CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

"Nice Butt" - Wanita Komen Punggung Lelaki Dikecam Otak Kuning

8-10-2018 01:07 PM| Diterbitkan: Cari-Nurulain| Dilihat: 5324| Komen: 22|Original author: Oleh: Ain

Description: Niat seorang lelaki menunjukkan kesanggupannya bersusah-payah mendapatkan sudut baik demi hasil gambar yang mantap untuk sahabatnya kurang mendapat perhatian, sebaliknya ia mengundang komen nakal dari ...
Niat seorang lelaki menunjukkan kesanggupannya bersusah-payah mendapatkan sudut baik demi hasil gambar yang mantap untuk sahabatnya kurang mendapat perhatian, sebaliknya ia mengundang komen nakal daripada golongan wanita.



Susah dapat kawan macam ni...



Hasil gambar itu tidak dinafikan sangat bagus, namun lain pula jadinya apabila ada mata dapat menangkap bentuk tubuh sahabatnya yang memakai kostum adi wira Spider-Man itu.




Cantik punggung...



Komen nakal daripada golongan wanita terbabit bagaimanapun mendapat kecaman daripada kaum Adam.

Menurut mereka, zaman kini semakin ramai wanita terutama golongan bertudung yang sudah tiada lagi perasaan malu menunjukkan 'sisi gelap' mereka.


Harap bertudung, tapi otak kuning

"Perempuan pemalu dah pupus ke di dunia ni?" sindir netizen.



Bukan saja golongan lelaki, malah kaum Hawa juga ramai yang berasa malu dengan sikap gatal dipamerkan segelintir wanita.

Ekoran itu, tidak pasal-pasal jurugambar dipersalahkan kerana merakam gambar dari sudut yang boleh mencetuskan fitnah.




Aik, jurugambar pula dipersalahkan?


Kredit foto: Twitter

Adakah tindakan seumpama itu boleh dianggap sebagai suatu serangan seksual? Apapun, tidak manis sekiranya seorang wanita terutama yang berhijab menunjukkan sikap kurang sopan di khalayak. - CARI
21

Bagus
39

Marah
39

Terkejut
29

Sedih
20

Lawak
26

Bosan

Friends Rank (174 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote buapakperut 8-10-2018 01:50 PM
gharibnya sis? ke pondan sis ni? tang mana nampak buttnya? mata x ray kah. jap lagi orang komen kopek khau pandai mengamuk
Quote mieymiey 8-10-2018 01:58 PM
Birahnya. Aku tak nampak pun butt mamat tu tetiba ko kata nice. Kang ada mamat sundal puji ko 'nice ketet' walaupun ketet ko tertutup, tau pula ko nak marah.
Quote Veneer 8-10-2018 01:58 PM
Well at least she's being honest to herself.
Quote paz 8-10-2018 02:19 PM
Macam tak nampak pun. Asal nampak peluang komen, hantam komen aja kan.
Quote Foxey 8-10-2018 02:25 PM
what butt? all i see is a funny guy copying spidey's act
Quote AbukRokok 8-10-2018 03:07 PM
wahh mcm ni pun sudah pecah ovari kewww?
Quote sofiazara 8-10-2018 05:11 PM
biasanya kaka menonton perlawanan bola sepak  dan rugby utk permandangan cantik. takyah cakap apa pun, tengok je game tu
Quote giyomi 8-10-2018 05:31 PM
dlm ramai2 tu ada gak makcik yg separuh kaki dah  melangkah alam st lagi turut komen " urrrr butt is"...choi nya, nenek siapa lah tu agaknya
Quote goss79 8-10-2018 05:39 PM
gambar ni gelap plak sbb yg iols tgk mmg terang betul bentuk buntut dia. tapi mmg x sesuai pun bebudak ppuan ni komen lelebih.. segan lah sikit kat public  
Quote prettyuglybabe 8-10-2018 06:21 PM
selayaknya la kena keji..
kalau lelaki komen kat pompuan, mau segala bala tentera datang mengeji..
Quote RatuDunia94 8-10-2018 07:57 PM
Apa yg nice nya????

Nice lg bontot Ammar Alfian..
Quote b_n_c 8-10-2018 08:28 PM
mana bontotnya sioll...nk tgk jgk
Quote Orix 8-10-2018 08:43 PM
Twitter mmg ramai ummah bodoh acah2 hipsturr
Quote dani-rox 8-10-2018 09:30 PM
tak mustahil bbnu2 dan acik2 ni set yg sama jugak mengutuk pompuan seksi... takbleh blah acik bedak sejuk pun sibok nak mengomen buntut org gak
Quote snazzydaisy 8-10-2018 09:53 PM
rabun or buta or terlebih gediks?
kalau Daniel Craig punya butt baru laaa boleh dikatakan damn nice azz!
yg ini, alahaiii.. u girls takde taste betul!
Quote salmon-suki 8-10-2018 10:36 PM
Y ni viral kt ig yesterday...tp mmg geli laa ngn betina2 (sori,tp itulah pggilan selayaknya bg mereka) itu...mohon meninggal secepat mungkin dan mohon jgn kahwin,tkt nti beranak,bodoh gelenyar geletis tu jangkit kt anak..
Quote minguk 9-10-2018 10:35 AM
sofiazara replied at 8-10-2018 05:11 PM
biasanya kaka menonton perlawanan bola sepak  dan rugby utk permandangan cantik. takyah cakap apa pu ...

sama la kakak, rugby sokan pilihan.. seronok tengok. rasa nyaman mata
Quote pai.kacang 9-10-2018 10:50 AM
komen paling win

"memang la kami ade punai, tapi takkan lah bontot kami petak"

hahahahahahahaha
Quote dekmieDandy 9-10-2018 11:25 AM
haritu memang ada kajian yg cakap 8/10 girl akan checkout guy butt

kajian omputih laa

Lihat semua komen(22)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 07:02 PM GMT+8 , Processed in 0.093663 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top