CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Pukul Bekas Isteri, Awie Diperintah Bayar Ganti Rugi RM80,000

5-10-2018 05:28 PM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 8167| Komen: 43|Original author: Oleh: Amirah

Description: Mahkamah Sesyen Alam Shah akhirnya telah memutuskan bahawa Datuk Awie perlu membayar RM80,000 kerana mencederakan bekas isterinya, Rozana Misbun.
Mahkamah Sesyen Shah Alam akhirnya telah memutuskan bahawa Datuk Awie perlu membayar RM80,000 kerana mencederakan bekas isterinya, Rozana Misbun.

Kes ini telah lama berlarutan dan penderitaan yang dialami Rozana selama ini telah terbalas melalui saman sivil yang dibuat terhadap Awie.

Foto: IG Awie
Bayaran tersebut meliputi ganti rugi am RM30,000, ganti rugi teruk RM50,000 dan lain-lain kos sebanyak RM10,000 kepada pihak Rozana.

Foto: Carian Internet

Rozana dipukul sehingga meninggalkan kesan lebam serta kesukaran untuk bernafas selain menanggung malu.

Moga apa yang terjadi ini memberi pengajaran kepada kedua-dua pihak dan dapat meneruskan hidup dengan lebih baik. - CARI
9

Bagus
8

Marah
13

Terkejut
21

Sedih
21

Lawak
23

Bosan

Friends Rank (95 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ally9970 5-10-2018 09:16 PM
So betullah dia pukul...
Quote munchkin 5-10-2018 10:34 PM
Bayar jelah awie. Dah you pukul dia.

Quote MarryPottet 5-10-2018 10:57 PM
Tak sanggup lagi aku
Mengenang kisah lalu
Keganasan menghantui diriku

Biarkan ia pergi
Menjadi suatu misteri
Bagaikan tiada hati yang peduli

Tidak mahu ku ingat lagi
Apa yang telah terjadi
Tragedi Oktober

Sesalan aku hanyalah untukmu sayang
Ampunilah segala dosa-dosaku
Tidak sengaja aku mengasari dirimu
Bagiku kau bukanlah lawanku
Kekasihku...

haha...tragedi di bulan oktober 2.0, terbang rm80k
Quote cahaya_almas 5-10-2018 10:59 PM
Dia dahcerai ye...ke awie dah kawin baru nie..
Quote pendrive 5-10-2018 11:07 PM
80k...bnyak gak tu
Quote mandak20 5-10-2018 11:12 PM
Tak kira betapa jahatnya pasangan di mata kita, violence is never the answer.
Quote Orix 5-10-2018 11:28 PM
Wah skrg semua main 80k yach. Tok vida pn bakalan disaman 80k
Quote kiah_mai_pulak 5-10-2018 11:33 PM
cahaya_almas replied at 5-10-2018 10:59 PM
Dia dahcerai ye...ke awie dah kawin baru nie..

Chuolss baru kuar gua mana ni??
Quote eyansss 5-10-2018 11:37 PM

tak sebanyak duit simpanan awie yang dirembat... hahaha... boleh tak awie counter balik by saying : rm80k ni potong dari duit yang ko amek... baki sila bayar asap...

but still, i dont condone this behavior... dah kenapa nak main pukul2 pulak... harap2 bini baru tak jadi punching bag gak ka sepertimana bekas tunang, bini pertama dan bini kedua kena...
Quote mixed 6-10-2018 09:18 AM
selayaknyala  rembat duit laki kena hempuk
padan muka sawi kena bayar kt bini

Quote jalfa 6-10-2018 10:02 AM
Jagan ada yg nak menghalalkan perangai setan si awie ni sbb perangai bini ye.x suka cerai..jangan pukol anak orang.bagaimana ko anggap anak ko permata begiTulah jugak rozana..sheols ada mak bapak
Quote takayama 6-10-2018 10:11 AM
Dah pukul sila byr
Quote newyork 6-10-2018 10:15 AM
Kes dia ambik duit laki, awirnpukul, awie kena bayar saman. Tp awie hang bantai bini hang agak2 la
Quote weezerfan 6-10-2018 04:19 PM
Tragedi oktober wakakaka. Padan muka awie!!!
Quote borrow 6-10-2018 04:34 PM
Gangsta naw  , asal gado ja tumbuk.


buatnya wife tu alami pendarahan ke apa , mati . Tak pasal2 merengkok dlm jail.



Quote Nenasketum 6-10-2018 04:46 PM
Banyak tu ajer? Haiyaaa tak baloi muka pecah macam tu.. Beg bijan pon tak dapat beli wey
Quote unguaurora 6-10-2018 10:03 PM
Elok la byr saman drpd meringkuk dlm penjara. Pdn muka sape suruh pukul bini. Mentang2 pompuan ni lembik, sng2 je nk bantai. Bacul
Quote dinopower2 7-10-2018 07:53 AM
unguaurora replied at 6-10-2018 10:03 PM
Elok la byr saman drpd meringkuk dlm penjara. Pdn muka sape suruh pukul bini. Mentang2 pompuan ni le ...

dah bini pun jahat jugak hbis duit haha
tp mmg tak patut pukul bini.... tp bile terlenang kisah sendiri rasa rugi plak tak pukul ex... at least awie puas haha
Quote Burong_Hantuk 7-10-2018 09:51 AM
padan muka kao awie

Lihat semua komen(43)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 02:15 AM GMT+8 , Processed in 0.062323 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top