CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Kalau Solo, Saya Dapat Peragakan Satu Pakaian Je" - Ezuwan Ismail Menyelam Sambil Minum Air

18-2-2019 05:38 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 5519| Komen: 24|Original author: Oleh: LilRose

Description: Sambil menyelam, minum air. Itulah langkah diambil pereka fesyen sensasi yang kini bergelar penyanyi, Ezuwan Ismail.
Sambil menyelam, minum air. Itulah langkah diambil pereka fesyen sensasi yang kini bergelar penyanyi, Ezuwan Ismail.

Menurutnya seperti dipetik daripada Astro GEMPAK, penampilannya secara berkumpulan dengan E1 memberi peluang untuk Ezuwan menonjolkan lebih banyak pakaian dari koleksi jenamanya.




"Selain dari menyanyi kerana minat, saya juga berpeluang untuk mengetengahkan koleksi pakaian dari jenama saya sendiri.

"Jika saya tampil secara solo, saya akan peragakan hanya satu pakaian pada satu masa. Tetapi, menerusi kumpulan ini dua lagi anggota E1 iatu Zulyasrani dan Ariff Imran akan turut memperagakan koleksi saya.

"Dalam pada itu, saya akui agak sibuk mahu hasilkan banyak baju untuk setiap penampilan kumpulan E1, namun saya bersyukur, semuanya terkawal dengan baik," ujar Ezuwan kepada Gempak.


Kredit foto: IG Ezuwan Ismail

Salah satu strategi pemasaran lah maksudnya, kan? 

Jujurlah, anda rasa berapa banyak lagu akan dihasilkan atau berapa lama kumpulan ini dapat bertahan? - CARI
4

Bagus
6

Marah
4

Terkejut
6

Sedih
7

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (32 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 18-2-2019 05:52 PM
Tak boleh blah la dengan dia ni
Quote MadameOnion 18-2-2019 06:34 PM
Corak baju ezuwan tu mcm langsir umah i..kaler je lain
Quote imransulaiman 18-2-2019 07:02 PM
Agak-agak berapa lama dorang ni mampu bertahan?  {:thief
Quote armin 18-2-2019 07:10 PM
Oh ni yg cheta kutuk tu ke. Tak lawa pun design
Quote gummiebear 18-2-2019 07:10 PM
Sedapkah suara heols? Nape tak taja jah band yang sedia ada.. kugiran masdo ke sebagai contoh
Quote lee_sakura 18-2-2019 07:37 PM
gummiebear replied at 18-2-2019 07:10 PM
Sedapkah suara heols? Nape tak taja jah band yang sedia ada.. kugiran masdo ke sebagai contoh

sedap lg suara baby pian walopon kemek
Quote darkchoc 18-2-2019 07:52 PM
Buruknya baju
Quote gummiebear 18-2-2019 08:31 PM
lee_sakura replied at 18-2-2019 07:37 PM
sedap lg suara baby pian walopon kemek

Ekekeke

So, suara heols bagai digelek steamroll lah kan
Quote lee_sakura 18-2-2019 08:47 PM
gummiebear replied at 18-2-2019 08:31 PM
Ekekeke

So, suara heols bagai digelek steamroll lah kan

begitulah kekdahnya
Quote Buritan 18-2-2019 08:50 PM
darkchoc replied at 18-2-2019 07:52 PM
Buruknya baju

Buruk dan nmpk gayah pakai baju ni.. adoii
Quote estrelle 18-2-2019 08:52 PM
Ya ampornn..kelempokk sgt nok..
Quote AyaqMeloSuam 18-2-2019 09:01 PM
Nmpk sgt ada kolor flag #lgbt... ooppsss.. #rainbow2 cuolss
Quote nazzse 18-2-2019 10:05 PM
Jantan pakai bootcut mcm tu..buruk  tau tak
Quote minah_selekeh 18-2-2019 10:13 PM
Ya ampunnn! Kalau dah design macam gambar TT tepek tu, tengok sorang pakai pun dah cukup pening kepala.. Tak perlu menyelam minum air sangat..
Quote RatuDunia94 18-2-2019 10:20 PM
Ya ampun.. sebatu org dh nampak ko gayah..
Quote Rapz 18-2-2019 10:28 PM
Bang,rambut kasi alter skit la & seriusly baju tk lawa
Quote febreze 18-2-2019 11:35 PM
2 ponen..1 tu je nmpk str8 yg paling tggi
Quote annadonna 19-2-2019 12:07 AM
Aku suka cara dia jawab kat melodi hari tu pasal status che ta.  Dia nampak humble dan sangat positif. Tak melenting and nampak tenang aje.  So biarlah dia nak nyanyi. At least ada lah level fazura
Quote nafham 19-2-2019 02:02 AM
Rogayah bottom sejati sgt masing2. I knew one of them masa zaman PLU tgh gemilang. Skrg org dah tak pakai word PLU dah {:shy

Lihat semua komen(24)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 01:00 PM GMT+8 , Processed in 0.090369 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top