CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Nelydia Terima Hadiah Kereta Mewah Daripada Kekasih Baru

23-2-2016 10:47 AM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 48458| Komen: 265

Description: Nelydia sudah pun mengenali kekasihnya barunya itu semenjak belum putus dengan Qi Razali lagi.
Oleh Izzah Abbasy

Diam tak diam, Nelydia Senrose sedang bercinta dengan seorang ahli perniagaan malah khabarnya mereka sudah pun menjalin hubungan sejak Ogos tahun lalu.

Menurut B*Pop, Nelydia sudah pun mengenali kekasihnya barunya itu semenjak belum putus dengan Qi Razali lagi.

Malah, katanya Nelydia juga menerima hadiah kereta mewah pemberian kekasihnya itu. Kereta apa? Masih belum disuarakan oleh tuan punya badan. Agak-agaknya siapalah ahli perniagaan yang bertuah menambat hati pelakon jelita ini kan? - CARI Infonet

Babak lakonan bersama Aiman Hakim




16

Bagus
10

Marah
18

Terkejut
14

Sedih
13

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (88 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote barfi 22-2-2016 05:03 PM
Kereta gapo?
Quote kaki_palsu 22-2-2016 05:04 PM
kereta kuda agaknyer.. :p
Quote taksukapeanut 22-2-2016 05:04 PM
semestinya bukan kereta keluaran malaysia.. hihihi.. kalau kereta malaysia, tak le masuk B*Pop
Quote edoraixora 22-2-2016 05:04 PM
tengah mude & cantik ni
mestilah gunakan kecantikan itu utk menekel org ada2
Quote cmf_premierleag 22-2-2016 05:05 PM
Untungle jd org cantik..dpt hadiah keter
Kalo rupa ala2 Ayu OIAM tu, beli je le keter sendiri
Quote Putri_Bunga 22-2-2016 05:06 PM
hahahah......
Quote MH37O 22-2-2016 05:07 PM
confirm pompuan ni dah menyundal dgn mamat tu...tu yg dpt kereta tu...mana boleh kasi free2 kereta tu bodo
Quote Syd 22-2-2016 05:10 PM
baca semalam, katanya kekasih businessman dia tuh semua orang kenal dan disebabkan status, terpaksa cover skit.

laki orang ker?
Quote myakayina 22-2-2016 05:10 PM
cmf_premierleag replied at 22-2-2016 05:05 PM
Untungle jd org cantik..dpt hadiah keter
Kalo rupa ala2 Ayu OIAM tu, beli je le keter sendiri
:lo ...

kejam ko nok..
Quote myakayina 22-2-2016 05:12 PM
Syd replied at 22-2-2016 05:10 PM
baca semalam, katanya kekasih businessman dia tuh semua orang kenal dan disebabkan status, terpaksa  ...

klu bujang perlu ke nak cover.. ke takut kena caras?
Quote chinta89 22-2-2016 05:12 PM
ingat org suka2 ke bg kereta mahal kalau tak dapat pape?

n kalau takat kete murah, takdenya masuk bpop. kalau masuk, wat gelak ummah mesia jerk..
Quote minahsleepy 22-2-2016 05:12 PM
bertabahlah qi
Quote kiyudi 22-2-2016 05:13 PM
taksukapeanut replied at 22-2-2016 05:04 PM
semestinya bukan kereta keluaran malaysia.. hihihi.. kalau kereta malaysia, tak le masuk B*Pop

agak2 kalo bf dia kasi myvi dia heran x??



Quote Syd 22-2-2016 05:14 PM
myakayina replied at 22-2-2016 05:12 PM
klu bujang perlu ke nak cover.. ke takut kena caras?

ke duda terhangat?
muka eksotik?

hahaha mati laa speku


Quote cmf_premierleag 22-2-2016 05:14 PM
myakayina replied at 22-2-2016 05:10 PM
kejam ko nok..

At least meols jujur
Quote cik_tonggek 22-2-2016 05:16 PM
kiyudi replied at 22-2-2016 05:13 PM
agak2 kalo bf dia kasi myvi dia heran x??

heyyyy prince charming bagi myvi kat missfake, bahagia je missfake menerima
Quote cahayahati 22-2-2016 05:18 PM
untunglah org cantik, boleh dpt kereta free2 je... eh,free ke?
Quote CrowneGlory 22-2-2016 05:23 PM
Jgn buat part time mcm akak dia dispeku dulu sudah...
Quote kiyudi 22-2-2016 05:23 PM
cik_tonggek replied at 22-2-2016 05:16 PM
heyyyy prince charming bagi myvi kat missfake, bahagia je missfake menerima

fazura dpt myvi?? mail ke kasi?

Lihat semua komen(265)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 02:35 AM GMT+8 , Processed in 0.070216 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top