CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Aksi Datuk Siti Belajar Memanah Ala-Ala Katniss Everdeen

22-2-2016 11:25 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 16989| Komen: 120

Description: Kagum pula melihat video yang memaparkan penyanyi tersohor negara, Datuk Siti Nurhaliza sedang belajar memanah...

Oleh : Dean BZ



Kagum pula melihat video yang memaparkan penyanyi tersohor negara, Datuk Siti Nurhaliza sedang belajar memanah.


Video yang dikongsi di laman facebook rasmi Universal Music Malaysia dan Rumpun Records itu mendapat banyak reaksi positif dari peminat-peminat Datuk Siti.


Baru belajar memanah sudah sehebat ini? "Tabik spring" pada Datuk Siti. Melihat aksi Datuk Siti sedang menarik tali busur, teringat pula penulis pada Katniss Everdeen dalam cerita The Hunger Games.


Untuk pengetahuan, selain bukan sahaja merupakan aktiviti sihat, memanah juga merupakan amalan sunnah Rasullullah S.A.W.

Semoga Datuk Siti lebih handal dan cekap memanah selepas ini. Kipidap!! - CARI Infonet.


Loading FB Video...


Loading FB Video...



12

Bagus
12

Marah
14

Terkejut
13

Sedih
12

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (77 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote harkktuih 22-2-2016 11:36 AM
bkn ke bow tu tak di genggam?
Quote fantasy_gurl 22-2-2016 11:45 AM
Semoga apa jua aktiviti yang dilakukan memberi manfaat pada tokti
Quote sepitsiput 22-2-2016 11:48 AM
harkktuih replied at 22-2-2016 11:36 AM
bkn ke bow tu tak di genggam?

Rasanya kene tolak je sbb klu genggam nnt melantun ..luka tgn. Ntah ler.meols pun dh bzaman x memanah
Quote caplimau 22-2-2016 11:58 AM
ishkk bukan kate nk rehat tuk dapat kan baby ke..
ke tok ti da lupe tentang nk ade anak..
tettttt.. larriikk.....
Quote sukacactus 22-2-2016 12:04 PM
Cousin aku kehulu kehilir bw arrow set ni
Risau plak aku kot kena tahan dgn polis ke apa
Dgr2 citer nak beli kuda plak dah
Quote alieyrina 22-2-2016 12:06 PM
Tu la lain kali niat x payah sebut2...terus jadi bertentangan...
Quote jin_lampu 22-2-2016 12:17 PM
makcik ni kalo kawin dgn aku kompon mengandung..bodo duk tunggu tok misai yg dah mendul...
Quote spenderterselit 22-2-2016 12:24 PM
jin_lampu replied at 22-2-2016 12:17 PM
makcik ni kalo kawin dgn aku kompon mengandung..bodo duk tunggu tok misai yg dah mendul...

Tapi manusia tak buleh kawen ngan jin.
Quote taksukapeanut 22-2-2016 12:26 PM
hmmm.. terasa nak komen sesuatu pasal comparison tu tapi tak pe la.. takut iols kena hencap dengan karatz siti..

Quote kirei_wa 22-2-2016 12:50 PM
tetek besau serba serbi besau ko ni siti woiiiii
Quote doubleA 22-2-2016 01:15 PM
Tumpang benang tokti, tahniah serap khalid ceo baru simplysiti. Kiranya bisnes simplysiti neh dijaga family dk la ek?

SNP taruddin clan?
Quote cmf_premierleag 22-2-2016 01:44 PM
doubleA replied at 22-2-2016 01:15 PM
Tumpang benang tokti, tahniah serap khalid ceo baru simplysiti. Kiranya bisnes simplysiti neh dijaga ...

Kalo Snp tarudin clan yg jaga bisnes simplisity tu..harusle taste packaging marketing ala2 hauk desa jah
Quote doubleA 22-2-2016 01:59 PM
cmf_premierleag replied at 22-2-2016 01:44 PM
Kalo Snp tarudin clan yg jaga bisnes simplisity tu..harusle taste packaging marketing ala2 hauk de ...

So nak ke tarap internasional,wajar lah dijaga oleh family urban dk neh ek
Quote miyamiyo 22-2-2016 01:59 PM
sukacactus replied at 22-2-2016 12:04 PM
Cousin aku kehulu kehilir bw arrow set ni
Risau plak aku kot kena tahan dgn polis ke apa
Dgr2 cite ...

Hahaha serious ke weh? Adakah beliau fefeeling beliau adalah katnis?
Quote potsshine 22-2-2016 02:06 PM
berenang…memanah..kuda…tanah…emas…persedian menghadapi dunia akhir zaman….
Quote sukacactus 22-2-2016 02:09 PM
miyamiyo replied at 22-2-2016 01:59 PM
Hahaha serious ke weh? Adakah beliau fefeeling beliau adalah katnis?

Xmungkin la katnis pasal dia lelaki
Dah la pakai kapcai je
Mampu ke nak beli kuda tu
Kami sedara dia pun rasa cam dia ada something wrong, hahaha...taksub sgt kot nak berperang di akhir zaman ni
Quote bambimo 22-2-2016 02:10 PM
ni baru betul kalo korang nak panggil lengan sado....hehehehe
Quote gula_tebu 22-2-2016 02:12 PM
orang kaya, belajar memanah pon kat depan rumah sendiri je. makan hati
Quote daiman 22-2-2016 02:18 PM
Bidangnya dada tokti

Lihat semua komen(120)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 03:34 AM GMT+8 , Processed in 0.080235 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top