CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Janna Nick Kecewa Sikap Pengacara TV Lagak Diva

22-2-2016 10:34 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 34406| Komen: 148

Description: Pelakon jelita, Janna Nick atau nama sebenarnya Nurul Jannah Muner, 21, yang popular dengan drama Kau, Aku, Kita...

Oleh : Dean BZ

Kredit foto - tonton


Pelakon jelita, Janna Nick atau nama sebenarnya Nurul Jannah Muner, 21, yang popular dengan drama Kau, Aku, Kita dikatakan kecewa dengan sikap seorang pengacara TV wanita yang "hidung tinggi". 

"Sebagai pengacara berpengalaman saya rasa dia bersikap tidak profesional. Saya buka mulut dengan bertanya "ini program tentang apa?" kerana program tersebut bukan rancangan yang sudah dikenali.

"Saya tidak rasa pertanyaan itu salah. Lagi pula saya berniat untuk berborak-borak kosong dulu bagi mengambil mood sebelum rakaman bermula," ujarnya kepada mStar Online.

Janna berkata demikian ketika ditanya tentang luahan rasa marah seorang pengacara program hiburan yang mengkritiknya tidak membuat kajian tentang program tersebut sebelum memulakan rakaman.



Pengacara berkenaan mendakwa persoalan yang diajukan oleh aktres itu seolah-olah tidak menghormatinya yang berpengalaman dalam industri hiburan.

Janna berkata, sepanjang sesi rakaman tersebut, pangacara itu hanya bersikap dingin dan tidak menyapanya. Namun dia menganggap pengacara itu mungkin mempunyai masalah peribadi lain.

Jeng jeng jeng....Siapakah pengacara wanita yang dimaksudkan itu. Itu tak penting tapi pada pandangan penulis, janganlah lagak diva sangat walau setinggi manapun kita berada. Ingatlah kehidupan itu ibarat roda, kadang kita diatas kadang kita dibawah. - CARI Infonet.




Sumber - mstar


20

Bagus
6

Marah
13

Terkejut
19

Sedih
17

Lawak
27

Bosan

Friends Rank (102 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kucen_miang 22-2-2016 10:39 AM
memang ngang la. buat rakaman tp tak tau program apa. ko meletup sgt ke spi buat 5, 6 rakaman lain2 program dlm satu hari. btw siapa janda nik ni? tak kenal.
Quote coklatbutter 22-2-2016 10:40 AM
tak kan mariah tinku subri pulak.. ke pan chin fei?
Quote ramaramu 22-2-2016 10:40 AM
siapakahhh pengacara tu????
Quote LembingDayanti 22-2-2016 10:43 AM
Fiza Sabjahan?
Quote maxim 22-2-2016 10:44 AM
neelofa ke
Quote cicicumel 22-2-2016 10:45 AM
Jelita celah maana dia ni?
Quote cahaya_almas 22-2-2016 10:48 AM
Dia cantik bila beerudung.
Quote prettyuglybabe 22-2-2016 10:51 AM
rupa? ye ada... tahap jelita?? jauh sekali..
reputs ni mata kero ke hapa..
apa pun memang ko yang bimbo..
orang dah jemput buat la research rancangan apa ko datang..
Quote ramaramu 22-2-2016 10:51 AM
cicicumel replied at 22-2-2016 10:45 AM
Jelita celah maana dia ni?

iols rasa dia x jelita.. cuma comel je.. hikhikhikhik
Quote hotmak 22-2-2016 10:53 AM
Macam makin berisi dia ni, dgn gaya tomboynya, time jannah dulu ok lah skrg
Quote mrsLucky 22-2-2016 10:55 AM
Stupid question..dah dijemput takkan tak tau program apa ..kata orang tak pro tak sedar diri sendiri tak pro.. padan pun kena.. sure pengacara tu bengang...
Quote sipot 22-2-2016 10:55 AM
jeng jeng jeng.. siapakah...
comei Janna nick ni..
Quote kumen2 22-2-2016 11:11 AM
hahhah suka sgt terus terang janna nick punya cara,,,
Quote iniraidram 22-2-2016 11:15 AM
dgr dia jd jmputan dlm radio baru ni, gelencat yg amat...mengilai 24 jam
Quote Gadis_sarawak 22-2-2016 11:21 AM
Pengacara pun satu..bukan mati pun jawab soalan tu..tu pun nak sentap..agaknye pengacara ni dah terbiasa mengajukan soalan kat orang pastu bila orang mengajukan soalan simple macamtu terus jadi sentap...tang mana tak menghormati pun tak tau..
Quote buangmasa 22-2-2016 11:22 AM
ko tak de manager ke? nak kene interview tapi tak tau rancangan apa? baik pecat je manager ko tu dik.. dah persis interview dewi remaja yang ala2 hot bimbo.. mmg patut pun diva sbb dia pun tak de mood nak layan ko dik
Quote cucuq 22-2-2016 11:23 AM
motif takkan ko main terjah jer program tu tak buat research skit program ape? amboi3
Quote pinkzara 22-2-2016 11:29 AM
Kena berada di tempat kejadian baru blh hencap.

bg pihak JN - kena buat hwork sikit dik. ataupun byk sgt program yg seakan2 sama..tu yg jad confuse.
tak salah bertanya.

bg pihak pengacara - tak salah menjwb. dan kena refleksi diri..rancangan ko tak berimpak kot kak, sbb tu org tak tahu ko tgh on air program apa.

Quote aderaderker 22-2-2016 11:30 AM
"Katanya program itu bukannya program yg dikenali."

It's either ko yg sorang yg tatau program apa or mmg jenis tak dulik nak amik tau.
Tu jah..

Lihat semua komen(148)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 07:27 AM GMT+8 , Processed in 0.070450 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top