CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ingin Tembusi Pasaran New York, Timur Tengah - Neelofa

21-2-2016 11:12 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 14433| Komen: 109

Description: “Kami merancang untuk menembusi pasaran antarabangsa dan mengeksport ke lebih banyak negara lagi.
Oleh Adib ZA

Neelofa nampaknya semakin maju ke hadapan dengan produk tudung jenamanya, Naelofar, mengumumkan ingin mengembangkan lagi perniagaannya itu sehingga ke luar negara. 


“Kami merancang untuk menembusi pasaran antarabangsa dan mengeksport ke lebih banyak negara lagi. Kami berharap dengan adanya satu pusat di negara yang besar akan beri lagi peluang untuk kami lebarkan sayap di lebih banyak negara berbanding hanya berpangkalan di Malaysia,” katanya, memetik laporan Bernama.

Selain New York, Neelofa juga berminat untuk memasuki pasaran Timur Tengah.

(Sumber foto: Carian google)



“Kita ada rangkaian di sana. Rakan kongsi tersebut mempunyai syarikat di Riyadh, Arab Saudi dan Kaherah, Mesir serta di beberapa kawasan lain di Mesir. Dia bercadang untuk bawa masuk Naelofar Hijab ke negara itu”


“Kami masih lagi dalam proses menyediakan kertas kerja. Kami akan mengemukakannya kepada beliau dan menunggu perkembangannya,” katanya. Saya harap selepas syarikat serantau di New York, jualan akan meningkat. Saya jangka sumbangan lebih besar,” katanya. - CARI Infonet


Sumber: Bernama/ Rotikaya
5

Bagus
12

Marah
8

Terkejut
14

Sedih
19

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (70 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote surisau 21-2-2016 10:11 AM
Tak acinya. Hanya kerana dia selebriti, cerita biz dia masuk bod gosip. Patut kita kena bezakan kapasiti dia bila ada berita, adakah selaku usahawan atau selaku penggiat seni. Kalau berita2 peribadi (sebab cite peribadi artis mmg sejak azali jadi bahan gosip), berita kerja, atau publisiti sebagai seorang selebriti, takpelah duduk bod ni. Kalau cerita business, kena kat bod usahawan la. Eh ni I bukan tuju kepada TT, ni opinion I je tau.
Quote Adeakukesah11 21-2-2016 10:43 AM
Hmmmmm ye faham lah tudung tgh laki skang:zz
Quote melinda_kerr 21-2-2016 10:44 AM
So apa kaitan bisness tudung dgn entertainment? Lama2 dah bosan cerita business tudung minah ni.
Quote maxim 21-2-2016 10:45 AM
surisau replied at 21-2-2016 10:11 AM
Tak acinya. Hanya kerana dia selebriti, cerita biz dia masuk bod gosip. Patut kita kena bezakan kapa ...

maaf, pendapat anda tidak diterima. terima kasih
Quote 4everMore 21-2-2016 10:49 AM
Ok..next..cite anzalna dah nikah plak..cantik sgt
Quote enchikfitz 21-2-2016 10:50 AM
surisau replied at 21-2-2016 10:11 AM
Tak acinya. Hanya kerana dia selebriti, cerita biz dia masuk bod gosip. Patut kita kena bezakan kapa ...

Yes, sbb dia selebriti ler cerita dia masuk BG. Terima je la sis
Quote barfi 21-2-2016 10:59 AM
Alhamdulillah rezki dia.
Sesiapa yg berusaha pasti kan peroleh hasilnya.
Quote rayhan 21-2-2016 11:02 AM
Goodluck lofa
Quote cahaya_almas 21-2-2016 11:04 AM
Bgsnya lofa...pandai cari duit.....selebriti yg ptut dicontohi....bila nak berlakon ni...dh lama tk tgk lakonan lofa dlm drama.....
Quote kukukatablog 21-2-2016 11:21 AM
wow new york memanjang,
agaknya new york u high end untuk dia...
Quote gucci_advocate 21-2-2016 11:28 AM
Edited by gucci_advocate at 21-2-2016 11:30 AM

Good for her..antara celebrity yang pandai berbusiness. Tumpang gembira and all the best
Quote cmf_premierleag 21-2-2016 11:32 AM
surisau replied at 21-2-2016 10:11 AM
Tak acinya. Hanya kerana dia selebriti, cerita biz dia masuk bod gosip. Patut kita kena bezakan kapa ...

Abih tu nak letak bod mana?
Ekonomi dan usahawan?
Agama?
Quote cahayahati 21-2-2016 11:38 AM
All the best Lofa....

Quote surisau 21-2-2016 11:53 AM
cmf_premierleag replied at 21-2-2016 03:32 PM
Abih tu nak letak bod mana?
Ekonomi dan usahawan?
Agama?
Patut kita kena bezakan kapasiti dia bila ada berita, adakah selaku usahawan atau selaku penggiat seni. Kalau berita2 peribadi (sebab cite peribadi artis mmg sejak azali jadi bahan gosip), berita kerja, atau publisiti sebagai seorang selebriti, takpelah duduk bod ni. Kalau cerita business, kena kat bod usahawan la.
Rasanya I dah tulis tadi. Tak perlu jadi defensif sangatlah, I bukan hater pun.
Quote 311gurl 21-2-2016 12:00 PM
lofa ni bijak berbusiness..tapi nmpk sgt dia ni masih jadi celeb sbb nak upkan business.. bila ada hosting gig atau job teruk betul research dia.. tak nmpk kesungguhan langsung..
Quote misslinkpk85 21-2-2016 12:17 PM
ade jugak benang lopa yg sejuk mata.kalau x mmanjang yg vuruk2 je. selagi cerita dpaparkan berkaitan retis iols rasa relevan je crita biz retis masuk kt bod gosip. sedangkan berita artis beranak pun masuk dlm ni, tu xde kaitan dgn industri seni tu. ok je?
Quote maxim 21-2-2016 12:23 PM
misslinkpk85 replied at 21-2-2016 12:17 PM
ade jugak benang lopa yg sejuk mata.kalau x mmanjang yg vuruk2 je. selagi cerita dpaparkan berkaitan ...

saya terima pendapat anda. terima kasih
Quote tomet05 21-2-2016 12:23 PM
usaha yangg kejayaan ..
Quote fizamn 21-2-2016 12:26 PM
Dia maintain jadi celeb sbb free publisiti tsnpa perlu bayar iklan... Hihihi... Suruh dia pakai tudung brand lain n promo brand tersebut mesti muka dia terkulat time meletop.. Heheheh

Lihat semua komen(109)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 07:15 AM GMT+8 , Processed in 0.070502 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top