CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Isteri Nazrin Gagal Tangguh Proses Gali Kubur, Jenazah Dibawa Ke PPUM

8-10-2018 02:02 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 6203| Komen: 20

Description: Mahkamah Rayuan Putrajaya membenarkan jenazah Ketua Pegawai Eksekutif Cradle Fund Sdn Bhd, Nazrin Hassan digali semula bagi membolehkan bedah siasat kedua dilakukan untuk mengenal pasti punca kematian ...
Mahkamah Rayuan Putrajaya membenarkan jenazah Ketua Pegawai Eksekutif Cradle Fund Sdn Bhd, Nazrin Hassan digali semula bagi membolehkan bedah siasat kedua dilakukan untuk mengenal pasti punca kematiannya.




Memetik Harian Metro, jenazah dibawa keluar dari kawasan Tanah Perkuburan Islam, Seksyen 9, Kota Damansara, jam 12.45 tengah hari ini dan dibawa ke Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) bagi proses bedah siasat.

Difahamkan, penggalian semula itu atas permintaan abang mangsa iaitu Dr Malek Hassan supaya bedah siasat kedua dapat dilakukan.


Kredit foto: NST


Terdahulu, isteri Nazrin, Samirah Muzaffar gagal dalam permohonannya untuk menangguhkan proses penggalian kubur suaminya itu dengan alasan mahu meneliti sama ada arahan untuk menggali kubur suaminya mengikut undang-undang.

Memetik mStar Online, panel tiga Hakim Mahkamah Rayuan yang dipengerusikan Datuk Mohtarudin Baki menolak permohonan Samirah kerana tiada merit dalam permohonannya itu.  - CARI
27

Bagus
34

Marah
47

Terkejut
19

Sedih
23

Lawak
23

Bosan

Friends Rank (173 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Foxey 8-10-2018 11:46 AM
kenapa nak tangguhkan?
Quote arm_band 8-10-2018 11:58 AM
plot thickens... kenapa pulak lagi samirah nak tangguhkan?

dah jadi macam kdrama pulak... hampir setiap minggu ada plot twists.

semoga ada pembelaan untuk arwah
Quote lkick2113 8-10-2018 12:46 PM
apa sebab dia nak tangguh ye???
Quote pumpkingirl 8-10-2018 12:52 PM
Wah kenapa wife dia halang?..bau ikan.
Semoga kebenaran terserlah dan pembunuh dihukum.
Quote mieymiey 8-10-2018 01:01 PM
Kenapa pula dia nak halang?
Quote bambimo 8-10-2018 01:08 PM
takut menyeksa mayat ke..entahlah meols bukan ahli dlm bab2 ni..mngkin pihak berkuasa ada sop utk gali2 ni...
Quote fliphair8 8-10-2018 02:48 PM
Cepat laaa forensic bagi report......tak sabar ni....penat dah follow case ni
Quote CupuCupu 8-10-2018 02:54 PM
Xcerdik gak samirah ni..klu dia tu suspek,lg la menguatkan andaian...apa plk nk halang.sepatutnya dia la org yg beria ria utk tegakkan keadilan bg sang suami.
Quote serawadurian 8-10-2018 03:21 PM
Kesian kat mayat tp x sabar gak nak tgg ending kisah ni. Btl dlm drama pulak.
Quote cmf_premierleag 8-10-2018 03:38 PM
memekak la ko ni samirah
duk diam2 kat ujung sana mereput je la
Quote belilies 8-10-2018 03:57 PM
Sheols kata nak teliti semula proses permohonan. Mmg niat nak delay proses exhuming body arwah.
Quote awekjepun 8-10-2018 04:47 PM
Best klo buat drama ni..
Quote 234126 8-10-2018 09:53 PM
CupuCupu replied at 8-10-2018 02:54 PM
Xcerdik gak samirah ni..klu dia tu suspek,lg la menguatkan andaian...apa plk nk halang.sepatutnya di ...

dia dah level desperate maybe tu yg try juga halang even terpalit kat muka sendiri
Quote rainbowrainz 9-10-2018 03:40 AM
Sheshuatu shangat
Quote tang_ginger81 9-10-2018 09:02 AM
Kuat sgt bau ikan ni
Quote bangcak 9-10-2018 09:22 AM
menyiksa mayat.
kalu dia berniat jahat sekalipun biar la.
akan ada balasannya
Quote samasam90 9-10-2018 10:20 AM
arm_band replied at 8-10-2018 03:58 AM
plot thickens... kenapa pulak lagi samirah nak tangguhkan?

dah jadi macam kdrama pulak... hampir ...

harap2 takde yg tetibe meratib awloh awloh awloh dalam social media..
Quote dodolgemok 9-10-2018 11:03 AM
Apa masalah minah ni nak tangguh itu ini? Nampak sgat lah kau yg bunuh laki kau kan? Perangai cam sial jah.
Quote Rantaie 9-10-2018 11:26 AM
kata semalam nak digali...jadi ke tak? and what is the result?

Lihat semua komen(20)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 03:39 AM GMT+8 , Processed in 0.094484 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top