CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tahniah! Anzalna Nasir, Haniff Zaki Selamat Diijabkabul

21-2-2016 11:51 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 6902| Komen: 27

Description: Tahniah diucapkan kepada pelakon Anzalna yang telah selamat diijabkabul dengan Haniff Zaki dengan sekali lafaz sahaja.
Oleh Adib ZA

Tahniah diucapkan kepada pelakon Anzalna yang telah selamat diijabkabul dengan Haniff Zaki dengan sekali lafaz sahaja.

Majlis yang berlangsung di Pacific Ballroom Hotel Seri Pacific, Kuala Lumpur menyaksikan pasangan ini dinikahkan sendiri oleh bapa Anzalna iaitu Prof. Madya Dr. Md. Nasir Ibrahim.

Majlis resepsi dilaporkan bakal diadakan pada 27 Februari di Grand Hyatt Kuala Lumpur dan Dewan Perdana Felda pada 3 April. 

Semoga kedua pasangan, Anzalna dan Haniff berbahagia hingga ke akhirnya. Tahniah sekali lagi daripada team CARI Infonet. - CARI Infonet


Kredit Foto: TV3










15

Bagus
17

Marah
14

Terkejut
9

Sedih
25

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (88 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini

Komen Terbaru

Quote fuzzyfuzzy 22-2-2016 03:20 PM
Mmg nampak classy wedding anzalna ni...xserabut mcm wedding 25jotaa tu...
Baju rizalman mmg outstanding...
Nway congrats to both mempelai..
Quote missinpiece 22-2-2016 02:10 PM
Cantik dan sama padan!
Quote MariaClara 22-2-2016 02:04 PM
ms_furby: this is the first time tgk tangan pengantin retis x berselirat dengan inai lukis tu...cantik plak nampak... heheheheh
setuju....
Quote krustykrab 22-2-2016 01:48 PM
Takde gambo lg ke?
Quote swayne 22-2-2016 12:50 PM
cantik lah Anzalna ni. body dia lawaaaaaa
Quote kumen2 22-2-2016 10:54 AM
tahniah sis anzalna
Quote iloveyou 22-2-2016 10:45 AM
Cantiknyaaaaa .. tahniah!!
Quote MizzAPI 22-2-2016 10:38 AM
cantik....tahniah
Quote TerompahMerah 22-2-2016 10:05 AM
Cantik betol anzalna ni...nmpk natural je...
Quote coco 22-2-2016 08:59 AM
lega mata tengok perkahwinan anzalna berbanding perkahwinan caca marba 25 juta.  dah la pengantin perempuan nampak garang nak mampoih...... yang pengantin lelaki comot macam bangla....
Quote ms_furby 22-2-2016 08:18 AM
this is the first time tgk tangan pengantin retis x berselirat dengan inai lukis tu...cantik plak nampak... heheheheh
Quote eisyah 21-2-2016 10:47 PM
Cantik anzalna
Quote pearlady 21-2-2016 08:34 PM
RatuDunia94: Cantiknya Anzalna!! Hubby sheols pon hensem. Baju dia dr designer mana?? cantik!!
haruslaa..designer terkenal..Rizalman
Quote Queen_Of_Purple 21-2-2016 06:56 PM
Cantik sangat, rasa nak kawin lagi.huhu
Quote nakkomenjugak 21-2-2016 06:10 PM
Cantiknyaaaaaa!!! Moga berbahagia!!
Quote RatuDunia94 21-2-2016 05:43 PM
Cantiknya Anzalna!! Hubby sheols pon hensem.
Baju dia dr designer mana?? cantik!!
Quote Levespa 21-2-2016 04:21 PM
Naik seri
Quote kelip2_07 21-2-2016 04:02 PM
Tahniah..lbh sweet..grand..classy..
Quote ThuLE 21-2-2016 03:21 PM
Seri pengantin.. Congrat both
Quote ThuLE 21-2-2016 03:21 PM
Seri pengantin.. Tahniah2...

Lihat semua komen(27)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 05:37 AM GMT+8 , Processed in 0.152879 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top