CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Jangan Cakap Akak Tak Jaga Suami - Zizie Izette

22-2-2016 01:13 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 33858| Komen: 162

Description: Ahli Parlimen Kinabatangan, Datuk Bung Moktar Radin dikhabarkan telah selamat menerima rawatan....


Oleh : Dean BZ


Ahli Parlimen Kinabatangan, Datuk Bung Moktar Radin dikhabarkan telah selamat menerima rawatan pemindahan buah pinggang di Pusat Perubatan Prince Court semalam. Turut hadir melawat adalah Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Abdul Razak.



Namun akibat sekeping gambar yang menunjukkan isteri pertama Bung Moktar, Datin Nor Asidah Alimuddin sahaja yang berada disisi suaminya ketika selesai pembedahan, ramai yang mempertikaikan dimanakah Zizie Ezette ketika suaminya sedang sakit.


Terbaru, Zizie Ezette, menerusi Instagramnya telah memuat naik gambar imej menyiapkan juadah makan untuk suaminya yang ketika ini sedang sakit dan berada di hospital untuk mejalani rawatan.




"Asam pedas Sabah style! Satu bergaram dan bergula, satu lagi kurang garam tiada gula. Faham-fahamlah orang baru nak sihat ini semua kena dikurang-kurangkan. Kasih sayang saja yang bertambah," ujarnya.


Apa yang menariknya adalah hashtag Zizie yang bertulis :


#jgncakapakakxjagasuami

#adabendatakperlulahnakdipost

#kalauxpostbukanxsayang 

#jgncaridosa


Mungkin ayat itu ditujukan kepada sesiapa sahaja yang mempersoalkan dimanakah dia berada ketika suaminya sedang sakit. Jadi eloklah kita khuznuzon (bersangka baik) dari sentiasa berfikiran negatif lebih-lebih lagi tentang hal rumahtangga orang lain. - CARI Infonet.


11

Bagus
14

Marah
28

Terkejut
10

Sedih
26

Lawak
27

Bosan

Friends Rank (116 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote fifie_olin 22-2-2016 11:37 AM
dlm paper aku tgk pic bung dgn isteri pertama saje...
si zizi ni x penah nmpk pon
Quote barfi 22-2-2016 11:38 AM
fifie_olin replied at 22-2-2016 11:37 AM
dlm paper aku tgk pic bung dgn isteri pertama saje...
si zizi ni x penah nmpk pon

Ehhh. Siyes zizie ni isteri kedua?
Omg. Ketinggalan nya aku. Plus bengap nya aku taktahu

Quote estrelle 22-2-2016 11:39 AM
Bang bom n jijie
Quote maharani_gebu 22-2-2016 11:39 AM
Mati2 ai ingatkan Bung ni dah berceraian dengan isteri pertama beliyau...

tup2 nengok still attached. Siap tlg jaga lagi kat ward.

Ketapi mana yang ai tertinggal ni yer
Quote ramaramu 22-2-2016 11:40 AM
kat fesbuk pun ada yg first wife jerk masa najib dtg melawat.. maknanya dia x pnh  cerai la mcm yg di gembar gemburkan.. hmmmm
Quote sekuntum_nm 22-2-2016 11:40 AM
fifie_olin replied at 22-2-2016 11:37 AM
dlm paper aku tgk pic bung dgn isteri pertama saje...
si zizi ni x penah nmpk pon

ehh 1st wife masih ada ke.. bukan dah cerai?
Quote zura_zara 22-2-2016 11:40 AM
agak2 zizie ni baca forum taK?hye akak zizie
Quote jlo 22-2-2016 11:41 AM
kalo official opkos le wife no 1 yg kene tunjuk kan
zizi hang dok dediam sat naaaa  jangan marah tauuu
Quote barfi 22-2-2016 11:41 AM
ramaramu replied at 22-2-2016 11:40 AM
kat fesbuk pun ada yg first wife jerk masa najib dtg melawat.. maknanya dia x pnh  cerai la mcm yg d ...

First wife dia yg gambo sekali ngan najib yg aku post kat atas ni ke?
Quote fifie_olin 22-2-2016 11:42 AM
sekuntum_nm replied at 22-2-2016 11:40 AM
ehh 1st wife masih ada ke.. bukan dah cerai?

ade nok setia je di sisi bung
sape2 ade pic tu ...tepek la kt sini..
aku mmg x reti

Quote fifie_olin 22-2-2016 11:43 AM
barfi replied at 22-2-2016 11:41 AM
First wife dia yg gambo sekali ngan najib yg aku post kat atas ni ke?

ye...x silap ni 1st wife dia...

Quote ramaramu 22-2-2016 11:43 AM
barfi replied at 22-2-2016 11:41 AM
First wife dia yg gambo sekali ngan najib yg aku post kat atas ni ke?

aah... yg kat atas tu sama dgn yg iols tgk kat fesbuk.. hahahaha.. dulu mati2 iols ingt dia dah bercerai dgn yg ni...
Quote barfi 22-2-2016 11:43 AM
fifie_olin replied at 22-2-2016 11:42 AM
ade nok setia je di sisi bung
sape2 ade pic tu ...tepek la kt sini..
aku mmg x reti

Ini ke wak? Yg tudung hitam ni?
Quote barfi 22-2-2016 11:44 AM
ramaramu replied at 22-2-2016 11:43 AM
aah... yg kat atas tu sama dgn yg iols tgk kat fesbuk.. hahahaha.. dulu mati2 iols ingt dia dah be ...

Kalau belum bercerai.  Kiranya si zizie ni perampas la ek. Tapi dulu masa awal perkahwinan dia takdek pun dia dihencap oleh rakyat Malaysia kerana amik laki org.

Bila tokti nikah dato K meroyan satu malaysia pulak
Quote juecy 22-2-2016 11:45 AM
Mgkin ZZ dtg curi2 nak jumpa suami.
Kekdg, xdiizinkan masuk @ melawat, so camne la nak jaga.
Kang dtg melawat ke Jaga ke berperang pulak dgn 1st wife.
So x leh nak call ZZ ni Mak Datin la ye
Quote keys 22-2-2016 11:49 AM
Masalahnya masa sakit sampai la recovery kenapa bini tua yang di sisi? Dah lalu makan baru kau nak haplod gambar asam pedas ko? Mentang2 ada asam keping
Quote ramaramu 22-2-2016 11:50 AM
barfi replied at 22-2-2016 11:44 AM
Kalau belum bercerai.  Kiranya si zizie ni perampas la ek. Tapi dulu masa awal perkahwinan dia tak ...

thats why dia x pnh bahasakan diri dia datin kot.. maybe 1st wife mmg low profile malas nak kecoh2.. lagipun rasanya yg 1st wife jauhh nun di sabah..
Quote fifie_olin 22-2-2016 11:52 AM
keys replied at 22-2-2016 11:49 AM
Masalahnya masa sakit sampai la recovery kenapa bini tua yang di sisi? Dah lalu makan baru kau nak h ...

takat post pic asam pedas aku pon bole...
post la pic tgh melawat somi tersyg tu kan
Quote fifie_olin 22-2-2016 11:53 AM
barfi replied at 22-2-2016 11:44 AM
Kalau belum bercerai.  Kiranya si zizie ni perampas la ek. Tapi dulu masa awal perkahwinan dia tak ...

dikatakn perampas tu kalo somi cerai istri pertama...
kalo dh bermadu ni bkn le perampas...ye dakk...sharing kekdahnya

Lihat semua komen(162)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 02:18 AM GMT+8 , Processed in 0.071624 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top