CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Neraka Kirim Salam? Jumpa Di Sana!" - Sharifah Sakinah Balas Kecaman Jadi Model Bra

18-2-2019 11:35 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 19231| Komen: 97|Original author: Oleh: LilRose

Description: Tindakan Sharifah Sakinah memuat naik foto menggayakan 'sport bra' atau pakaian dalam sukan mengundang kecaman netizen yang bertalu-talu di ruangan komen Instagramnya.
"Neraka kirim salam!"

Tindakan Sharifah Sakinah memuat naik foto menggayakan 'sport bra' atau pakaian dalam sukan mengundang kecaman netizen yang bertalu-talu di ruangan komen Instagramnya.




Aktres itu memuat naik gambar berkenaan bagi mempromosikan pakaian dalam dari jenama terkenal di IGnya.



Tindakannya itu bagaimanapun mencetuskan kemarahan orang ramai yang mempertikaikan imejnya sebagi seorang muslimah.

Malah, ada yang memberi sindiran pedas dengan mengatakan Sharifah Sakinah merupakan wanita pertama berani masuk neraka kerana jawapan beraninya ini.



Dalam masa sama, orang ramai menempelak segelintir pihak yang seolah-olah menyokong perbuatan yang salah secara terang-terangan.


Kredit foto: IG Sharifah Sakinah

Apapun, rasanya tak perlulah memberi komen mengaibkan. Cukup sekadar peringatan dan tegurlah dengan cara berhemah. - CARI
9

Bagus
4

Marah
5

Terkejut
3

Sedih
8

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (33 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote zulka 18-2-2019 11:44 AM
nampak stretch mark kat perut
Quote helicornia 18-2-2019 11:44 AM
kinah pun satu hal juga..menjawab gitu seolah2 dah ready nak masuk neraka
Quote idakamaruddin 18-2-2019 11:49 AM
omooo girl kt tgh tu mmg trainer quite famous kt korea

berani nye kinah jwb mcmtu..

pnh dgr ceramah, kalau kita buat dosa tp kita akui tp still x berubah, tu maksud ada lg iman dlm hati, tp kalau buat dosa tp sombong dan bongkak..nauzubillah..malas nk komen lelebih la


Quote Vanilla_lette 18-2-2019 11:50 AM
zulka replied at 18-2-2019 11:44 AM
nampak stretch mark kat perut

Tajam mata bro...saya pun perasan ada stretch mark ...
Quote Victorioussss 18-2-2019 11:52 AM
Wow iols xpnh tau tekcik pn bole jd model bra yach
Quote cupu 18-2-2019 11:59 AM
Kinah,nabila huda,fasha xpyh tegur la klu bab agama...
Quote umbut 18-2-2019 12:01 PM
Celaka betul bbnu .. sibuk jaga dosa org. Konjaga dosa ko tu..
Quote September14 18-2-2019 12:17 PM
Sengal la minah ni sama bongkak dgn nabila kepam
Quote chicozinn 18-2-2019 12:17 PM
mak aih lepernya tek..tapi hokey la xberat nk membawak..ni xpkai bra pkai singlet pn xkisah..hehehe
Quote Nana_Man 18-2-2019 12:22 PM
Tak yah lah nk ckp pasal neraka kat dorang ni.. buang masa jer...
Quote chinta89 18-2-2019 12:25 PM
abil n kinah ni sama2 mulut laju bab2 aurat, dia ingat neraka tu mcm api kat dapur..

at least better diam je dari jawab kecaman2 tu. ni dh mcm cabar plk?
Quote RatuDunia94 18-2-2019 12:28 PM
Ni baru ki ah pakai sport bra.. gamaknya gempa bumi kalau wanita melayu join beauty pageant..
Quote lee_sakura 18-2-2019 12:30 PM
nantak ko la kinah, laki ko pon tak melarang
Quote bambimbom 18-2-2019 12:33 PM
off jela komen kinah pun...
Quote BoongaKertas 18-2-2019 12:41 PM
wow kinahhhhhh
Quote sweetfasha 18-2-2019 12:52 PM
hebat kinah...
Quote abadi84 18-2-2019 01:03 PM
Nana_Man replied at 18-2-2019 12:22 PM
Tak yah lah nk ckp pasal neraka kat dorang ni.. buang masa jer...

Klu takut neraka dah sah2 tak buat gini. Bkn deme tak tau pun. Tp deme nak cari rezki halal katanye
Quote rastaf 18-2-2019 01:05 PM
angkuhnya retis2 zman sekarang. lagi bodoh yang menyokongnya... rajin2 lah tengok youtube fasa akhir zaman.dah dekat betul nak kiamat masih ramai lalai macam hidup lama lagi





Quote de_ikea 18-2-2019 01:05 PM
ngok juga netizens yang feeling jd posmen penyampai salam.
double ngok jugak kinah yang menjawab see u there.

syurga neraka bukan benda yg nak buat main dan lawak jenaka ya!

Lihat semua komen(97)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 06:26 AM GMT+8 , Processed in 0.078184 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top