10:24 AM
acik2 yang nak mula berfesyen pakai tudung, tolong jangan pakai pesen gini okay...takde charisma terikat2 macam sup bunjut tergantung...

Quote KIM.K 6-3-2020 10:24 AM
Still bini SHB ke?
Quote Kenabertaubat 6-3-2020 10:25 AM
Sikap panas baran mengurangkan rasa hormat orang lain pada kita
Quote manehnya 6-3-2020 10:25 AM
x leh bayang dia ni buat kecoh ngan mulut yg kecikt tu
Quote suiskipas 6-3-2020 10:27 AM
KIM.K replied at 6-3-2020 10:24 AM
Still bini SHB ke?

Still hapo....kawen pon idak...hahahah...kawen dalam angan2 je...hahaha
Quote aiva 6-3-2020 10:27 AM
bloodyamuk replied at 6-3-2020 10:24 AM
acik2 yang nak mula berfesyen pakai tudung, tolong jangan pakai pesen gini okay...takde charisma ter ...

alahai kadang ikat jugak bunjut tu
ok laa tk nak buat
Quote Meiizu 6-3-2020 10:30 AM
Edited by Meiizu at 6-3-2020 10:31 AM
Ladybird910 replied at 6-3-2020 10:10 AM
Ingt lg masa kawen dia,kwn meols dpt pergi..pnyla grand..alih2 cerai..and now everything is tearing  ...

haaaa i kat penang masa tu.. my auntie siap ckp nak cari boyfriend kena pandai cari cam juma sambil kami menyaksikan kejadian juma suap food & jln pegang2 tangan..nona kot yg pasti depa belum nikah masa tu

Quote KIM.K 6-3-2020 10:30 AM
suiskipas replied at 6-3-2020 10:27 AM
Still hapo....kawen pon idak...hahahah...kawen dalam angan2 je...hahaha

Fuhh..veranii wat doso
Org lain buat dosa juga tapi menikus duk diam2 dalam lubang
Quote kaseh80 6-3-2020 10:31 AM
Gemok dan kepam pulak????

Lihat semua komen(393)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 02:34 AM GMT+8 , Processed in 0.125871 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top