CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Nyanyi Percuma Di Majlis Kahwin, Daiyan Trisha Buat Gimik Lagi?

5-10-2018 11:56 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 7057| Komen: 56|Original author: Oleh: Saiful

Description: Mesti bahagia buat pasangan pengantin yang menerima kejutan dari Daiyan Trisha.
Mesti bahagia buat pasangan pengantin yang menerima kejutan dari Daiyan Trisha.

Katanya penyanyi ini buat kejutan menyanyi secara percuma di majlis perkahwinan peminatnya yang terpilih.




Sebenarnya ini merupakan sebahagian daripada promosi lagu terbaharunya, Langit.

"Ia merupakan sebahagian daripada 'Langit's Surprise', yang saya buat untuk mempromosikan single yang baru saya lancarkan Ogos lepas.


"Memang betul saya menyanyi percuma, caranya saya datang ke majlis perkahwinan peminat saya secara mengejut dan menyanyi untuk mereka.

"Tapi tujuan saya bukan untuk 'caras' pengantin pula, sekadar membuat kejutan dan mengucapkan tahniah." 


Namun disebabkan jadualnya yang terlalu padat, hanya seorang sahaja yang baru menerima kejutan darinya.

"Dia menangis ketika saya muncul dan menyanyi di hadapannya," cerita Daiyan.

Kredit foto: IG Daiyan Trisha
Ada ke yang teringin nak Daiyan datang buat kejutan di kenduri kahwin? -CARI
21

Bagus
25

Marah
22

Terkejut
20

Sedih
18

Lawak
26

Bosan

Friends Rank (132 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote buragazz 5-10-2018 12:05 PM
Who r youss sangat.. apa lagu dia...
Quote kecikgurl 5-10-2018 12:06 PM
Namun disebabkan jadualnya yang terlalu padat, hanya seorang sahaja yang baru menerima kejutan darinya.


ke mmg sorg jek yg mintak?
Quote mieymiey 5-10-2018 12:09 PM
Koserrrrr.
Quote mieymiey 5-10-2018 12:10 PM
kecikgurl replied at 5-10-2018 12:06 PM
Namun disebabkan jadualnya yang terlalu padat, hanya seorang sahaja yang baru menerima kejutan darin ...

Asal ada sorang pun, cukup la nak buat modal cerita
Lepastu konarrr baik punya
Quote Redhead 5-10-2018 12:13 PM
Bosan betul smua cerita2 ni eh?
Quote suebb 5-10-2018 12:14 PM
Sape dia ni???pergghh sggh Ku ketinggalan
Quote kecikgurl 5-10-2018 12:14 PM
mieymiey replied at 5-10-2018 12:10 PM
Asal ada sorang pun, cukup la nak buat modal cerita
Lepastu konarrr baik punya

jadi la kan..dr xde langsung..

Quote oak.balustrade 5-10-2018 12:22 PM
Daiyan trisha who r yuu sisthur?
Quote matchstick 5-10-2018 01:02 PM
nyanyian ko pun level karaoke jah..selayaknya lah nyanyi free. Patut charge harga karaoke tu bila dia nak nyanyi kt majlis kita
Quote lil_honey 5-10-2018 01:44 PM
cantik betul dia nih...leher pun jinjang cantik..tak macam hannah delisha..muka lawa, leher pendek tak nampak sgt...
Quote Mizlyn 5-10-2018 01:48 PM
Who r yuss sgt..
tapi she cantik yach..
She ke nyanyi kat MHI yg sumbang mambang tu?
Quote buapakperut 5-10-2018 01:58 PM
whoayurrs sedapke nyanyi
Quote kiah_mai_pulak 5-10-2018 02:00 PM
Masalahnya ramai ke peminat ko????? Nama pun whoo r yusss sgtt.. ntah2 peminat ko tu org2 kmpung ko je
Quote chicozinn 5-10-2018 02:02 PM
Who are yuusssss?????
Quote apedehal 5-10-2018 02:30 PM
totap sendu ko dekk..dia ni muka dynaz moktar betul..kalau berlakon watak adik beradik pun ok.
Quote keypochino 5-10-2018 02:40 PM
Mizlyn replied at 5-10-2018 01:48 PM
Who r yuss sgt..
tapi she cantik yach..
She ke nyanyi kat MHI yg sumbang mambang tu?

eh bukan dia yg nyanyi sumbang kat mhi tu.. tu hazab sgt..
Quote Mizlyn 5-10-2018 02:50 PM
keypochino replied at 5-10-2018 02:40 PM
eh bukan dia yg nyanyi sumbang kat mhi tu.. tu hazab sgt..

Ooh..org lain ek... haha...
Quote QIsmail 5-10-2018 03:45 PM
Mimicking Maroon 5’s ‘Sugar’
Quote princessmiang 5-10-2018 03:48 PM
Tiru mv sugar keeeee

Lihat semua komen(56)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 10:42 AM GMT+8 , Processed in 0.204173 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top