CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Ibu Bapa Rendam Anak Dalam Asid Untuk Sembunyikan Kematian

18-2-2019 12:36 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2654| Komen: 10

Description: Sepasang suami isteri ditahan selepas mayat anak perempuan mereka ditemui di dalam baldi berisi asid.
Sepasang suami isteri ditahan selepas mayat anak perempuan mereka ditemui di dalam baldi berisi asid.



Mirror melaporkan, Monica Yvonne Dominguez, 37, dan Gerardo Zavala Loredo, 32, ditahan di Laredo, Texas pada minggu lalu selepas mendapat maklumat daripada jiran yang berasa curiga.

Menurut KGNS.net, pasangan itu didakwa cuba menyembunyikan kematian Rebecka Zavala, 3 dengan menghapuskan mayat mangsa.

Polis meminta bantuan bomba selepas gagal menemui kanak-kanak berkenaan di dalam rumah mereka.


 
Difahamkan, sebahagian tubuh mangsa ditemui di dalam baldi dipenuhi asid yang disembunyikan di dalam almari di salah satu bilik kediaman itu.

Monica mendakwa mangsa mati lemas ketika mandi tanpa pengawasan ibu bapanya.

Panik dengan keadaan itu, dia cuba menghapuskan mayat mangsa menggunakan asid dengan bantuan suaminya.

Menurut laporan, pasangan itu didakwa atas kesalahan mengganggu bukti, membahayakan keselamatan kanak-kanak dan salah laku terhadap mayat.

Jurucakap polis berkata, pihaknya kini menunggu laporan forensik untuk mengenal pasti sama ada terdapat kesan kecederaan yang boleh dikaitkan dengan pembunuhan.




Kredit foto: The Sun

Gerardo dan Monica masing-masing dikenakan bon berjumlah ASD175,000 (RM713,738) dan ASD125,000 (RM509,813).

Sementara itu, The Sun melaporkan empat lagi anak pasangan terbabit berusia antara satu hingga 11 tahun diletakkan di bawah jagaan Perkhidmatan Perlindungan Kanak-kanak susulan penangkapan mereka. - CARI
7

Bagus
11

Marah
6

Terkejut
8

Sedih
6

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (48 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote DARSITA 18-2-2019 12:48 PM

Belajar dari siri breaking bad ler ni.

Satu yang bagus di sini - kalau emak ayah tak jaga anak anak dgn betul, emak ayah buat jenayah mmg Child Service dtg dgn segera dan ambil anak mereka. Ditempatkan dgnkeluarga angkat buat sementara waktu sampai ahli keluarga terdekat layak utk menjaga kanak kanak ini.
Quote EJALTI 18-2-2019 12:50 PM
Sampai hati parents macam nih...
Quote chicozinn 18-2-2019 02:06 PM
Ya Allah, spesis mak pak musibat!!!
Quote Burong_Hantuk 18-2-2019 02:55 PM
mental punya orang
Quote EvieWanKenobi 18-2-2019 04:44 PM
kejamnya..
Quote ikanmasin 18-2-2019 08:00 PM
kejamnya..sampai hati anak sendri tu..
Quote None68 18-2-2019 11:06 PM
Rendam diaorang dlm asid tu hidup2 lagi..baru best.
Quote ninu 22-3-2019 02:49 PM
kesiannye kamui....ya allah...
Quote aHoi83 22-3-2019 04:00 PM
Haish tergamak tt letak gambor baby yg dibunuh. Murung hidup i
Quote hungryhenry 22-3-2019 04:42 PM
Kalau breaking bad aku blaja cara nk dispose body, Dexter plak aku blaja cara nak hilangkan kesan darah

Lihat semua komen(10)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 01:11 PM GMT+8 , Processed in 0.222794 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top