CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Nedim Dan Nora Buat Rawatan Gigi Lakukan Persiapan Kahwin?

18-2-2016 11:10 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 17444| Komen: 267

Description: Rupanya mereka sedang giat melakukan persediaan untuk perkahwinan mereka...


Oleh : Fyruz Hanna

Diam-diam rupanya mereka sedang giat melakukan persediaan untuk perkahwinan mereka. Malah pasangan ini sempat memberi 'hint' bahawa perkahwinan mereka semakin dekat ketika menghadiri majlis resepsi rakan.

Seperti dilaporkan Myartis, Nora telah pun menempah busana perkahwinan dari pereka Ashraff Zainal.


Tambah manis buat pasangan ini, mereka dilihat mendapatkan rawatan pembersihan gigi bersama sebelum majlis berlangsung.

Apa pun, tuan badan masih lagi tidak memberikan sebarang komen berhubung perkara ini. Jika benar, tahniah dari kami di CARI Infonet.

Sumber: myartis
9

Bagus
18

Marah
25

Terkejut
25

Sedih
7

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (89 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote barfi 18-2-2016 09:05 AM
Motipp si nora ni buat rawatan pemutihan gigi?

Gigi dia yg sebelum ni kuning berkarat ek??
Quote @pplegreen 18-2-2016 09:08 AM
Harus la saport bakal abg ipar nyer kedai gigi tue
Quote azimodin 18-2-2016 09:12 AM
barfi replied at 18-2-2016 01:05 AM
Motipp si nora ni buat rawatan pemutihan gigi?

Gigi dia yg sebelum ni kuning berkarat ek?? ; ...

Dia kan spokeperson brands... malu la kalau keluar iklan gigi kuning. Kalau x karat pon boleh je buat, especially kalau yg kuat minum kopi. Beli ubat gigi mahal pon susah nak dapat hasil yg betul2 putih
Quote azie5zoe 18-2-2016 09:13 AM
awaitlah nampak tua bebenau si nedim ni
Quote suterabiru123 18-2-2016 09:15 AM
semoga urusan mereka dipermudahkan dah bahagia till jannah....
Quote taksukapeanut 18-2-2016 09:15 AM
buat gigi supaya ned nampak gigi ND yang putih bersinar dalam gelap..haha
bagus la kawin.. jadi bahan kata org je
Quote epis 18-2-2016 09:31 AM
beznye buat rawatan gigi....
Quote harkktuih 18-2-2016 09:32 AM
jap lg thread ni penuh dgn karats..
Quote barfi 18-2-2016 09:33 AM
taksukapeanut replied at 18-2-2016 09:15 AM
buat gigi supaya ned nampak gigi ND yang putih bersinar dalam gelap..haha
bagus la kawin.. jadi bah ...

Tapi kalau gigi putih melepak macam kapur kasut tu tak lawa dan tak natural lansung.

Macam sajat tu. Eeee. Tak cantik la..
Putih biasa2 je lah. Kuning sikit2 tu oklah..
Quote barfi 18-2-2016 09:35 AM
harkktuih replied at 18-2-2016 09:32 AM
jap lg thread ni penuh dgn karats..

Peduli apa dengan karats.
Kita buka thread ni utk bergosip2 saja.

Takmo karat lawan karat.
Kita pun tak minat sesiapa.
Quote kikuri 18-2-2016 09:35 AM
Alhamdulillah... bagus lah kalo betol nak kawen...
Quote chickenwing 18-2-2016 09:38 AM
Ehh bukan diorang aritu dah break ke?
Quote cik_tonggek 18-2-2016 09:42 AM
jangan gado2 ye karatz semua
Quote mzzenma 18-2-2016 09:44 AM
Baguslah kalau nak kahwin
Mesti nd comel gila masa wedding nanti
Quote siti_kus 18-2-2016 09:45 AM
sblm ni pn nora pernah pg clinic ni. support bakal biras gitu.
Quote ramaramu 18-2-2016 09:46 AM
klinik abg ipar nedim ni blkg ofis iols.. iols pun penat buat dental treatment kat sana,, mmg baik abg ipar dia ni.. selalu jerk si nora n nedim ni dtg....
Quote akik 18-2-2016 09:48 AM
cantiknya gigi nora..beza dengan gigi aku yang kuning2 ni.terus rasa nak buat whitening
Quote cikanggun 18-2-2016 09:49 AM
ramaramu replied at 18-2-2016 09:46 AM
klinik abg ipar nedim ni blkg ofis iols.. iols pun penat buat dental treatment kat sana,, mmg baik a ...

mahal dak buat dental treatment kt sana?

Quote caplimau 18-2-2016 09:58 AM
jangan jangan bukak thread nora kt sini, nt kene humban ke ulu bana..
hahahahahhaahahaha

Lihat semua komen(267)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 02:43 AM GMT+8 , Processed in 0.072564 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top