CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"SS Gigil Ke Tu?" - Diancam Penggal, Suhaimi Saad Nak Buat Laporan Polis

18-2-2019 01:10 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 15104| Komen: 188|Original author: Oleh: LilRose

Description: Suhaimi Saad memberi amaran kepada seorang individu untuk tampil memohon maaf sebelum penyanyi nasyid itu membuat laporan polis.
Suhaimi Saad memberi amaran kepada seorang individu untuk tampil memohon maaf sebelum penyanyi nasyid itu membuat laporan polis.



Suhaimi memberi masa tiga jam dari postingnya itu ditulis selepas salah seorang pengguna Facebook meninggalkan komen berbaur ugutan untuk memenggal kepalanya secara langsung.







Bagaimanapun, tindakannya itu hanya mengundang tawa kerana ramai beranggapan Suhaimi mulai gentar dengan cabaran netizen yang sudah terlalu meluat dengan kenyataan demi kenyataan kontroversi dikeluarkannya menerusi laman sosial.


Kredit foto: FB Suhaimi Saad

Persoalannya, beranikah Suhaimi mengambil tindakan polis? Entah-entah sebaliknya pula yang akan berlaku kalau dia melaporkan perkara ini kepada polis? Eh, ke macam mana? - CARI
8

Bagus
6

Marah
7

Terkejut
7

Sedih
9

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (43 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • edmorita79

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tensic~ 18-2-2019 01:11 PM
Xde adab dalam bertanya.. memandang org lain rendah.. anggap org lain bodoh.. itulah dia.. aku dah block mamat ni.. sohai asik cabar org unfollow dia.. so aku dah start.. ingat la sohai, lepas ni akan muncul orang lagi bodoh dr kau.. masa tu xde org kisah kan kau lagi dah
Quote munchkin 18-2-2019 01:23 PM
Ikut bodoh sama dia melayan org gilo
Quote Sang_Pencinta 18-2-2019 01:26 PM
ninjago replied at 18-2-2019 01:05 PM
tapi dia nie yg bagusnya, dia tak percaya langsung ngan teori sains, vaccinations and all.. dia tak  ...

Pendek kata dia memang complete package lah!!
Quote Sang_Pencinta 18-2-2019 01:28 PM
Tuudiaa... Satu lagi thread SS . Jum membawang lol
Quote emma.giggs 18-2-2019 01:31 PM
Kelihatan 2 org yg x betol sedang bergaduh...bercerekarama....hahaha baru la bertemu buku dan ruas...alahai sohai...
Quote cik.panda 18-2-2019 01:31 PM
Korang, fb dia yang mana satu?
I search suhaimi saad banyak plak yang keluar
Quote sonatalady 18-2-2019 01:34 PM
Penat baca pasal dia ari ni.
rehat kejap tak bole ke?
Quote MatDeghem 18-2-2019 01:34 PM
Bakal ikut jejak Iqram...suami ina naim ex tunang mawi world

#takdir
#nasibadan

Quote Sang_Pencinta 18-2-2019 01:42 PM
cik.panda replied at 18-2-2019 01:31 PM
Korang, fb dia yang mana satu?
I search suhaimi saad banyak plak yang keluar

Cari Mosus

Suhaimi Saad Mosus
Quote makton 18-2-2019 01:44 PM
berapa la agak2 penaja tu nak bayar dia utk konsert 4nomena tu?
sedangkan bank islam nak buat dinner kecik & panggil dia nyanyi, dia qout kan harga rm5k utk 3 lagu. siap kena tanggung transport & hotel dia & family dia kan?
Quote PulutSambal 18-2-2019 01:46 PM
Saja nak share

Screenshot_2019-02-18-13-44-30.jpg
Quote pichee 18-2-2019 01:48 PM
byk btl thread psl die ni...merge la oi
Quote idakamaruddin 18-2-2019 01:58 PM
mainkan sentimen plak mama donkey ni..motif darah org islam haram plak??

Quote Buritan 18-2-2019 01:59 PM
Dah repot blum.. nak tengok dia pi repot pas tuh buang repot kat tong smph.. dgn alasan tawakkkal
Quote Cekgushilla 18-2-2019 02:07 PM
PulutSambal replied at 18-2-2019 01:46 PM
Saja nak share

Lets boikot
Mmg malas nk amek tau dh pasal dia
Gaduh dgn org bodoh ni mmg buat drah tnggi
So biarlkan sj dia
Quote zuuu 18-2-2019 02:09 PM
beloomberk replied at 18-2-2019 08:54 AM
Eh sohaii.!! Kajian apa yg hg buat pasai bumi ni woiii? Org buat kajian makan masa bertahun2.amek pe ...

Jganla ko suh dye explain pasal kejadian siang & malam,nanti ntah apa2 ilmu sesat pulak yg dye bawak.silap haribulan dye tolak jugak teori putaran bumi pada paksinya n peredaran bumi mengelilingi matahari...tngok jelah cara dye bcakap pasal flat earth,ni pasal gravity pulak...penat Sir Issac Newton's mngkaji pasal force within the earth last2 direject camtu je oleh sohai ni
Quote cmf_jy77 18-2-2019 02:11 PM
aku tak paham kenapa dia bahasakan diri dia SS, kenapa dia tak gunakan saya/aku ek?

kecelaruan identiti ke ape? are your writing on behalf of yourself? pening la dia ni
Quote onexox97 18-2-2019 02:11 PM
pichee replied at 18-2-2019 01:48 PM
byk btl thread psl die ni...merge la oi

Bintang paling popular bulan Februari 2019
Kasi can la kat dia
Quote anisania 18-2-2019 02:15 PM
woi mode..merge la thread ss ni. baru ssyiok nak membawang.. penat la lompat lompat thread.

Lihat semua komen(188)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 05:38 AM GMT+8 , Processed in 0.072014 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top