CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 14004|Reply: 114

Meleleh Dengar Isterimewa! Lagu Baru Fattah Amin Untuk Fazura Ke Tu?

  [Copy link]
Post time 5-10-2018 02:27 PM | Show all posts |Read mode






Wah, pasti peminat Fattah Amin bersorak teruja apabila idola mereka memuat naik video teaser single terbarunya, 'Isterimewa' di laman Instagram.




  



Menurut Fattah, lagu itu adalah hasil ciptaan sepenuhnya oleh Mel Imran yang mengisahkan luahan ikhlas seorang lelaki yang ingin menjadikan wanita istimewa dalam hidupnya sebagai isteri.








Rata-rata pengikut dan peminat teruja dengan lagu baru itu dan tidak sabar menunggu versi penuh dilancarkan.




WOW melelehhhh








Apa yang menarik, banyak komen positif membanjiri ruangan IG Fattah ekoran suaranya yang dikatakan semakin bagus.




Boleh jadi Anuar Zain?




Kredit foto: IG Fattah Amin




Baru 17 jam dimuat naik, video itu sudah mencecah hampir 300 ribu tontotan. Itu baru video teaser saja, belum lagi versi penuh! Sabar ya, peminat Fattah Amin. - CARI


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-10-2018 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
over betul peminat2 nya..
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 02:40 PM | Show all posts
org meleleh sbb dgr lagu tu atau lagu tu yg meleleh (meleweh)?
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 02:41 PM | Show all posts
over nau yg dok samakan suara fatah dgn bamnuar
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 02:42 PM | Show all posts
sapa ler pulak pencipta lagu MEL IMRAN nih... nama lain RUDY IMRAN ke camna ni????
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
sedap melodi dia
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Redhead at 5-10-2018 04:33 PM

Tak nafi kan la melodi nya sedap.. tp yg lain2 tu aku no komen la..
mana yg ckp mcm Nuar Zain tu tolong la pergi wax telinga, mungkin dah keras dah sgt tu.. agak2 la hoi..
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 03:12 PM | Show all posts
Aku dah dengar sikit td, sbb terlalu kat explore IG aku. AUTOTUN je lebih
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-10-2018 03:26 PM | Show all posts
not bad. untung fazura
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam biasa biasa jer aku dengar tadi.. Nanti aku korek telinga dulu pastu dengar balik & komen (dengan wajah serius)
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Senang je reporter forum cari ni. Ceduk dr ig jek semuanya. Ambik komen2 fans. Choyyyy.
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Anuar zain kepala hotak ang

Celah gigi bang nuar pun tak sama
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 04:04 PM | Show all posts
doubleA replied at 5-10-2018 04:01 PM
Anuar zain kepala hotak ang  

Celah gigi bang nuar pun tak sama

puiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sape berani nk sama kan suara patah kayu dgn abam nuar jen iols
jauh pulut panggang dr api hokeh
pekak ke yg dgr tu dh rupa autotune
suara ada kahak x lepas tau
cc:@mimi77
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 04:06 PM | Show all posts
fattah ni berlakon hazab dan menyanyi pun hazab sangat..tapi i suka sbb dia work hard utk improve dari segi acting or singing..nampak improvement
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 04:08 PM | Show all posts
oklah... boleh jadi halwa telinga
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
ok jer lagu n suara fattah..melodi n lyric pun blh myentuh prasaan..not badlh..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-10-2018 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 5-10-2018 04:04 PM
puiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sape berani nk sama kan suara patah kayu dgn abam nuar jen iols
j ...

Ada netizen bangang atas tu. Nuar jen celah mana entah puja patah sudah takyah nak samakan dia dengan legendary singer, terang2 patah amon bukan singer. Selebriti yg mula dengan lakonan dan berjinak2 dengan nyanyian.
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Senada je. Hambar.
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 05:05 PM | Show all posts
nape aku rase suara dia cam autotune je
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 05:07 PM | Show all posts
Heols tak boleh nyanyi. muktamad!   
karoke suka-suka boleh la penyanyi is a big no no
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 12:59 AM GMT+8 , Processed in 0.100100 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list