CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Gara-gara Busana Pink Ini, Nabila Razali Dikatakan Berkemban Ke ABPBH 31

8-10-2018 11:43 AM| Diterbitkan: Cari-Nurulain| Dilihat: 18551| Komen: 73|Original author: Oleh: Ain

Description: "I’m in Pink!" Wah, ceria saja kapsyen Nabila Razali memuat naik gambarnya anggun berbusana merah jambu ketika menghadiri Anugerah Bintang Popular BH Ke-31 (ABPBH 31) di Instagram.
"I'm in Pink!"

Wah, ceria saja kapsyen Nabila Razali memuat naik gambarnya anggun berbusana merah jambu ketika menghadiri Anugerah Bintang Popular BH Ke-31 (ABPBH 31) di Instagram.




Bagaimanapun, penampilan Nabila pada malam anugerah berprestij itu menerima kritikan dan kecaman netizen yang menyifatkan pemakaian tudungnya tidak mengikut syariat Islam.


 


Bertudung tapi telanjang



Selain itu, busana yang dikenakan Nabila turut dikatakan tidak sesuai dan seperti sedang berkemban.


Berkemban tapi pakai tudung


Kredit foto: IG Nabila Razali

Malah, netizen turut mengkritik suaranya sumbang ketika membuat persembahan bersama Ismail Izzani.

Semoga Nabila tidak patah semangat dengan segala kritikan diberikan, sebaliknya menjadikan ia sebagai pendorong untuk menjadi lebih baik dalam industri serta sebagai seorang muslimah. - CARI
29

Bagus
21

Marah
31

Terkejut
19

Sedih
21

Lawak
32

Bosan

Friends Rank (153 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lazim 8-10-2018 11:46 AM
butanya sapa yg kata berkemban tu.

tp mmg bodoh pun fesyen2 gini dipakai oleh org bertudung. serba xkena nmpk
Quote AvaAdore 8-10-2018 11:53 AM
Lawa. Tp x sesuai sbb pakai tudung. Nasib tek sheols flat. Xde la nampak seksi sgt.
Quote fushimi 8-10-2018 11:54 AM
iols tak paham pempuan ni pakai ketat ketak pastu pakai tudung hodoh ok

pada iols baik free hair je

senang pun senang takde orang nak hencap

Quote lifeline 8-10-2018 11:56 AM
dah mcm neelopak plak muka cumi cumi ni aku nengok
Quote EvieWanKenobi 8-10-2018 11:56 AM
kalau pergi majlis memang kena
fesyen kemban ke?
Quote MadameOnion 8-10-2018 11:56 AM
tu sebab bila dah bertudung tu jgn la pakai baju mengundang hencapan..sendiri buat sendiri tanggung la
Quote newyork 8-10-2018 12:00 PM
Apa benda la fesyen mcm ni, kalau dia pakai turban ok la.. seksi yg hodoh
Quote kechikchomel 8-10-2018 12:15 PM
lain lak muka cumi cumi masa ni
Quote terpaku 8-10-2018 12:16 PM
Dia dengan mira piljah nampak sgt try hard nak tiru pakaian lopak
Quote takayama 8-10-2018 12:17 PM
nampak cantik dia pki tp tuelah
Quote esbok 8-10-2018 12:22 PM
Baju farah nabilah tuh ha. Tak tau nak tutup ke nak bukak ntah. Bra kat dlm tu patut nampak ke tak patut pun tak tau.apa punya konsep baju tah
Quote abangadek 8-10-2018 12:30 PM
tetek pun takada, tak rembes pun i tengok
Quote Nonones 8-10-2018 12:30 PM
Bagi aku baju tu cantik tp hanya utk yang freehair je sebab si cumi cumi ni keding sgt takde body cutting jd macam tak kena dgn dia.
Quote buapakperut 8-10-2018 12:33 PM
tak seswai kaler pink.muka sheol macam belacan sgt
Quote mieymiey 8-10-2018 12:36 PM
menyifatkan pemakaian tudungnya tidak mengikut syariat Islam


Bila pula minah ni pernah pakai tudung labuh labuh?
Memang sheols sejenis bertudung jerut leher kan.
Quote kodoksilver 8-10-2018 12:41 PM
hadoiiiiiiiii, fikir la dulu sebelum pakai. ko bertudung kot
Quote Nana_Man 8-10-2018 12:50 PM
esbok replied at 8-10-2018 12:22 PM
Baju farah nabilah tuh ha. Tak tau nak tutup ke nak bukak ntah. Bra kat dlm tu patut nampak ke tak p ...

Baju fawaa sgt lah buruk!!!!!!!!
Quote pngky 8-10-2018 12:52 PM
baju tu cantik kalau org yang free hair yang pakai

tudung bukan main singkat skrg yer
Quote tipuware 8-10-2018 12:57 PM
Those ygbertudung tlg elakkan ada element warna nude.

Lihat semua komen(73)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 03:48 PM GMT+8 , Processed in 0.070563 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top