CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 25858|Reply: 162

Jangan Cakap Akak Tak Jaga Suami -Zizie Izette

[Copy link]
Post time 22-2-2016 11:34 AM | Show all posts |Read mode
Edited by barfi at 22-2-2016 11:40 AM

Isteri kepada Datuk Bung Moktar Radin iaitu Zizie Ezette, menerusi Instagramnya telah memuat naik gambar imej menyiapkan juadah makan untuk suaminya yang ketika ini sedang sakit dan berada di hospital untuk mejalani rawatan.

"Asam pedas Sabah style! Satu bergaram dan bergula, satu lagi kurang garam tiada gula. Faham-fahamlah orang baru nak sihat ini semua kena dikurang-kurangkan. Kasih sayang saja yang bertambah," ujarnya.




Tapi hashtag zizie tu mmg makan dalam. Hehe

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-2-2016 11:37 AM | Show all posts
dlm paper aku tgk pic bung dgn isteri pertama saje...
si zizi ni x penah nmpk pon
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-2-2016 11:38 AM | Show all posts
fifie_olin replied at 22-2-2016 11:37 AM
dlm paper aku tgk pic bung dgn isteri pertama saje...
si zizi ni x penah nmpk pon

Ehhh. Siyes zizie ni isteri kedua?
Omg. Ketinggalan nya aku. Plus bengap nya aku taktahu

Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Bang bom n jijie
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 11:39 AM | Show all posts
Mati2 ai ingatkan Bung ni dah berceraian dengan isteri pertama beliyau...

tup2 nengok still attached. Siap tlg jaga lagi kat ward.

Ketapi mana yang ai tertinggal ni yer
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 11:40 AM | Show all posts
kat fesbuk pun ada yg first wife jerk masa najib dtg melawat.. maknanya dia x pnh  cerai la mcm yg di gembar gemburkan.. hmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 11:40 AM | Show all posts
fifie_olin replied at 22-2-2016 11:37 AM
dlm paper aku tgk pic bung dgn isteri pertama saje...
si zizi ni x penah nmpk pon

ehh 1st wife masih ada ke.. bukan dah cerai?
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 11:40 AM | Show all posts
agak2 zizie ni baca forum taK?hye akak zizie
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-2-2016 11:41 AM | Show all posts
kalo official opkos le wife no 1 yg kene tunjuk kan
zizi hang dok dediam sat naaaa  jangan marah tauuu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-2-2016 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
ramaramu replied at 22-2-2016 11:40 AM
kat fesbuk pun ada yg first wife jerk masa najib dtg melawat.. maknanya dia x pnh  cerai la mcm yg d ...

First wife dia yg gambo sekali ngan najib yg aku post kat atas ni ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 11:42 AM | Show all posts
sekuntum_nm replied at 22-2-2016 11:40 AM
ehh 1st wife masih ada ke.. bukan dah cerai?

ade nok setia je di sisi bung
sape2 ade pic tu ...tepek la kt sini..
aku mmg x reti

Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 11:43 AM | Show all posts
barfi replied at 22-2-2016 11:41 AM
First wife dia yg gambo sekali ngan najib yg aku post kat atas ni ke?

ye...x silap ni 1st wife dia...

Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 11:43 AM | Show all posts
barfi replied at 22-2-2016 11:41 AM
First wife dia yg gambo sekali ngan najib yg aku post kat atas ni ke?

aah... yg kat atas tu sama dgn yg iols tgk kat fesbuk.. hahahaha.. dulu mati2 iols ingt dia dah bercerai dgn yg ni...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-2-2016 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
fifie_olin replied at 22-2-2016 11:42 AM
ade nok setia je di sisi bung
sape2 ade pic tu ...tepek la kt sini..
aku mmg x reti

Ini ke wak? Yg tudung hitam ni?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-2-2016 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
ramaramu replied at 22-2-2016 11:43 AM
aah... yg kat atas tu sama dgn yg iols tgk kat fesbuk.. hahahaha.. dulu mati2 iols ingt dia dah be ...

Kalau belum bercerai.  Kiranya si zizie ni perampas la ek. Tapi dulu masa awal perkahwinan dia takdek pun dia dihencap oleh rakyat Malaysia kerana amik laki org.

Bila tokti nikah dato K meroyan satu malaysia pulak
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 11:45 AM | Show all posts
Mgkin ZZ dtg curi2 nak jumpa suami.
Kekdg, xdiizinkan masuk @ melawat, so camne la nak jaga.
Kang dtg melawat ke Jaga ke berperang pulak dgn 1st wife.
So x leh nak call ZZ ni Mak Datin la ye
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-2-2016 11:49 AM | Show all posts
Masalahnya masa sakit sampai la recovery kenapa bini tua yang di sisi? Dah lalu makan baru kau nak haplod gambar asam pedas ko? Mentang2 ada asam keping
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 11:50 AM | Show all posts
barfi replied at 22-2-2016 11:44 AM
Kalau belum bercerai.  Kiranya si zizie ni perampas la ek. Tapi dulu masa awal perkahwinan dia tak ...

thats why dia x pnh bahasakan diri dia datin kot.. maybe 1st wife mmg low profile malas nak kecoh2.. lagipun rasanya yg 1st wife jauhh nun di sabah..
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 11:52 AM | Show all posts
keys replied at 22-2-2016 11:49 AM
Masalahnya masa sakit sampai la recovery kenapa bini tua yang di sisi? Dah lalu makan baru kau nak h ...

takat post pic asam pedas aku pon bole...
post la pic tgh melawat somi tersyg tu kan
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 11:53 AM | Show all posts
barfi replied at 22-2-2016 11:44 AM
Kalau belum bercerai.  Kiranya si zizie ni perampas la ek. Tapi dulu masa awal perkahwinan dia tak ...

dikatakn perampas tu kalo somi cerai istri pertama...
kalo dh bermadu ni bkn le perampas...ye dakk...sharing kekdahnya

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 03:37 AM GMT+8 , Processed in 0.139842 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list