CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

"Saya Hanya Curi Hati Najib, Lain Tak Curi" - Netizen Kencing Manis Baca Pick-Up Line Rosmah

5-10-2018 03:44 PM| Diterbitkan: Cari-Nurulain| Dilihat: 7310| Komen: 17|Original author: Oleh: Ain

Description: Datin Seri Rosmah Mansor antara individu yang sering disebut-sebut namanya kebelakangan ini terutama sejak dia berdepan beberapa pertuduhan membabitkan penggubahan wang haram dan didakwa di Mahkamah S ...
Kredit foto: The Star


Datin Seri Rosmah Mansor antara individu yang sering disebut-sebut namanya kebelakangan ini terutama sejak dia berdepan beberapa pertuduhan membabitkan penggubahan wang haram dan didakwa di Mahkamah Sesyen Kuala Lumpur, semalam.



Isteri mantan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak itu, bagaimanapun mengaku tidak bersalah dan dibebaskan dengan ikat jamin RM2 juta dengan dua penjamin.

Namun, apa yang menarik perhatian netizen adalah posting yang dimuat naik di sebuah laman Twitter yang mendakwa 'Rosmah mengaku tidak bersalah dan satu-satunya benda yang beliau curi hanyalah hati Najib'.




Ramai netizen terhibur dengan posting berkenaan secara berseloroh berkata, mereka tidak menyangka Rosmah seorang yang penyayang dan 'sweet'.


Rosmah buat pick-up line pulak!

"Kencing manis baca tweet ni," komen netizen.



Bagaimanapun, posting berkenaan juga bagaikan menambah kemarahan segelintir pihak yang sememangnya kurang menyenangi Rosmah.

Malah, ada yang mendakwa Rosmah sememangnya seorang pencuri yang mencuri suami kepada kawan baiknya sendiri.


Dia rampas hati suami orang


Kredit foto: Twitter

Ada-ada saja idea netizen nak membahan orang. Apa komen pembaca mengenai perkara ini? - CARI
23

Bagus
8

Marah
21

Terkejut
13

Sedih
20

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (100 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote buapakperut 5-10-2018 03:47 PM
kalau iols jari judge, cair terus kahkah kah
Quote munchkin 5-10-2018 03:51 PM
Darin seri tak nak sambing cia cia cia lepas ayay romantis tu ke?
Quote mizruncing 5-10-2018 04:27 PM
hahahahaha ini win! boleh geng ngn sepahtu nanti kak mah
Quote moonbug 5-10-2018 04:43 PM
Alololololooo {:childlike
Quote beautifulliar 5-10-2018 05:26 PM
munchkin replied at 5-10-2018 03:51 PM
Darin seri tak nak sambing cia cia cia lepas ayay romantis tu ke?

Apekehanat sgt chuols punye typo tuh
Quote Lagubestbest 5-10-2018 06:29 PM
Perangai diorang ni macam orang MLM jual barang sampah. Hujung2 pun masih tak faham kenapa diorang bersalah. Sebab selama ni diorang rasa diorang kerja jujur BISNES, rajin tak hengat, siap share rezeki ajak orang lain BISNES sama. Dah dapat, tak makan sorang. Ramai orang susah jadi senang. Ada yang jadi kaya sekelip mata lagi sebab diorang tolong. Tetibe kena tangkap? eh tak fahamlah.

PS: BISNES = MEROMPAK
Quote chicozinn 5-10-2018 08:44 PM
Meluatnyeeeeeee..padahal laki yg takut bini
Quote munchkin 5-10-2018 08:48 PM
beautifulliar replied at 5-10-2018 05:26 PM
Apekehanat sgt chuols punye typo tuh

Hahahahah. Keyboard kecik. Berterabur ejaan
Quote eizarz 5-10-2018 10:58 PM
munchkin: Hahahahah. Keyboard kecik. Berterabur ejaan

lahanat..macam tak boleh edit balik{:laugh
Quote ekselen 6-10-2018 10:46 AM
Maaf cakap...muka kak mah lain betul.. Aritu tgk dlm gambar dr tepi dah mcm witch ..seramnyeeee
Quote MsKathryn 6-10-2018 12:55 PM
Cia cia cia {:thief
Quote lalasahaja 7-10-2018 01:19 AM
Kalau  najib n rosmah menang case masing2. Tak boleh imagine bagaimana krediblity kerajaan PH. Dengan janji 100 hari gagal dikotai..
Quote giyomi 7-10-2018 03:57 PM
so sweat...nak tercirit meol
Quote putericahaya999 7-10-2018 04:24 PM
trolll ke betul ni
Quote MadameOnion 8-10-2018 11:47 AM
hahaha kak mah dgn bang jib mmg kaki troll sekarang ni
Quote Foxey 8-10-2018 01:58 PM
wow... tak sangka
Quote ckenj 8-10-2018 04:04 PM
hahahhahahha...cute giler ayat dia.hahahahhahahahahahahhaha

Lihat semua komen(17)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 08:04 AM GMT+8 , Processed in 0.077251 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top