CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Kakak Tiri Meghan Markle Dihalau Pengawal Keselamatan Istana

8-10-2018 10:44 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3251| Komen: 19

Description: Sejak sebelum berkahwin dengan Putera Harry lagi, Meghan Markle sering menerima serangan dan dipermalukan abang dan kakak tirinya, Samantha, Thomas Jr serta bapa mereka, Thomas.
Sejak sebelum berkahwin dengan Putera Harry lagi, Meghan Markle sering menerima serangan dan dipermalukan abang dan kakak tirinya, Samantha, Thomas Jr serta bapa mereka, Thomas.



Kredit foto: People Magazine

Terbaru, Samantha, 53, dilaporkan terbang ke United Kingdom (UK) untuk bersemuka dengan Duchess of Sussex itu.

Bagaimanapun, hasratnya gagal apabila dia dilaporkan dilarang masuk ke kediaman Harry dan Meghan selepas kehadirannya tidak dijemput.

Samantha yang mengalami penyakit saraf multiple sclerosis (MS) ditemani pasangannya ke kediaman pasangan diraja itu.

Samantha, menerusi beberapa gambar menunjukkan dia berada dalam situasi memalukan apabila dihalang melepasi bahagian keselamatan di Istana Kensington.



Kredit foto: Mirror

Berang diperlakukan begitu, Samantha dilihat meninggalkan kawasan itu selepas menyerahkan nota kepada pengawal keselamatan di Istana Kensington. 

Memetik Mirror, Samantha berkunjung ke UK selepas pegawai istana menerima surat mengatakan dia akan berkelakuan lebih agresif sekiranya mereka tidak mengatur pertemuan dua beradik itu.

Menurut sumber, kejadian itu merupakan konflik terbaru di istana membabitkan keluarga Markle dan ia adalah tindakan paling berani ditunjukkan kakak Meghan dalam usaha untuk bersemuka dengannya.


Kredit foto: E! Online

Menurut sumber, Samantha 'mengugut' pihak istana untuk mengatur pertemuan dengan Meghan bagi menyelesaikan konflik keluarga mereka. Jika tidak, sesuatu buruk bakal berlaku kepada bapa mereka yang kini dikatakan sedang sakit. - CARI
27

Bagus
27

Marah
32

Terkejut
32

Sedih
21

Lawak
33

Bosan

Friends Rank (172 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ninnamina 8-10-2018 11:08 AM
Pening megan. Dah kaya semua nak dtg mengendeng
Quote serawadurian 8-10-2018 11:11 AM
Biasa lah manusia ni. Bila dah berduit baru semua baru nak dekat.
Quote Foxey 8-10-2018 11:21 AM
nak bersemuka untuk apa sebenarnya? nak duit? sapa suruh malukan orang tu sebelum ni.
Quote riantika 8-10-2018 11:22 AM
tak habi2 lagi conflict family meghan markle ni...buat malu aja!
Quote AnaisAnais 8-10-2018 11:29 AM
perempuan gila ni...
Quote fushimi 8-10-2018 11:31 AM
mesti nek ratu bengang dengan megan sefamily
Quote famri7 8-10-2018 11:41 AM
Amboi sebelum ni ko cerca habis habisan skrang nk menyendeng...megan your luggage is heavy..
Quote cmf_premierleag 8-10-2018 11:43 AM
sibuk jah siblings tiri meghan nih
mohon sis @MeghanK bertabah
masa dulu kemain family diorng ni buruk2 kan meghan
skang terhegeh2 lak nak cari sheols sbb udah kaya punya pangkat bagai
Quote buapakperut 8-10-2018 12:48 PM
tak malu betul dorang ni.macam bawang merah pawang butih
Quote monsterwife 8-10-2018 01:13 PM
Brits pun actually ramai je tak suka Megan.
Quote jlo 8-10-2018 01:17 PM
sian meghan ..tak habis2
Quote monsterwife 8-10-2018 01:20 PM
Jumpa je lah sekejap dah org dtg dari jauh
Quote coco 8-10-2018 01:48 PM
something fishy about this meghan ni......
Quote goss79 8-10-2018 02:44 PM
hahaha ini isu semasa ke... mcm lebih pada story kat bod gossip je
Quote Delfina 8-10-2018 06:26 PM
Sebab tu royalty pentingkan kesemenggahan keturunan. Bukan saja2. Even prince dan princess yang tak helok perangai pun deyols kaverina, apatah lagi peasants macam meghan ni. Deyols kerabats kan public figure khenns. History family panjang, ni tiba datang janda berhias ni lagi pening kepala deyols. Sebaik kaya senang dapat obat, specialists pun on house call kekdahnya haha. Bertabahla permaisuri lizzie
Quote dani-rox 8-10-2018 08:52 PM
vegan pakai skirt leather
Quote monsterwife 8-10-2018 09:05 PM
Mereka kata megan ni cunning and harry bodoh sampai terpedaya dgn ppuan ni sbb dia seorg pelakon.some still can't accept sebab dia half black.queen bg kwin sbb dah pun jauh sebagai pewaris takhta and si ginger ni spoil brat sikit
Quote MeghanK 9-10-2018 11:47 AM
cmf_premierleag replied at 8-10-2018 11:43 AM
sibuk jah siblings tiri meghan nih
mohon sis @MeghanK bertabah
masa dulu kemain family diorng ni b ...

choiii la uols..asal citer acik ni uols tag iols

tapi cash la kan..meols dah kaya raya begini baru yang tiri2 ni semua terhegeh2 nak rapat

gituuuuu
Quote melinda_kerr 21-12-2018 02:31 AM
monsterwife replied at 8-10-2018 01:13 PM
Brits pun actually ramai je tak suka Megan.

Sbb dia half black??

Lihat semua komen(19)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 11:49 AM GMT+8 , Processed in 0.073187 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top