CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Meleleh Dengar Isterimewa! Lagu Baru Fattah Amin Untuk Fazura Ke Tu?

5-10-2018 02:26 PM| Diterbitkan: Cari-Nurulain| Dilihat: 15137| Komen: 114|Original author: Oleh: Ain

Description: Wah, pasti peminat Fattah Amin bersorak teruja apabila idola mereka memuat naik video teaser single terbarunya, 'Isterimewa' di laman Instagram.



Wah, pasti peminat Fattah Amin bersorak teruja apabila idola mereka memuat naik video teaser single terbarunya, 'Isterimewa' di laman Instagram.



Menurut Fattah, lagu itu adalah hasil ciptaan sepenuhnya oleh Mel Imran yang mengisahkan luahan ikhlas seorang lelaki yang ingin menjadikan wanita istimewa dalam hidupnya sebagai isteri.



Rata-rata pengikut dan peminat teruja dengan lagu baru itu dan tidak sabar menunggu versi penuh dilancarkan.


WOW melelehhhh



Apa yang menarik, banyak komen positif membanjiri ruangan IG Fattah ekoran suaranya yang dikatakan semakin bagus.


Boleh jadi Anuar Zain?


Kredit foto: IG Fattah Amin

Baru 17 jam dimuat naik, video itu sudah mencecah hampir 300 ribu tontotan. Itu baru video teaser saja, belum lagi versi penuh! Sabar ya, peminat Fattah Amin. - CARI


17

Bagus
25

Marah
15

Terkejut
19

Sedih
17

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (110 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote apedehal 5-10-2018 02:32 PM
over betul peminat2 nya..
Quote akuMNdia 5-10-2018 02:40 PM
org meleleh sbb dgr lagu tu atau lagu tu yg meleleh (meleweh)?
Quote akuMNdia 5-10-2018 02:41 PM
over nau yg dok samakan suara fatah dgn bamnuar
Quote laksmanabentan 5-10-2018 02:42 PM
sapa ler pulak pencipta lagu MEL IMRAN nih... nama lain RUDY IMRAN ke camna ni????
Quote wordlife 5-10-2018 02:44 PM
sedap melodi dia
Quote Redhead 5-10-2018 02:50 PM
Edited by Redhead at 5-10-2018 04:33 PM

Tak nafi kan la melodi nya sedap.. tp yg lain2 tu aku no komen la..
mana yg ckp mcm Nuar Zain tu tolong la pergi wax telinga, mungkin dah keras dah sgt tu.. agak2 la hoi..
Quote Nonones 5-10-2018 03:12 PM
Aku dah dengar sikit td, sbb terlalu kat explore IG aku. AUTOTUN je lebih
Quote mizruncing 5-10-2018 03:26 PM
not bad. untung fazura
Quote Nenasketum 5-10-2018 03:28 PM
Macam biasa biasa jer aku dengar tadi.. Nanti aku korek telinga dulu pastu dengar balik & komen (dengan wajah serius)
Quote hijau88 5-10-2018 03:29 PM
Senang je reporter forum cari ni. Ceduk dr ig jek semuanya. Ambik komen2 fans. Choyyyy.
Quote doubleA 5-10-2018 04:01 PM
Anuar zain kepala hotak ang

Celah gigi bang nuar pun tak sama
Quote mixed 5-10-2018 04:04 PM
doubleA replied at 5-10-2018 04:01 PM
Anuar zain kepala hotak ang  

Celah gigi bang nuar pun tak sama

puiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sape berani nk sama kan suara patah kayu dgn abam nuar jen iols
jauh pulut panggang dr api hokeh
pekak ke yg dgr tu dh rupa autotune
suara ada kahak x lepas tau
cc:@mimi77
Quote MadameOnion 5-10-2018 04:06 PM
fattah ni berlakon hazab dan menyanyi pun hazab sangat..tapi i suka sbb dia work hard utk improve dari segi acting or singing..nampak improvement
Quote sweetfasha 5-10-2018 04:08 PM
oklah... boleh jadi halwa telinga
Quote kakiporet 5-10-2018 04:10 PM
ok jer lagu n suara fattah..melodi n lyric pun blh myentuh prasaan..not badlh..
Quote doubleA 5-10-2018 04:16 PM
mixed replied at 5-10-2018 04:04 PM
puiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sape berani nk sama kan suara patah kayu dgn abam nuar jen iols
j ...

Ada netizen bangang atas tu. Nuar jen celah mana entah puja patah sudah takyah nak samakan dia dengan legendary singer, terang2 patah amon bukan singer. Selebriti yg mula dengan lakonan dan berjinak2 dengan nyanyian.
Quote cha-cha 5-10-2018 04:21 PM
Senada je. Hambar.
Quote whadda 5-10-2018 05:05 PM
nape aku rase suara dia cam autotune je
Quote bukan_ustazah 5-10-2018 05:07 PM
Heols tak boleh nyanyi. muktamad!   
karoke suka-suka boleh la penyanyi is a big no no

Lihat semua komen(114)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 03:38 PM GMT+8 , Processed in 0.085538 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top